sorry, ampak ITT 28 je kvalificiran kot "čezmerna teža" in ne debelost. debelost je nad 30. kar poglej si:
Pa poglej ti tu slo. verzijo
- pri zdravnikih: vpišeš svojo velikost in težo in ti ven vrže od kod do kod je tvoja idealna teža in koliko je tvoj itt in kako ga to opredeli - sem vpisala njene podatke in je ven vrglo debelost (pa še klicaj ti da zraven, da te ja zeza
)
http://www.zdstudenti.si/ Lahko bi ga zenska po porodu vprasala ce si ga bo koncno dal povecat, da ne bo porod edina opazna spolna izkušnja....
Uf, frodo, huda si
. Si ne bi upala bit tvoj mož - oz. te razjezit v tej vlogi
.
In ne mi govorit, kako je vseeno če si debel, ker vsi samo jamrajo kako jih bolijo kolena, pa da težko hodijo, pa da težko dihajo, pa ne vem kaj še vse...debelost je "zasvojenost"
Res obstaja veliko debelih, ki se pritožujejo nad vsem, vendar obstajajo tudi taki, ki so zelo aktivni, športni in nič ne jamrajo. Jih poznam kar nekaj
. In so prav super ljudje, pa ne glede na ITT lahko zelo dejavni.
Razumem, da si človek ne želi imet preveč jamrastih prijateljev - ampak to ni isto kot ne imet xl prijateljev. Sama ima po moje več prijateljev v večjih številkah kot v manjših. Pa tega nisem nikoli niti opazila, dokler me niso meli dost, ko sem jim za preoblečt ponujala svoje majce/hlače.
Resnično pa si ne predstavljam, da z nekom ne bi hotela bit prijateljica, ker je debel
. Razumem, da ti ni spolno privlačen, tu imamo en kup svojih kapric, kaj nam je všeč in kaj ne in s tem ni nič narobe - ampak da nočeš bit v družbi debelih ljudi - to mi pa resnično ni jasno in do zdaj nisem vedela, da taki ljudje dejansko obstajajo... Sem mislila, da je to bolj mit ali da se debeli počutijo izobčene zato, ker se sami slabo počutijo in imajo občutek, da jih drugi podcenjujoče gledamo, čeprav jih ne... Pa vidim, da jih očitno nekateri res... Me je kar malo groza, če sem iskrena...
zakaj potemtakem on ne bi smel imeti želj.
Lahko ima želje, ne sme je pa žalit. In ne sme zahtevat, da mu željo izpolni. Kaj pa če bi imel neke strašno čudno perverzne želje? Bi mu jih še vedno morala izpolnit? To pa ne, ker ni po družbenih normah ali kako? NI to malo dvojna morala?