IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Pa kako to izgleda, no?
Zgleda tako, da ti dnevno po mejlu ali osebno pošiljajo najnovejše diete. Tudi tako, da za darilo dobiš komplet predpripravljene hrane ala NUPO za hujšanje. In potem užaljenost, ker tega nisem uporabljala, seveda nisem smela. Ena mi je celo kupila majčko številko 36 in napisala, da upam, da jo kmalu uporabim
To je samo par cvetk mojih bivših prijateljic.
Saj verjetno mi res niso želele slabega, ampak v resnici sploh niso želele vedeti zakaj in od kod taka sprememba, bolj so se počutile nelagodno v moji družbi in so želele nazaj "mene". Ampak jaz sem bila jaz kot vedno, le v XL izvedbi
. Pač drugo telo, ista duša. One so hotele nazaj telo.
Saj potem, ko so me v bolnici že skoraj odpisali in so me hodili množično obiskovati, so se vse hitele opravčevati in me tolažiti, da ne zgledam tako slabo in, da je bolje "da ljulja nego žulja" .
V glavnem sem to napisala, da osvetlim tudi drugo stran, ker sem bila na obeh. Meni kot rečeno hudo na samozavest ni vplivalo, saj sama nisem imela ravno vpliva na dogajanje v mojem telesu, poleg tega pa uživam podporo partnerja. Verjamem pa, da bi kaki čustveno bolj labilni osebi to pustilo večji pečat kot sama bolezen.
Kakorkoli živim življenje brez obsojanj, poskušam biti optimistična (seveda vedno ne uspeva) in uživati vsako dano minuto. Če komu kaj ne paše, vključno z mojim izgledom, pa je to popolnoma njegov problem in zaradi mene lahko
večkrat dnevno.
Lepo bodite, Mojca