cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

  
clock-img

26.09.2011, 13:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2011, 14:26

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Jaz sem pa lačna, pa se mi zdi, da sem že veliko pojedla.
Z: majhna skledica kosmičev z mlekom
M1: banana + jabolko
M2: jabolko
K: nimam pojma, dragi kuha (pa šele ob 17:30 ko pridem domov)

Kako se ve spopadate z lakoto?

clock-img

26.09.2011, 14:34

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Spopad z lakoto: čaj (ravno zdaj imam v šalici tekkanejev imunnitea , tak osvežilen), kava - črna kratka, voda, čingumi...sicer pa do 17.30 je še dolga - imaš kakšen sadež s seboj?

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

26.09.2011, 14:57

clock-img

diana 28

pencil-img

681

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Diana 28 dobrodošla. user posted image  So mi všeč tvoje tedenske nagrade, zelo zelo. user posted image  Tudi jaz sem si ta teden privoščila frizerja, prejšnji teden sem si kupila čevlje, drugače pa v kratkem pade kaj za oblečt. Sicer ne smem preveč hitet, moram spravit dol še 4 kg, potem pa me obvezno čaka prenovitev spodnjega perila. Tega se najbolj veselim. user posted image  Kar se tiče ukrivljene drže, te popolnoma razumem. Jaz se zadnje čase vsakodnevno opozarjam, da se moram zravnano držat. Ker pokončna drža je nekaj, kar šteje več kot 5 izubljenih kilogramov. user posted image  Ti imaš itak malo za zgubit, tko da punca trebuh not, joške ven in z dvignjeno glavo v svet. user posted image  Tistih par kg boš pa tik tak v naši družbi zgubila. Bom si malo pogledala to tvojo dieto, za testeninsko pa res še nisem slišala. Jaz sem sicer bolj mesni tip, meso bi lahko jedla 3x na dan več mesecev skupaj. user posted image  
Serendipity pusti trenirko v omari, nov teden je pred nami, sej bo šlo, sam ne zgubit motivacije. user posted image
Jaz sem v zadnjem tednu zgubila 0,4 kg, bravo zame! user posted image  Sicer gre počasi ampak ziher dol. Sem zadovoljna, zelo zelo. Še slabe štiri kilogramčke, pa bo. user posted image



Hvala vsem za dobrodošlico  user posted image   Ja, nagrade morajo bit, da si malo polepšamo hujšanje in še nekaj lepega naredimo zase. Tvoja nagrada s spodnjim perilom pa je tudi meni všeč. Mogoče pa bom tudi jaz, ma bolj proti koncu.... user posted image

Ja, glede drže se pa kar trudim vendar drži me 5 minut in potem spet pozabim in nastane gobica user posted image . Sedaj pa me je kar nekaj ljudi opozorilo in sem ugotovila, da pa moram res nekaj naredit. Se bom trudila držat trebuh noter in joške ven.  user posted image  Hvala za vspodbudo....

Vespazijan .... Glede teka je tako, da je začetek morda težek vendar ko pa nekaj časa tečeš ti kar manjka, če ga izpustiš. Jaz sicer za tek nimam preveč kondicije in ga tudi nimam preveč rada, ker so ga v osnovni vedno silili. Katerikoli šport začneš pa je fajn, da se vsaj malo zabavaš zraven. Da ni samo nujno zlo...
 
No glede spopadanja z lakoto pa je pri meni tako, da se zavedam, da sedaj dam preveč pozornosti hrani in si sama sebi povem, da v resinici nisem toliko lačna. Pa še rečem si, da se verjetno želodec krči user posted image  ... Obvezno pa popijem kozarec vode in se začnem ukvarjati z drugimi stvarmi, da pozabim lakoto.

clock-img

26.09.2011, 18:22

clock-img

witch

pencil-img

3540

Evo mene nazaj user posted image
Glede na to, kaj vse se je dogajalo ta vikend moram povedati, da sem bila kar pridna user posted image
Sobota:
Z: Breskev
M: Nektarina
K: polovica pice
M: malo sliv
V: -
Pohvalno me ni premamil sok user posted image pa še na več kot enourni sprehod sem šla (kar hitre hoje user posted image )
Nedelja:
Z: Breskev
M: Banana
K: Juha, zrezek v omaki, kruhov cmok (ki ga naj nebi, amapk je bil predober), solata in kos tiramisuja (ni bil velik user posted image )
M: -
V: pol krofa user posted image   (temu se pa res težko odpovem user posted image )
Gibanja sicer ni bilo, sem pa vesela, da me spet na tone soka ni premamilo. Kljub majhnim greškam sem kar ponosna na sebe user posted image

Pa še danes:
Z: polovica včerajšnjega kroga (ga je bilo škoda vreči stran, ampak me je trebuh bolel za znoret in mi je bil kar žal da sem ga jedla)
M: -
K: slivov cmok in kompot iz sliv (vse brez sladkorja)
M: -
V: kostanji user posted image user posted image (ne morem se jim odpovedati... pa saj samo kak mesec bojo potem pa spet eno leto čakaj. Ne, jih bom jedla, pa če imam takoj 10 kil več user posted image )
Zjutraj sem naredila 30 trebušnjakov, pred spanjem jih še 30 naredim. Sem pa danes pokosila travo okrog hiše, uredila okolico, tak da je bilo nekaj gibanja user posted image


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

26.09.2011, 18:30

clock-img

witch

pencil-img

3540

Pri meni je pa prišlo do tistega trenutka ko naše predrage vage nimam rada user posted image Seveda kilogrami že ene par dni stojijo. In to me ponavadi pripelje do konca hujšanja. Enostavno obupam.
Zdaj pa vam moram povedati da je drugače user posted image ali mi res ve tukaj dajete tako motivacijo, ali to, da bo moj dragi malo presenečen. NI važno kaj je user posted image user posted image Je pa res, da sem spravila svojo rit v kavbojke, ki jih že dve leti nisem dala gor (so se začuda nekako skrčile user posted image ). In jaaaaaa prav lepo se počutim user posted image
V tem času, ko sem prvič pisala tukaj gor, nisem pila sladke pijače, kruh sem jedla 1x, gibam se kar precej več, pridna sem in se držim svoje "diete". Naj vam pa povem, da so moje porcije manjše, ne nakladam si hrane 5x.... Mislim, da sem kar pridna user posted image

Imam pa eno vprašanje... Namreč bonboni (rikola, orbit in podobno) in kakšen čigumi. Kaj pravite na to? Jaz v službi ene 2, 3 bonbone pojem in tudi kakšen čigumi. Namreč ne prenesem okusa kave v ustih in takoj po kavi moram nekaj dat v usta (voda tega ne popravi), pa ko imam občutem, da je želodec prazen in posledično imam zadah iz ust moram nekaj dati noter. Je to pametno jesti? Bonboni niso tisti ta sladki, ampak osvežilni. Saj se probam temu izogibati zaradi aspartama ki ga vsebujejo te stvari... amapk jih vseeno nekaj pojem. 


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

26.09.2011, 19:15

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Se bom trudila držat trebuh noter


Še ena stvar, ki ne bo mogočauser posted image . Lahko bi se pa vseeno vsaj malo bolj zravnano držala - jaz sem čisto puklastauser posted image .

uf, withc, tiramisu bi lahko pa tudi jaz naredila... takega s skuto in brez rumenjaka, nepravega, tak je meni ful všeč, pa še ni tako zelo redilenuser posted image .

Če nočeš jest teh z aspartamom, pa si kake gumi medvedke omisli - ali pa evkalipta ali kaj so že uni mehki, zeleni. NImajo maščobe, je pa seveda cuker. Ampak okus vedno popravijouser posted image .

Sicer tehtnica danes kaže istouser posted image , upam, da tako ostane vsaj še ta mesec (na srečo je to samo še 4 dniuser posted image ), jedla sem čisto ok - skleda kosmičev in jogurta za zajtrk, pa seveda sadje, tudi čokoladne mandlje (dedi nam to prinese... težko človek tega ne je), nisem pa pojedla danes nobene lučke in na sploh ne preveč sladkarij (nisem niti melauser posted image - no, razen čokolade, ampak na to itak navadno ne navalim, mene bolj sladoled, pa razne čokoladne slaščice premamijo...), za kosilo zelenjavna juha in grisek, zdaj za večerjo pa polnozrnati toast in precej pečenega pršuta (ala šunka).
Glede na to, da lubija ni, se verjetno ne bo tako težko držat - ker navadno mene premami to, da skup uživava:)...

Sicer mi je pa že cel dan noro slabo, tako da sem bila verjetno precej lačna (v user posted image nisem lačna, samo slabo mi je vedno bolj... ful zoprno, rajši imam lakoto)


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

26.09.2011, 19:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

probaj tic-tac bonbone, če že rabiš boljši okus. je samo 2 kaloriji na bonbonček.
user posted image

clock-img

26.09.2011, 19:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

probaj tic-tac bonbone, če že rabiš boljši okus. je samo 2 kaloriji na bonbonček.
user posted image

clock-img

26.09.2011, 19:41

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Na 100 g imajo pa čisto enako kalorično vrednost kot vsi ostali. Itak nikoli ne poješ samo enega

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

26.09.2011, 20:02

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

No pa sem preživela svoj 1. dan hujšanja:) Za kosilo sem potem jedla široke rezance (iz ajde) z jurčki. S tem pa sem tudi zaključila za danes. Jutri si bom pa v službo suhe slive nesla, ko me zagrabi lakota. Je to ok?

Drugače pa imam težave z zajtrki. Imam intoleranco na laktozo, kar pomeni da mi mleko škoduje oz. trenutno imam obdobje ko ga nekako 1dcl še celo prebavim. Kruha najraje ne bi jedla in posledično pojma nimam kaj naj jem.

Priporočate kakšne kosmiče, ki imajo čim manj kalorij? Večina jih je sladkih in mi nekako ne paše za zajtrk.

Lp

clock-img

26.09.2011, 20:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812


IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Na 100 g imajo pa čisto enako kalorično vrednost kot vsi ostali. Itak nikoli ne poješ samo enega



eh, jaz pojem samo enega naenkrat - nisem bonbonojedec in mi ni težko user posted image

clock-img

26.09.2011, 20:31

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

witch jaz imam vedno s sabo kakšne čigumije. Imam tudi po kavi čuden okus in ponavad pol žvečim. Al pa tic tac ja, so tud fajn osvežilni. Jaz pojem 1-2 na enkrat, ne maram se basat s temi bonboni.

Danes jedla... hmmm, za kosilo makarone, za večerjo makarone... mi že iz vseh lukenj ven gledajo. user posted image Nimam ideje, kaj kuhat jutri. Nekaj dobrega bi, sam mam tamale doma (je še mlajša danes zakuhala user posted image ) in je treba naredit neki, da bosta jedli. Ko sta bolani, sta zelo izbirčni.

clock-img

26.09.2011, 21:20

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

A se lahko najprej mal pohvalimuser posted image . Ni to v moji navadi, samo sem res takoooo vesela.

Danes pride mož domov in mi prinese tole.
http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00863-12&cat_id=80

Tako fesjt sem si želela to uro, ampak sem vsakič najdla izgovor, da si jo nisem kupila. In ker je mož videl, da kako sem spet zagnana in da si res želim dati dol še teh 10 al pa še kakšno kilco več mi jo je danes prinesel.
Takoj sem jo šla sprobat, odtekla, dala na račuanlnik in kot majhen otrok skakala, ko sem videla, kje vse sem tekla, koliko sem imela višincev,....bla bla bla.
Jutri takoj ko vstanem spet na tek. Pomoje danes ne bom nič spala od veselja. Se bojim, da si nam slučajno meduser posted image dala gor pas in uro in potem gledala koliko kalorij je šlo user posted image user posted image .

Oh ja, se vidi da je jutri luna, me že dva dni meče.user posted image

No še poročilo, popoldne sem pojedla samo jabolko in pol. Pa donata se napila.

Kot sem brala ste več ali manj pridne. Bravo za nas.

witch super, da si se spravila v kavbojke. Božanski občutek, kajne.



< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 26.9.2011 21:21:11 >

clock-img

27.09.2011, 07:37

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

veselja. Se bojim, da si nam slučajno med dala gor pas in uro in potem gledala koliko kalorij je šlo .




user posted image user posted image  OBJAVI izsledke, se bo po mojem povečala nataliteta user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

27.09.2011, 08:39

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

veselja. Se bojim, da si nam slučajno med dala gor pas in uro in potem gledala koliko kalorij je šlo .




user posted image user posted image  OBJAVI izsledke, se bo po mojem povečala nataliteta user posted image



user posted image user posted image

Drugač sem pa danes popila eno belo kavo. Odtekla samo tri km, ker mi več ne znese. Zdaj šibam v Ljubljano. Se vrnem v pop.urah, pa takoj naprej na sestanek. Časa za jesti danes ne bouser posted image .

Kaj pa danes sploh lahko jemo, ko se začne luna? Miškauser posted image poročaj. Se mi ne da guglat, rajš tukaj pogledam user posted image

Sem šla vseeno pogledat, samo voda, čajiuser posted image

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 27.9.2011 8:44:27 >

clock-img

27.09.2011, 08:48

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

SEPTEMBER
04.09. - prvi krajec 19:39
12.09. - polna luna 11:27
20.09. - zadnji krajec 15:39
27.09. - prazna luna 13:09

Ob mlaju (prazna luna) se čim bolj izogibajmo tekočinam, ker jih zadržujemo v telesu, tisti, ki so nagnjeni k otekanju stopal, meč in trebuha, to najbolj občutijo.

jagodika, čimmanj vsega.

jaz morm obvezno zdržat. sem ga sra.č.kala cel teden! user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

clock-img

27.09.2011, 09:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tudi jaz se moram držat te lune, ker sem zadnje dneve imela ene fleše okol hrane. Čim manj tekočine, ker se zadržuje v telesu, jaz sem pa še tik pred menstro, haha sem kot tempirana bomba s to tekočino. user posted image
Z:Banana
Z2user posted image : 2 kosa PZ kruha z marmelado
K ob 12h: goveja juha s cmoki, kroglicami...
In potem do jutri nič. Aja, ena kava bo še ziher padla.

clock-img

27.09.2011, 09:13

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

D. jutro,

no moj jedilnik včeraj:
Z: manjši kos jabolčne pite, kava
M, K, M, V:  pol pz rogljička in 4 bobi palčke & v kombinaciji s črevesnim virusum user posted image - tak, da ni nič ostalo v želodčku user posted image

Hm, no, če uporabim malo črnega (ali pa sivega) humorja - sem se vsaj držala diete user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2011, 09:46

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ob mlaju (prazna luna) se čim bolj izogibajmo tekočinam, ker jih zadržujemo v telesu


A kdo ve, v čem je fora tega? Saj tekočina potem tudi odteče ven, ne? Ker na splošno ob otekanju ti svetujejo ravno obratno - čim več tekočine.... NIč več jasnouser posted image
Lunarke, dobro lunajte!
S, pozdravi se!

Jaz sem danes sicer bila težja 64,4, ampak se mi zdi, da sem bila potem čez kake pol ure precej lažja, hehe. Ali se pa pozna vikend, tudi to je mogoče, seveda;). No, kakorkoli, pojedla sem en kavin jogurt, en puding, eno hruško in 2 nektarini. Čisto ok zameuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.09.2011, 09:54

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Ojla punce user posted image
Moj včerajšnji jedilnik:
Z: 3x prepečenec, 2 dl džusa
M: jabolko
K: široki rezanci s tartufi, solata
V: dva koleščka hrenovke (mi je hči ostalo pojedla) in malo poli salame + ena lizika user posted image

Lianna, kako se spopadam z lakoto? Najbolj pomaga to, da imam 5 obrokov (oz. vsaj 4) na dan in da obrokov ne izpuščam. Če vem, da bom kmalu spet jedla, lažje zdržim do naslednjega obroka. Drugače pa brezkalorično spopadanje z lakoto zajema nacejanje z vodo. Nizkokalorično spopadanje zajema politrski jogurt, kefir ali kislo mleko. Meni to res napolni želodec. Čisto kontra učinek pa ima npr. sadni jogurt, sem ga prejšnji teden spila pol litra, čez pol ure sem bila tako lačna, da ni za povedat.
Pomaga tudi kak lahki philadelphia sirček. Tisti 200gramski imam za dvakrat. Poskusi, boš vidla, da celega paketka ne moreš pojest. user posted image  Sama imam tudi zelo rada kisle vložene stvari, tako da dostikrat napadem kak teglc rdeče pese, kumaric ali vloženih paprik. Veliko hrane, malo kalorij. user posted image
Čigumi meni ne pomaga, mi še bolj razdraži želodec. Je pa dober za odpravljanje zadaha, to pa ja.
Tile bonbončki od Mateyke se mi tudi zdijo ok, Witch. Predvsem zato, ker je škatlica majhna in tudi če te pograbi, da poješ vse, ni prevelikega vnosa kalorij. Ste me pa včeraj čist zdrmale s temi bonbončki, sem nujno morala pojest liziko. user posted image  Se mi zdi fajn, ker jo dolgo valjaš po ustih, pa še fino sladka je.
Drugače pa Witch super za kavbojke, čestitke.user posted image
Lianna v Hoferju imajo ene mislim da ržene kosimče, nič sladkane, take bolj rahle oz. se hitro stopijo v tekočini. Moja hči jih ima ful rada. Jaz sicer jem take bolj močne, z rozinami in suhim sadjem. Je pa res, da jih pojem malo količino.
Mislim, da imajo vsi kosmiči kar precej kalorij, ne glede na to ali so ali niso sladkani. Na 100g cca 500 kalorij. Bolj je pomembno, da poješ manjšo porcijo (kar pomeni dve do tri velike žlice).
Drugače pa poskusi s kakšnim polnozrtanim kruhom. Jaz kupujem tistega v Hoferju, mislim da je ržen, ima pa deset_ rezin v paketku. Glih za 10 dni. user posted image  je dosti podoben kosmičem, kruh pa za zajtrk ne škodi, sploh če je polnozrnat.
Jagodka kaj maš to za eno čudo od tehnike? user posted image   Super zgleda, pa še tolk motivacije ti je dala ta ura, bravo za tvojega moža, da ti je tole kupil. user posted image
Vidim, da boste danes lunirale, držim pesti Najaa, Miška in ostale.
Serendipity trebušna viroza? Upam, da čim prej mine. Bobi palčke pa pri teh stvareh pomagajo. Meni tudi npr. cocacola, pa je drugače ne pijem. Poskusi. user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 27.9.2011 9:56:24 >

clock-img

27.09.2011, 10:05

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jutri si bom pa v službo suhe slive nesla, ko me zagrabi lakota. Je to ok?


Je ok, sploh kar se hujšanja tiče, ker si boš verjetno precej prečistila črevouser posted image - vsaj name suho sadje deluje tako - samo name res veliko stvari tako delujeuser posted image .

liana, obstaja tudi mleko brez laktoze. Se pa težava sčasoma malo omili, ker lahko dobimo encime tudi v telo.

OBJAVI izsledke, se bo po mojem povečala nataliteta


Hehe, potem pa spet ne bo nič s hujšanjemuser posted image . Fajn, da nista nič spala - jaz sem danes spala z malima v posteljiuser posted image - jap, lubi na terenu, malidve sta se zvečer hoteli pri meni stisnit in jaz ju nisem upala nosit v njuni postelji - tako da smo bile kar skup... Rajši imam sicer enega odraslega samca zraven kot dve predšolski punčki... ampak vsaj ne morem rečt, da sem bila osamljenauser posted image


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.09.2011, 10:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image Tudi jaz sem se danes stiskala s puncama, ker sta obe bolani in smo pustile atija v otroški sobi, da se je naspal. Gre edini od hiše danes pa naj mu bo. Si pa lahko predstavljate, kako sem se naspala na 140 postelji. user posted image Pa še zbijanje vročine je bilo sredi noči, pa 2x čišenje noska... ni da ni, ampak bomo danes bolj počivale pa bo.

clock-img

27.09.2011, 10:12

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Si pa lahko predstavljate, kako sem se naspala na 140 postelji.


Zamenjaš za 110 cm široko?user posted image Ampak sta vsaj hvalabogu zdravi... (zaenkrat - pri nas je to po moje najdaljše obiskovanje vtrca brez bolezni vmes... še nikoli nista cel mesec hodili v vrtec!)


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.09.2011, 10:16

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Si pa lahko predstavljate, kako sem se naspala na 140 postelji.


Zamenjaš za 110 cm široko?user posted image Ampak sta vsaj hvalabogu zdravi... (zaenkrat - pri nas je to po moje najdaljše obiskovanje vtrca brez bolezni vmes... še nikoli nista cel mesec hodili v vrtec!)



Uf težka, sploh ko je že na naši tamala sredi noči enkrat ruknila dol. Pravzaprav sem jo ujela tik pred tlemi, itak sem spala z enim očesom odprtim... Jah nič, bo treba še eno kavo ruknit pa pol kosilo in pol upam, da gremo vse tri mal spat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem