cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih oblin?

  
clock-img

27.09.2011, 10:25

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Se še jaz malo oglasim na hitro.... user posted image  

Včeraj sem bila pridna in se držala diete. Malo sem jo sicer priredila, ker nisem imela glih vsega pri roki.
Zajtrk: Kava, kos kruha z marmelado
Malica: Ananasov sok brez sladkorja
Kosilo: Piščanec brez kože, kuhan korenček
Malica: Sok ananasa
Večerja: Malo polnozrnate pašte z tuno.

Danes pa sem za zajtrk spila kavo in pojedla narezano sadje in moram rečt, da se res bolje počutim kot če bi se nabasala z nutello kot ponavadi ...Sedaj pa pijem sok za malico.

Bila sem na ZUMBI in je bilo res super. Sem ritala user posted image  in se spotila še najbolj od vseh, tako, da je verjetno stopilo vsaj nekaj maščobe. Priporočam jo vsem, ker je res super...... Malo se znoriš...

Wich tebi bi pa predlagala, da se ne tehtaš vsak dan. Verjetno zelo niha na začetku in trekom dneva. Jaz sem si rekla, da se bom vsak ponedeljek stehtala. Ker drugače verjetno res prej obupaš, ker ne vidiš rezultata takoj. Sicer pa vsaj za tri dni zdrži brez tehtanja user posted image  Bo toliko lepše ko boš videla rezultat.

Ronja...dobra si, da tako skrbiš za težo in to, da se ne preveč zrediš... Se mi zdi lepo, da si pozorna na to, ker je verjetno kar težko krotit lakoto še posebej v nosečnosti.  Sicer pa sem pri moji sestri videla, da ni potrebno, da se nosečnica ''prenajeda'' oz. poje za dva kot je bilo po starem. Imela je namreč kar hudo nosečniško sladkorno in bila na strogi dieti celo nosečnost pa je porabila predvsem staro zalogo. Imela je samo v trebušček, ki pa ga je takoj izgubila glede na to, da se res ni skoraj nič zredila dodatno. Včasih sem se zbala, da premalo poje vendar je bilo vse v redu. Bila je res lepa nosečnica user posted image  Uf, malo sem čudno zapisala ma upam, da je razumljivouser posted image

No, držite se in uživajte ta čudoviti jesenski dan   user posted image

clock-img

27.09.2011, 10:52

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Uf težka, sploh ko je že na naši tamala sredi noči enkrat ruknila dol


Ja, midva imava kar uno ograjco iz BC še vedno gor - ker malidve prideta, če ne prej, pa zjutraj in takrat smo 4je na postelji in brez ograjice bi en ziher dol padel (torej jaz ali Lejla, ker sva midve navadno na tej strani). Na drugi strani je itak stena, to ni problem.

Sicer pa sem pri moji sestri videla, da ni potrebno, da se nosečnica ''prenajeda'' oz. poje za dva kot je bilo po starem.


Ja, meni je to že mami povedalauser posted image . Je rekla, da naj jem, kolikor mi paše, ampak da prenažirat se mi pa ni treba, da je 10-15 kil čisto ok, več pa ni treba  - ona se je namreč pri sestri res ful zredila in sicer ni imela problemov shujšat nazaj, ampak se pa ni dobro počutila tako. Je pa res, da je bila najprej zelo suha in ji je g. rekla, da se naj kar malo poredi, potem se je pa zredila in je g. rekla, da ok, zdaj pa lahko nehauser posted image , mam pa: "Ja, kako? Sem se lih navadla!"user posted image Je pa jedla svinjsko mast z žlico!user posted image (sicer je bolj na zdravo hrano). No pri nama z bratom se ni toliko zredila in je rekla, da je to boljše.
Tudi v mš so rekli, da ni treba, da nosečnica je za 2, ampak da mora bit samo hranil za 2 (in to se še lažje doseže z nekalorično, zdravo hrano, ala sadje in zelenjava). Pa tudi obe g., ki sem ju imela, sta kar pazili na težo. Ne zdaj ful, sploh kadar mam te ostale probleme, takrat jim je vseeno, koliko tehtamuser posted image , ampak sicer pa pogledajo. Kar se mi zdi prav - bolje prečiti nego lječiti. In s težo so vezane tudi za razne nosečniške sladkorne in prekomerna rast otroka, ki je navadno povezana s precej zoprnimi porodi, več je vakumov, zlomov ključnice pri otroku, več je tudi cr, če je otrok velik (otrok je pa večji, če je mama prekomerno hranjena),... Tako da se mi zdi, da je to še najmanj, kar lahko naredim za najuuser posted image . Saj se ne omejujem, da bi bila ful lačna - če se pa zvečer ne nažiram, pa da ne hodim še ponoči jest, kot baje veliko nosečk - to se mi pa ne zdi taka huda žrtevuser posted image . Pa brez junka tudi otroci komot preživijo, hehe.

Tako da malo je zato, ker se mi zdi, da lažje rojevaš, če si fit&fun, pa da potem lažje otroka okoli nosiš, ko se hoče cele noči nosit (vsaj moji otroci so bili zaenkrat vsi taki;), pa ker se mi zdi grozno, da bi morala po porodu še hujšat (še nikoli nisem in ko vas gledam, dam samo kapo dol! Meni se zdi to precej naporno...), malo pa zato, ker me psihično gor drži, če si rečem, da bo ziher vse ok in moram bit fit za Svitkota, ker bo on ok in me bo rabil. Če bi se kar vdala, češ, saj vprašanje, kaj bo, če bo ratalo, se grem kar s hrano tolažit, itd... bi me pa zlomilo. Sem fajterka, moji otroci pa tudiuser posted image (hvalabogu, sicer nobene ne bi imela...) Čudna je naša psiha, ampak če nekaj pomaga in ni nikomur škodljivo - it can't be that baduser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.09.2011, 16:09

clock-img

chupsy

pencil-img

26

hej!

No pa se še jaz oglasim mal na hitro user posted image

Tud jaz sem kar pridna, včer sem sicer mogoče mal preveč kruhka pojedla, ampak druge dni nisem nič, tko da tok grozno tud ni blo.

Za zajtr tudi pri meni danes kava in sadje in do zdele nisem še začutla prov nobene lahkote, sem pa vmes spila kozarec soka user posted image je očitno naredil svoje.

Sem pa ful začela svoje telo poslušat. Doma ne kupujem več sladkarij in raznih prigrizkov, ker smo jih moral itak čist ukint že naši tamali, ker ima grozne težave s prebavo...pa ful gledamo kaj je, pa se še kar ne poštima. no mal neumesna tole. tko da ja, jem takrat ko sem lačna. in čudno sem velik manj lačna odkar takih stvari ni več doma, kuhat se mi vedno tud ne da in ko malo bolj razmislim velikrat ugotovim da sploh še nisem lačna in potem kasneje, ko res začutim lakoto pojem kosilo al kar kol je pač na vrst. Nič več ne jem ob npr.3h, ker je takrat pač kosilo, ampak dejansko jem takrat ko sem lačna in vam povem da se res ful pozna. tud kilce grejo lepo dol, počasi bo spet -1 kg. najbolj pomembno je pa to da se tud počutim noro dobr. user posted image user posted image user posted image

sevede je pa treba še mal športat zraven, včeraj nisem,tko da me danes zvečer čaka ena urca kolesa. tečt danes ne bom mogla, ker ni boljše polovice doma, da bi merkala otroka user posted image
bova tud cel vikend sami, gre moj prikolco podirat, nič več morja za letos user posted image user posted image no samo smo mel pa tak dopust, k še nikol, 3 in pol mesece vsega skupaj na morju od maja do septembra. tooop user posted image

lep dan punce user posted image

clock-img

27.09.2011, 16:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.09.2011, 17:49

clock-img

_narava_

pencil-img

21

Pozdravljene
Jaz sem še z vami, čeprav se redko oglašam. Sem na -7 kguser posted image Imela sem nekaj večjih grehov, vendar sem jih s postom popravilauser posted image Moj plan je še vsaj 7 kg, da bom normalnauser posted image
Čestitke vsem, ki se še trudite.

clock-img

27.09.2011, 18:28

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jutri si bom pa v službo suhe slive nesla, ko me zagrabi lakota. Je to ok?


Je ok, sploh kar se hujšanja tiče, ker si boš verjetno precej prečistila črevouser posted image - vsaj name suho sadje deluje tako - samo name res veliko stvari tako delujeuser posted image .

liana, obstaja tudi mleko brez laktoze. Se pa težava sčasoma malo omili, ker lahko dobimo encime tudi v telo.

OBJAVI izsledke, se bo po mojem povečala nataliteta


Hehe, potem pa spet ne bo nič s hujšanjemuser posted image . Fajn, da nista nič spala - jaz sem danes spala z malima v posteljiuser posted image - jap, lubi na terenu, malidve sta se zvečer hoteli pri meni stisnit in jaz ju nisem upala nosit v njuni postelji - tako da smo bile kar skup... Rajši imam sicer enega odraslega samca zraven kot dve predšolski punčki... ampak vsaj ne morem rečt, da sem bila osamljenauser posted image



Ja mleko brez laktoze obstaja, ampak žal ni čisto brez, tako da v občutljivem obdobju je enako kot da pijem navadno mleko. No pa sej ko se nekaj časa pazim, potem kakšen dcl mleka že prebavim.

clock-img

27.09.2011, 18:31

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla punce.

Meni je bilo danes že veliko lažje, čeprav sem bila na trenutke kar fajn lačna. Jedilnik pa je bil tak:
Z: majhen košček kruha, maslo, domača marmelada
M1: suhe slive, jabolko
M2: jabolko
K: makaroni z bučko in panceto (da so spet makaroni ni najbolj fajn, ampak sem mogla porabit bučo in panceto, ker mi gre drugače vse k vragu)

No to je pa glede hrane vse za danes. Čez dan sem zdržala ob vodi, čaju in skodelici kave.

Tehtala se bom pa samo 1x na teden, da ne bo preveč razočaranj. Upam, da bo nasledn teden že kakšen napredek. Nagrado za hujšanje imam pa tudi jaz....ampak naj bo presenečenje=)

clock-img

27.09.2011, 19:27

clock-img

witch

pencil-img

3540

Se moram malo pohvaliti user posted image user posted image user posted image user posted image kolegica, soseda in en znanec so me v roku dveh dneh vsi vprašala če sem shujšala user posted image user posted image user posted image izgleda se pa res nekaj opazi user posted image Sem prav vesela user posted image

Hmmm na tiktak bonbončke s samo dvema kalorijama sem pa čisto pozabila user posted image bom raje te vzela.
Drugače danes sem bila pridna, z eno mičkno izjemo.
30 trebušnjakov
Z: Jajčka
M: nektarina in malo grozdja
K: pasulj
M: kos enega tini mini kruha s salamo (sem šla k eni stari tetki na obisk. In veste, da ji je nemogoče dopovedati da ne boš jedel. Tako sem, da ni bila užaljena vzela kos kruha).
V: -
Pa kolesarila sem danes. Celih 10 km user posted image nekaj pa je user posted image   Pa še 30 trebušnjakov me čaka.




_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

27.09.2011, 19:54

clock-img

diana 28

pencil-img

681


Diana28 - a je zelo naporna ZUMBA? Sem včeraj videla plakat, ki ponuja v ponedeljek brezplačno poskusno "zumbanje" v naši občini. Samo nobena kolegica noče iti user posted image



Ne, ZUMBA sploh ni naporna. Je v bistvu malo bolj plesno vse skupaj. Jaz jo imam pri Viktoriji Manzzini, če ti je znana in res je noro dobro.... Ti da polno energije in še maščobe pokuriš.  Je veliko bolj prijetno kot pa aerobika, ker so gibi bolj ''naravni''. Jaz bi se na tvojem mestu odpravila kar sama. Tudi mene je bilo malo sram, ker sem bila res anti, vendar sem se sprostila in sedaj prav uživam. Pa nobeden te ne gleda ali ocenjuje... Plešeš in uživaš... user posted image Saj na YOU TUBE se dobi tudi posnetke vaj. Kar pogumno user posted image

clock-img

27.09.2011, 20:39

clock-img

diana 28

pencil-img

681

clock-img

27.09.2011, 22:24

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

ronja,vilma,miška Hvala za tople besede v zs. Bi vam odpisala, pa samo da kliknem na zs mi RR ne dela večuser posted image

Drugače pa danes res ni bilo časa ne jesti, ne piti. Tako da je tale luna prišla na pravi danuser posted image . In komaj čakam da jutri stopim na vago, da vidim koliko se to pozna, ko res nič ne ješ. Moram pa priznati, da me kar malo glava hoče boletiuser posted image . Ampak jutri zjutraj vem, da bom popila belo kavo pa če se svet podre.

witch, bravouser posted image

vespazijan, ti kar možeka naštimaj, da boš lepa ko boš teklauser posted image Mene sploh ni več za spustit v športne trgovine, danes sem imela ravno toliko časa, da sem letela v Tomas sport in se zaljubila v ene copate Mizunouser posted image .

diana 28, jaz si tudi tako želim na zumbo, pa sem lesena k kol, doma si na wii naštimam,sam enostavno sem tok trda, da me potem vse mineuser posted image user posted image

uškinamama, jaz sem si tebe vedno predstavljala full suho in veliko, ne vem tako si mi delovala, pa polna energije, pa taka temna, pa taka fejst punca user posted image user posted image

Najaa, ena user posted image da se hitro rešite bolezni

Nč, zdaj pa grem počasi spat. Upam, da bom lahko zaspala, ker mi tako kruliuser posted image

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 27.9.2011 22:25:47 >

clock-img

28.09.2011, 07:57

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Strawberry si lahko spala? user posted image No meni lakota ponoči ne dela problemov, mi je pa včeri pri P ful zakrulilo enkrat in upam, da ni slišala. user posted image

V bistvu sem danes že zmagala, ker čez dopoldne sem navajena bit na sadju. Tašča mi je eno punco vzela, da spi pri njej pa še na kosilo nas je povabla. user posted image Love my tašča! user posted image Tamala mi še spi, jaz si grem pa user posted image skuhat.

Po 13.09 uri bom pa jedla boranjo. Njamiiiiiii! user posted image

clock-img

28.09.2011, 08:09

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

uškinamama, jaz sem si tebe vedno predstavljala full suho in veliko, ne vem tako si mi delovala, pa polna energije, pa taka temna, pa taka fejst punca



Vse si zgrešila, razen da sem fejst user posted image . A ti si primorka?

Mizuno -tudi sama rabim nove superge  in sem malo prebirala tekaške forume - pravijo, da so mizuno super.

Sem pridna še naprej. Sanjam pa o buhteljnih, mogoče si med vikendom spečem in si enega privoščim



_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

28.09.2011, 09:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812


IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

uškinamama, jaz sem si tebe vedno predstavljala full suho in veliko, ne vem tako si mi delovala, pa polna energije, pa taka temna, pa taka fejst punca



Vse si zgrešila, razen da sem fejst user posted image .



o lordi, visoka in temna user posted image

clock-img

28.09.2011, 09:20

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Pa kolesarila sem danes. Celih 10 km nekaj pa je Pa še 30 trebušnjakov me čaka.



A JA, to sem hotela vprašat, vse ki delate trebušnjake, to dvigate zgornji del trupa ali noge? Ker jaz sem včasih dvigovala trup in ni bilo takega ušinka kot zdaj , ko mi je user posted image  pokazala kako se dviguje noge...čutim, da se pod oblogami skrivajo čisto ta prave mišice.

Mateyka , ti se samo smej user posted image , saj ni dosti falila , pol.user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

28.09.2011, 09:31

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

uškinamama, jaz sem si tebe vedno predstavljala full suho in veliko, ne vem tako si mi delovala, pa polna energije, pa taka temna, pa taka fejst punca



Vse si zgrešila, razen da sem fejst user posted image .



o lordi, visoka in temna user posted image



Nehita se norca delatuser posted image user posted image

Drugače pa sem dan začela vseeno s kavo, šla odtečt, veselo vse na računalnik dala in vidla kok sem pridna user posted image user posted image . Zdej pijem eno šumečko,pol pa zaključim do enih. Čeprav bo težka, ker po teku mi vedno kaj paše vase vržt. Sam k sreči imam spet tako nagužvano dopoldne, da bo hitr minil.

clock-img

28.09.2011, 09:40

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Evo tele mizuno sem gledala. Samo sem zdaj ugotovila, da niso zameuser posted image . So za lažje in hitrejše tekačeuser posted image
No ja bomo pa dnar pršparal.user posted image

http://www.superge.si/Mizuno/wave-precision-12-fw11-mizuno-8338209/

No tile so pa zame, sam mi niso tok všeč user posted image

http://www.superge.si/Mizuno/wave-inspire-7-fw11-mizuno-8338259/

Zdaj bom pa nehala s temi supergami, da ne bo katera mislila, da smo že na tekaškem forumu.

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 28.9.2011 9:44:18 >

clock-img

28.09.2011, 09:48

clock-img

diana 28

pencil-img

681

diana 28, jaz si tudi tako želim na zumbo, pa sem lesena k kol, doma si na wii naštimam,sam enostavno sem tok trda, da me potem vse mine

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Ja, tudi jaz sem bila kot hlod. Ko sem pred zumbo hodila k aerobiki in je bilo treba kaj pomigat me je bilo kar sram. Zdaj sem se pa preprosto sprostila in migam še najbolj od vseh user posted image  Vsaj tako jaz vidim user posted image   Sem se kar ''vrgla'' in mi je res postalo všeč. Po moje je veliko v glavi. Drugače pa se daš v zadnjo vrsto in te nihče ne gleda kako migaš user posted image

Drugače pa vidim, da ste vse pridne. Jaz sem se prav navdušla. Edino ko pomirim kakšen pulover ali obleko sem kar malo žalostna, ker sem se poredila user posted image   Imam res zamaščen trebuh.

Včeraj sem pojedla za kosilo malo porcijo riža z gobami in solato. Za večerjo pa file ribe. Nasplošno pa sploh nisem čutila lakote oz. sem se počutila še kar sito. No, danes pa lepo naprej in za rekreacijo na tenis.

Strawberry tudi mene je prvi dan bolela glava, da mi je kar slabo delalo. Sem pa naslednji dan zjutraj popila veliko vode in je nehalo. Verjetno si malo dehidrirala. Pomembno je, da piješ vodo in tudi ena kava ti ne bo škodila. Saj menda pospešuje prebavo. Le z mlekom malo šparej.  

clock-img

28.09.2011, 10:56

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Zumba je super, ne zamudite tega, če iamte možnost!!!!

clock-img

28.09.2011, 11:09

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Ojla punce user posted image
Včeraj ni bil moj dan, sem ugotovila, da ko je luna, se meni ful ful je. Začela sem dobro...
Z: en PZ kruh, 2 dl džusa
M: jabolko
K: sardelce, zelena solata
V: skuta z drobnjakom, pršut in po vrh vsega še pol čokolade.
Zvečer pač kapitulacija, posledično mi je bilo od večerne kombinacije slabo, sem šla spat ob devetih in kot mrtva spala do jutra.
Ampak tokrat brez obsojanja, bo naslednje dni bolje. user posted image

Jagoda meni so oboje superge lepe. user posted image  Tudi jaz bi rabila ene, sam se mi zdi malo preveč denarja za moje potrebe. Superge res poredko nosim, na svoji telovadbi pa sem samo v nogavicah. A maš še kakšne lepe ugledane za manj denarja. user posted image  

Urškinamama jaz delam vse vrst trebušnjakov. Ti z dvigovanjem nog so mi ubijalski. Drugače pa delam še z dvigovanjem zgornjega dela trupa in sicer pet kombinacij po 30 komadov.
Prva kombinacija je taka, da dvigujem samo glavo in ramena, pri tem gledam v strop. Se pa ne dvignem do kolen amapk cca 20 cm nad podlago. Če čutiš trebušne mišice, potem veš, da delaš pravilno.
user posted image
Ena runda je podobna tej, le da so roke iztegnjene, noge rahlo razkrčene in potem roke premikam naprej kot da bi se hotla dotaknit stene.
Ena kombinacija je za leve stranske (in še ena za desne stranske) trebušnjake, pri čemer pokrčene noge vržem na stran in potem se dvigujem enako kot pri prvi kombinaciji cca 20 cm od tal.
Peta pa je z žogo, pri čemer pa se dvigujem do kolen.
Sicer pa je veliko tudi ostalih vaj, pri katerih delajo trebušne mišice.

Priporočam pa tudi eno vajo za rit, ki je meni tudi ena hujših. Komaj jih naredim v kosu 30, se moram res psihično pripravit. Zgleda pa takole. Postaviš se na vse štiri in potem dviguješ prvo eno nogo na stran, potem še drugo. Mi noče prilepit slike, zato link, glej dvig noge po pasje:
http://oblikujtelo.si/oblikovanje-telesa-za-moske/hitro-do-cvrste-in-napete-ritke

Za ritko je fajn tudi ta vaja,kjer dviguješ pokrčeno nogo tako, da je koleno v enaki višini kot tazadnja.
user posted image

clock-img

28.09.2011, 11:45

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Zgledaj super te vaje... Bo treba probat...

Želela sem predlagati, da bi naredile eno listo in vsak ponedeljek dopisale koliko smo/če smo znižale težo. Ne vem...ideja user posted image  

clock-img

28.09.2011, 12:00

clock-img

ronja

pencil-img

15289

uškinamama, jaz sem si tebe vedno predstavljala full suho in veliko, ne vem tako si mi delovala, pa polna energije, pa taka temna, pa taka fejst punca


Fejst je pa resuser posted image . Ampak svetla ko sončekuser posted image .

Punce, resno! Če mi boste ve lušte delale z vsem tem športom (čeprav nisem bila nikoli na te aerobik variante, bi zdaj vse delala, samo da bi lahko kaj migala...), potem vam bom jaz začela z raznimi sladkarijami težituser posted image


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

28.09.2011, 19:47

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

No, končno mi je uspelo odpreti okno za sporočilo user posted image

Spremljam vas, a me nekaj net oz RR zezani. No, naša familija je že boljše - želodčki so na mestu in življenje je lepše user posted image

Včerajšnji jedilnik je bil še bolj na easy, danes je pa potekal nekako takolele (neke diete kombiranja se danes (oz te teden) nisem držala, ker se mi zdi, da bo treba malo vse vitaminčke in mineralčke na mesto spavit.
Na tešče voda
Z: črna kava, rženi kruh z marmelado
M: pol grenivke, tri domače kekse (easy varianta)
K: zeljna solata, goveji zrezek (mini) in pražen krompir - vse v manjši porciji
M: 2 medenjaka, kapučino
V: malo sirčka, jogurt
Pila sem fajn, gibala pa nula. Bom šla malo zvečer delat nekaj izpadnih korakov & sprobat vaje, ki jih je Vilma predlagala user posted image

Ah, miška maška že kliče mamico - lepo bodite prinčipese!

clock-img

28.09.2011, 20:11

clock-img

witch

pencil-img

3540

Še jaz na hitrco user posted image
30 trebušnjakov
Z: hruška
M: jabolko
K: kos piščanca, mlinci in solata
M: makova potica user posted image (smo bilina trgatvi in se ji je bilo nemogoče odpovedati), grozdje
V: grozdje
30 trebušnjakov

Dopoldan je minil super, popoldan sem ga pa biksala. Sem vesela, da si ob kosilu nisem 3x nalagala na krožnik, ampak sem od štirih naprej imela non stop nekaj v ustih user posted image zdaj pa imam tako težo v trebuhu da umrem.

Jaz delam trebušnjake za zdaj tak, da noge zataknem, roke prekrižam na prsih in potem trup dvigujem do kolen. Za zdaj delam samo take in vsak teden 5 več. Bom pa počasi dodajala tudi druge. Vilma super si jih opisala user posted image počasi bom tudi jaz prišla na kombinacijo vseh, tako kot ti user posted image


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

28.09.2011, 20:19

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

No pa sem končno doma tudi jaz. Sem popoldne skočila še na Rožnik in je prav pasalo.
Z: mleko in kosmiči
M1: jabolko
M2: suhe slive
K: rižev narastek in čez vanilija puding

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem