IZVIRNO SPOROČILO: ronja
ja, fajn sem zasrala, pa nekaterim dvignila pritisk z mojim postom
Meni nisi nič zasrala - gre za tvojega otroka, ne za moje;). Me smo te hotele samo opozorit, da se 10 urna prisotnost v vrtcu ne sme ponavljat, ker so to dolžni v vrtcu tudi sporočit na csd, med drugim - to zakonsko namreč ni dovoljeno - kot krast v trgovini ali parkirat na zelenici. Dobro je pač vedet, da se to ne sme (sicer ti to že na uvodnem sestanku povejo - še predno podpišeš pogodbo).
Če pa ga boš hodila iskat ob 15h, potem ti itak nihče ne bo težil, ker ne bo v vrtcu več kot 9 ur.
hmmmmmm, nam je ravnateljica na uvodnem sestanku rekla, da je ta 6-9-urna prisotnost v vrtcu zgolj priporočilo in pri nas ne zaračunavajo, če je otrok v vrtcu dalj kot 8 ur. Zaračunajo pa (to pomoje vsi vrtci), če je dalj, kot je obratovalni čas vrtca, ker to pomeni, da z njim mora ostati tudi vzgojiteljica, ki bi drugače šla že domov.
sicer sta pa pri nas v vrtcu:
če ju peljem jaz 6:30-14:30, torej 9 ur;
kadar ju lahko pelje mož: 7:30-14:30, torej 7 ur.
K sreči sta oba (tudi mali, ki je sept. šel prvič v vrtec) rada v vrtcu, tako da ju ne moti dolgo bivanje tam ... bi bilo pa kar utrujajoče, če bi morala vedno vstajati tako zgodaj, da bi ju jaz peljala. Upam na čimveč lepega vremena (kadar ju pelje mož, gredo peš, slabe pol urice, tako da imajo rekreacijo že navsezgodaj)