poj pa reče vzgojiteljici pa pazte da se ne umaže???!!
A to resno??? ma, so hecni!
Jaz sem danes bila spet začudena, kako se te reve matrajo, da ne bo kaj narobe... Sem vprašala pom. vzg., kam naj dam kratke hlače za tamalo, če jih bojo rabili (so v drugi sobi in so garderobe kar daleč stran, pa je smotano, če je ena sama potem dol po stvari letat, po drugi strani jih pa v sobi nimajo kam dat - zato sproti vprašam, kaj jim najbolj ustreza, ker včasih vejo, da bojo šli ven, pa jim je najlažje v garderobi, če je pa tak dan ko danes, pa vprašanje, kako bo z "izleti", pa rašji vprašam) in je rekla, da so komot gor, pa da vprašanje, če jih bojo danes rabili. jasno, saj je tako vreme, da ne veš, a bo pop. vroče ali bo skoz takole... No, potem mi pove, da je en dan tamal hotla zamenjat hlače, drugi dan pa ne - pa nekak v smislu, kaj naj potem: jo pusti tako, kot ona reče ali jo preobleče, če je vroče...
Ma, naredite, kakor hočete, kakor vam paše, meni je glavno, da se mate fajn - če se jo da na izi prepričat, pa mate čas, jo komot preoblečete, tudi če je rekla, da ne, če pa trmari, pa se vam ne da, pa tudi ne bo v dolgih umrla - to mi pa res ni važno. Drugo, če jih ne bi pozimi oblekle za ven, ampak za tele bedarije pa... res ne vem, zakaj bi komplicirala. Fajn je, da majo možnost preoblečt, ker je včasih res vroče in potem so mali tečni, če jim je vroče - zato prinesem, ni pa treba, to je samo opcija.
Kako mora bit to res težko si za 21 otrok zapomnit, kako je katera mama rekla
. Se mi vedno kar zasmilijo tako. Saj še jaz ne naredim vedno enako - se je že zgodilo, da sem ji pustila gumjaste škornje sredi sončnega poletja
(ok, ne za v vrtec, smo šle same ven).