cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Da ali ne?

clock-img

12.09.2011, 13:31

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pa se to se da tako narest teraso, da mas zasebno in zasadis toliko zelenja da mas zakrit pogled
. mislim da ce gradis s premiso, da ti ne skilijo v kavno skodelico iz 50m oddaljenosti, da se da narest prav lusno zasebnost tudi zunaj hise. pa ne zato ker ne maras tistih ki zivijo okoli tebe, bolj zato ker ti lahko vcasih zapase kako toples soncenje in ti ni kul ce te svakinjin moz ali pa npr. tast gleda v joske namest v faco..

Pred nadležno taščo, še kitajski zid ne pomaga user posted image

user posted image user posted image polepšala si mi ponedeljekuser posted image user posted image

clock-img

12.09.2011, 20:10

clock-img

tancy25

pencil-img

193

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pa se to se da tako narest teraso, da mas zasebno in zasadis toliko zelenja da mas zakrit pogled
. mislim da ce gradis s premiso, da ti ne skilijo v kavno skodelico iz 50m oddaljenosti, da se da narest prav lusno zasebnost tudi zunaj hise. pa ne zato ker ne maras tistih ki zivijo okoli tebe, bolj zato ker ti lahko vcasih zapase kako toples soncenje in ti ni kul ce te svakinjin moz ali pa npr. tast gleda v joske namest v faco..

Pred nadležno taščo, še kitajski zid ne pomaga user posted image

user posted image user posted image polepšala si mi ponedeljekuser posted image user posted image

Tudi meni predvsem ponedeljkov večer:). Se pa v celoti strinjamuser posted image user posted image

clock-img

12.09.2011, 22:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.09.2011, 12:38

clock-img

nivyka

pencil-img

7

zanimivo, zanimivo. vse to se mi zdi nekam zelo poznano. a je res tako hudo kot piše? mislim da ni. če imaš preveč časa se začnejo po glavi rojiti nore misli. treba bo prijet za delo, pa bo vse drugače....user posted image

clock-img

15.09.2011, 09:03

clock-img

dps1

pencil-img

229

zidajta!

clock-img

19.10.2011, 20:07

clock-img

Jaša3

pencil-img

2

Vseeno je če se razumete ali ne..samo vstran zidat,pa čeprav samo 100m,bolje to kot nič :)

clock-img

21.10.2011, 17:21

clock-img

metulj23

pencil-img

27

NA SVOJE, SE PRAVI HIŠKO ZIDAT, ... JE STROŠEK, SAM VAMA NE BO ŽOU, ...

clock-img

21.10.2011, 17:50

clock-img

BellaB

pencil-img

410

IZVIRNO SPOROČILO: tancy25

Najprej hvala za odgovore:).
Moram povadat da otrok še nimava. Z taščo in tastom se razumemo vredu in ne morem reč da sta slaba, je pa res da se da s tastom zmenit več kot s taščo. Ona nima svojega živlenja in potem se pač rada včasih kam vtakne. Ni pa slaba. Včasih pa rada preveč deli nasvete:).

ZIDAT!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem