IZVIRNO SPOROČILO: digi
Ma prebrala sem prvi post in še par.... Jaz sem mnenja, da gre za popolno pretiravanje... ma otroka več ne smejo v kot poslat, ne cveka dat, ne zakričat, kako črno piko dat... jebela! Ja pa kaj vam je ljudje božji! That's life! Treba je tudi to izkusit! Če ga ne mantratirajo in fizično kaznujejo, ne vem v čem je problem. Če pa en otrok ne prenese ene črne pike al pa graje ali pač neke kazni (o normalnih govorim - ne o nekem mlatenju), pol pa res ne vem kako bo v tem svetu preživel! Pa saj ne moreš samo na lepo, s tem otroku ravno ne pomagamo! Moj pozna kazen in vedno, ko kaj rečem vztrajam. Seveda ga prej opozorim in zagotovo je to storila tudi učiteljica! Ma res ne vem kaj bi še radi? Res, otroci gredo vedno bolj neumni iz OŠ, ker je itak vse že tak prirejeno po liniji najmanjšega upora.... kaj me briga, če mi bo cvek dal, saj se bodo moji starši pritožli! Ma res, groza kam starši "vzgajamo" naše otroke! Pa ko sem jaz hodila v šolo, sem v prvem razredu dobivala ocene, pa učiteljica nas je v kot poslala, če smo se pretepali ali pa kaj podobnega, če nismo imeli naloge, nam je to v beležko zapisala in smo morali dat staršem podpisat.... ma enkrat sem se pretepala s sošolkama pa nikoli več. Enkrat nalogo poazbila pa nikoli več itd. Pa travme? Ja, odgovorna sem postala! Mater kakšna travma! Ma ko bi vsi učitelji takrat tako delali..... ne pa da so nas nekateri še mlatli in bili krivični.... to pa je namreč druga pesem.... isto rečem za doma, ko sem bila bita ne vem kolikokrat.... velikokrat brezveze (pač ok to je druga tema), ampak ko sem si zaslužla pa sem dobro vedela zakaj.....
Podpis! Se popolnoma strinjam s tabo.
Nekatere mame svoje otroke preveč zavijajo v vatko, jim kažejo same lepe stvari na svetu, da ni nič slabega, za vse one poskrbijo (ravno zadnjič videla tak primer) in tako naprej.
Potem pa pridemo do takšne situacije, kot je napisana v prvem postu uporabnice, ki je odprla to temo.
Npr. zakaj ne sončka? Lepo te prosim. Sonček je nekaj pozitivnega.
Me zanima kaj bo še sledilo pri takšnih otrocih, za vse pa so krivi starši.
Ali pa, da bo imel travme do doktorata? Pa kaj ve se hecate ali ste res malo zmešane? Pa kje jih pobirate? Oprostite izrazu ampak sem zgrožena, kaj vse pišejo nekatere mame, da bi obvarovale svoje ljube otroke. Se ne zavedajo, da ko bo pa prišlo v njihovem življenju nekaj slabega, pa se ne bodo znašli ampak bodo mislili, da bo itak za vse poskrbela njihova zlata mamica.
To me pa res pogreje.
![user posted image](https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/hudicek1.gif)
Potem pa se čudite nekatere, da učitelj ne sme otroku nič več rečt? To je zaradi takšnih mamic, ki so nekatere tukaj gor.