cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih oblin?

  
clock-img

22.09.2011, 20:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Mislim, dandanes, ko smo ljudje oh in sploh pametni, pa noben genij še ni izumil hrane, ki je slastna in neredilna?


moja teta vedno pravi: "Kar je dobro, ali redi, ali je kaznivo ali pa greh" nekaj takega, se že nekaj časa nisva videliuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

23.09.2011, 00:00

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

HEY!
evo mene iz sluzbe!

prvo dobordosli obe novi!  sem si zapomnila Tutan, ko ima isto kot jaz eno malenkost za dol spravit. ampak je **** itak.
pol vam moram povedat se tole....če vam sladko paše:    dajte si sprobat skuhat korenček. obični korenček na vodi. tooooooolk je sladek, da na bombone in čokolado pozabiš.  ampak mora bit res skuhan. oziroma že razkuhan. njamš!

pridne smo, ja!
ampak tudi sama ta teden nekak stagniram kot S! (saj zaštartave v ponedeljek, ane?)  glavnom, da teža ostane tam kjer je bila!  user posted image pol pa spet počas dol.

jadodika moja! še meni ZS prosim!  vedno sem obcudovala mamice, ki se res predajajo 100%. mene je skor zlomilo zaradi AD, alergij in astme pri tadeju. ma da je pa karkoli res resnega narobe, bi pa po mojem odpovedala na celi črti! 
res vsaka čast!


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

clock-img

23.09.2011, 08:52

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ammm ... miška, ne me basat! Korenček vs milka? user posted image  user posted image  user posted image Bom poskusila danes. Upam, da moja bujna domišljija zmore to user posted image

No, danes je prvi jesenski dan in sem poooolnaaaa energije in volje za klestenje kilogramčkov! Grem nekaj izpadnih korakcev naredit nato pa v šoping. Kaj čmo kuhat danes - pa še ne vem user posted image

clock-img

23.09.2011, 08:58

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Miš, kaj je to AD? user posted image  Drugače ima tud moj sine alergije, to leto se je začelo in je blo kr hard. Je jemal calritine, nasonex in opatanol. Alergijo pa ima na brezo, lesko in trave. Plus mačke, čeprav testi niso pokazali.
Ronja poročaj, kako bo šlo na cukr testu, ok? Drugač pa sadje je tud sladko, jaz ga ne bi jedla en dan pred testiranjem.
Včeraj sem bila na telovadbi. Me še vedno muči kašelj, v službi so mi rekli, da je dober Fluimukan al neki takega za izkašljevanje. Bom šla danes v lekarno po ta prašek. Se mi pa zdi, da sem se na novo prehladila. No bomo vidli, mi pa ta prehlad jemlje energijo za telovadbo in tudi marsikaj drugega.
Včeraj sem jedla:
Z: 1 PZ kruh, marmelada, skodelica mleka
M: dve pomaranči
K: piščančja prsa in radič
V: kefir

clock-img

23.09.2011, 09:08

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Kaj čmo kuhat danes - pa še ne vem



Jaz sem včeraj naredila mleto meso - golaž in danes popečem tortilie in voila, kosilo na mizi. Aja pa malo načota na tortiljo prej. Fižolova solata za zraven.

Jaz , ki se klestim (da mi bo lahko raho vrnila kavbojke user posted image ) pa zeleno solato in mleto meso.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

23.09.2011, 09:42

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

jutro! user posted image
tolk, da se pohvalim, da me sosedov burek ni premamil.  tako, da pomojem da je slo kakih 30 dkg rakom žvižgat! user posted image

AD= atopični dermatitis. alergijo je pa imel na jelko, jelšo, trave, cvetni in hišni prah, pršice in konzervanse.  zdaj se mu je stanje 90% izboljsalo.  sem 1x znorela in ga nehala vlačit okol dohtarjev, ker so mu samo raznorazne dijete predpisovali. blo nič boljse, edino mali mi je hujšal. in pol sem mu počasi sama dajala za jest normalno. in je izzvenelo v ful velikem procentu.

zdaj ima ventolin, flixotide, singular tavlete, in flonidan.


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

clock-img

23.09.2011, 11:28

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

No, pa se bom še jaz oglasila. Vas berem že kar nekaj časa, skor od začetka. Tut jaz mam eno malenkost za 'odddat' user posted image , ene 5 kg pa bo v redu. No ja, upam, mislim da bo :).  Ene 14 dni se že malo nazaj držim pri hrani, večerjo probam preskočit, oziroma jo imet prej. Najhuje je to, ko moj ma ful pozne večerej, on se spravi jest ob enajstih, polnoči, in mi pridiši mimo, kako naj se uprem user posted image . Njemu je kul, ko se mu nikjer nič ne pozna, mene tele pozne večerje ubijajo, vzhajam kot krof user posted image . In pač ker je bilo poletje, sem malo popustila, in evo, sem kjer sem. Hlače že skor preozke in tako naprej...zdej sem pa rekla da je tega dosti, da je treba spravit mal dol.
No tako da sem že mojemu rekla, da večerje zame dopadejo. Samo ko je takooo težko. In najlepše mi je zvečer se spravit na sedežno, sploh če je kaj super po tv-ju, in nekaj grickat zraven. No, zdaj lahko na grickanje kar pozabim. Tako da sem se spravila zvečer raje kaj delat, al kaj šivam, al pa kaj druzga ustvarjam, sam da sem zaposlena ker križem rok ne morem bit, niti pred tv ne. Zato ponavadi ko sem kaj gledala sem zraven tut kaj grickala user posted image . Eh ja, dobri stari časi, hehe.
Aja še neki...antišportnica se, ČIST!!!!!! Doma imam sobno kolo, gonila ga nisem že od pomladi. Ja, vem, sramota,...sam ko se kar ne morem spravit gor. Vedno najdem nek razlog kaj moram delat, samo da mi gor ni treba :). No ja, bom pa malo dlje rabila da spravim dol teh nekaj kil. Se bom probala nekako prisilit in it mal gonit, sam,...uf,...težka bo :)
No in še današnji jedilnik
Z: jogurt s kosmiči
M: jabolko, banana
M:jabolko (do tukaj sem še v službi, zato imam dve malici. ker predno grem po tamalega v vrtec in da prideva domov, kar traja nekaj časa in do kosila bi sam še dol padla. če lahko temu rečem še kosilo, ker je pol že skoraj večerja)
K: ne vem še, verjetno bo že kar večerja, kak jogurt ali pa jajca, hrenovke, kaj takega.

No tko, zdej pa v nove zmage :)

clock-img

23.09.2011, 11:36

clock-img

majra

pencil-img

1499

Strawberry user posted image  zate in za otročka.

Miška, mene je iz tira vrgla že neješčost mojih bejb in me še meče user posted image , tako da si ne predstavlajm kako bi bilo, če bi bilo kaj resnega. Ampak mame itak zmoremo vse kar moramo user posted image

Ronja, držim pesti, da ne pokaže cukra, kljub tvojim sladkim razvadam user posted image

Uškinamama, dobrodošla pri klestenju

Jaz pa nisem nič pridna user posted image  če se pa skos sprehajam mimo hladilnika user posted image

clock-img

23.09.2011, 11:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.09.2011, 12:18

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

No, več nas je - bolj pestro je in bolj nam bodo kilogramčki kopneli.

Jap, antišportnica sem pa tudi jaz. (Baje sprehod s pesjanami in občasno plavanje NI športanje. user posted image ) Packa packica - jedla bi na full, gibala pa ne. Ampak jezik pa premore telovadbe še pa še. Škoda, da se tako ne da shujšat user posted image

No, kosilo bo: metuljčki v smetanovi omakci s puranjim zrezkom in solata. Za moja mini-familijo. Jaz bom pa del kjer piše puranji zrezek + solata. No, pa še zelenjavana juhica :)
Mmmm, mleto meso bo pa v ponedeljek! Mojim pa bolonjsko omako naredim in bo koza sita in volk cel user posted image user posted image user posted image

Kje pa so ostale punce kaj? Biba & tiste ta prve zagnane? Pa, ne da so že odnehale? user posted image

clock-img

23.09.2011, 13:24

clock-img

chupsy

pencil-img

26

hej! jst sm še tuki, lih razmišljam a se čem spravit še mal migat. bom pomoje prestavla na zvečer, ker ob 3h že delam. bo pa treba za kosilo neki pojest prej. danes bo pomojem samo juhica.
včer sem bla cel dan tko pridna, sam sem zvečer s službe prišla lačna kot volk in zmazala še eno filano papriko z omako, zraven pa še kruh user posted image bravo jaz. no ampak se bom pa danes potrudila in bom bolj pridna. vagica je spet pokazala skoraj -1kg, tko da počasi se daleč pride user posted image

pa dobrodošle vse nove user posted image

clock-img

23.09.2011, 14:06

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Joj, tele večerne tut mene zdelajo ponavadi. Ves dan sem pridna, dopoldne v službi jem jogurte in sadje, pol grem po tamalega v vrtec in ker itak ne greva takoj domov ampak sva še mal zunaj, prideva domov kasneje in sem lačna kot volk, in lih to je najhujše, ko bi pol pojedel vse kar vidiš, in ponavadi so to lih najslabše stvari. ko sem tko lačna, se mi res ne da čakat da si kaj skuham, jooj, mogla bi si dan prej skuhat kaj, tako da ko pridem, sam pogrejem in pojem. Mah ja, saj se trudim in pol napadem kak jogurt, toliko da počakam do pravega obroka, sam teh jogurtov in jabkov mam pa tut že čez glavo user posted image . In za povrh tega, še z zelenjavo nisve ne vem kake prijateljice, tako da sem še tukaj omejena. Nimam več niti ideje kaj naj si še s sabo nosim v službo. Od sadja mi  je še najbolj enostavno jabolko, pa še čez celo leto je na razpolago, sam ko jabolko pojem, mam čez ene pol ure tako luknjo v želodcu da bi vola pojedla. Ste ve tut lačne po jabolku?

clock-img

23.09.2011, 14:27

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ronja poročaj, kako bo šlo na cukr testu, ok? Drugač pa sadje je tud sladko, jaz ga ne bi jedla en dan pred testiranjem.


Cuker test je bil ok, saj imam na splošno hitro nizek sladkor, nikoli povišan, samo je že fajn, da preverijo. V testu piše, da moraš jest 3 dni prej normalno, pa nikakor se ne smeš izogibat oh. No, to je bilo vse ok.
Očitno pa nisem edini kreljo, ki se je večer prej nažru sladkarij, ker po novem je test tak, da ti najprej vzamejo kri, potem če je sladkor ok, ti dajo glukozo za spit, potem čez 1 uro spet vzamejo kri in še 1x čez dve uri. Kar je ful fajn, ker tako ti ne pokaže visoko od tvojega cukra (prej preverijo, če maš preveč).

Tak da to vse ok - samo... sem šla potem še k dermatologinji... in je rekla, da un flek je definitivno en do herpesov, dohtarca na inf. je pa rekla, da simplex ziher ni, ker ma premale mehurčke... tako da ostane sam un tazoprn... NO, izvidi so bili sicer neg. samo je rekla, da so verjetno zato, ker se zadeva že suši... Mah... pravi, naj grem na inf. kliniko, da še preverijo v krvi... Jupi... tam bojo itak rekli, da je to nekaj tretjega, ker so tako rekli že prej... eh... ne da se mi več, res!

Kile - nočem niti pisat! 64,4 danes - ne vem, od kod! Ok, res sem pojedla precej baklave - ampak vseeno - to je bilo dop! Zvečer nisem jedla NIČ!

alergije: mam svega i svašta. Ne priporočam, ni fajn. Nekatere so samo annoying (tečne), druge pa tudi take, da so me že mal oživljali zaradi njihuser posted image . Ma, jaz se ne dam - je pa hecno, ko vidiš v zdravnikovih očeh uno paniko, tebi se pa zdi: pa, dobro, kaj se tok sekirašuser posted image . Claritin meni ni nič pomagal, samo utrujena sem bila po njem, non stop zaspana (sicer to nisem prav pogosto;). Tak da rabim močnejše zadeve, ki so pa v nosečnosti kontraindicirane, tako da sem celo pomlad hodila z masko na nosu okoli... Je bilo res zoprno!

darja, grickaj kako zelenjavo, sadje... Težko greš iz ornk hrane na nulo... Pa če si narediš domače kokice in ne daš bogvekaj olja, potem tudi ne bo tako redilno... Če ti bo kdaj ful zapasalo kaj;). Ali pa če pred tvjem kolo goniš? Roke bojo zaposlene, ne boš mogla grickat, hehe.

jaz sem včeraj šla na roditeljski sestanek s kolesom


bravo! Saj ko se enkrat navadiš na bicikel, ne moreš več dol (verjemi, mi je pasje, kadar mi ne pustijo biciklirat!) Povsod prej prideš, ni gužve oz. te ne prizadane, itd... Fajn zadeva bicikl!

Za kosilo bo zelenjavna juhica in zdrobovi žličniki na slivovi omakici. Ni ravno dietno, ma je pa dobrouser posted image .

Ste ve tut lačne po jabolku?


Ja. Če hočem bit sita za kako uro, jih moram pojest vsaj eno kilouser posted image .



_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

23.09.2011, 14:37

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Ronja, super za izvide user posted image , da je cuker ok.

Ja, tole s tv-jem in kolesom sem že prakticirala, sam je pa spet hakeljc, da more bit po tv-ju res nekaj dobrega :) da pol čist not padem in pozabim da gonim, pa mi pol čas hitreje mine in ne študiram med gonjenjem samo to, kdaj bo čas minil da se spokam dol, in kooolk sem že zmatrana. Kompliciram v nulo

clock-img

23.09.2011, 14:41

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Eh, prehitro stisnila 'potrdi'

Ronja, a tele kokice ki jih kupiš in flikneš v mikrovalovko, a so tut ok al so kej bolj redilne? To sem že gruntala da bi tole grickala ko mam krizo, sam ne vem če je ok? No, verjetno je še vseeno bolj grickat nič, pa tut bolje grickat to kot pa kakšne piškote ane? Sam tko, ko si rekla da si jih sama naredim. Kaj si mislila te kupljene za mikrovalovko al je še kakšna druga varianta? No, vem da je ena varianta v loncu, sam tam odpreš pokrovko pa vse ven pobegne, hahaa....to sva enkrat z bratom prakticirala, jih je bilo več zunaj kot notri, user posted image

Zelenjavo bi težko grickala ker je ne maram, vsaj take ne da bi jo tkole grickala, sadje pa zvečer,...kaj pa vem, me je mami že kot malo učila da sadje zvečer ni dobro jest, pa mam to v glavi še zdaj in ga zvečer ne jem.user posted image

clock-img

23.09.2011, 14:59

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Hej, pozdravljene a sprejmete še mene zraven?
No da se "predstavim". user posted image Glede hujšanja mislim. Nekje maja sem se spravila na ločevalno dieto, ki je pri meni zgledala tako, da v nobeno smer nisem pretiravala. Držala sem se po dnevih, edino 4. dan, sadni dan, sem redko imela. Poleg tega sem začela tudi z luno in vsakih 14 dni (na prazno in polno) sem se postila. Sredi poletja, ko mi je uspelo sklestiti že ene 8 kil, sem mal popustila, to pomeni da nisem več tako "stroga", se pa še vedno držim, da ločujem pri vsakem obroku. In to je to. Zame je največji uspeh, da sem za 3/4 zmanjšala sladkarije. In tako nameravam nadaljevat, ker mi tudi za prebavo taka prehrana zelo paše.
Za nazaj vas pa preberem zvečer, ko bo več časa. user posted image

clock-img

23.09.2011, 15:29

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Najprej hvala vsem za user posted image .

Danes sem spila dve beli kavi, pol melone. Zdaj sem si pa privoščila endivjo s krompirjem,koruzo in tuno. Je pasalo.
Kar se današnjega športanja tiče, sem športala po trgovinahuser posted image .

Čez vikend me več ali manj nič ne bo, se bom poskusila nekako držati, predvsem jutri pri slaščicahuser posted image . V nedeljo pa pri kostanjuuser posted image Težek bo tale vikend, kar se prehrane tiče.user posted image

V pon. se vagam in poročam.

Uživajte čez vikend!

clock-img

23.09.2011, 15:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz kdaj naredim une kokice iz mikrovalovke - so super. kok pa redijo pa ne vem, sam luft ziher niso user posted image
a ni bolje spit ene pol litra navadnega jogurta? to mene ful nasiti..

clock-img

23.09.2011, 16:03

clock-img

witch

pencil-img

3540

Pozdravljene kmalu ne več baroče lepotice user posted image
Da se na hitro javim. Moj včerajšnji dan je bil za user posted image
Z: jabolko
M: -
K: štručka (seveda bela s sirom user posted image )
M: kos pice user posted image
V: -
Sem kar jezna sama na sebe,da sem se s kruhom premamila. Ampak ni šlo drugače. Cel dan sem bila v pogonu od doma odšla od 8ih domov prišla ob 19ih.
Naredila pa sem 25 trebušnjakov. Pa cel dan skakala okoli, tak da je bilo nekaj telovadbe user posted image

Danes spet naporen dan.. Zjutraj sem naredila 25 trebušnjakov.
Z: pražena jajčka
M: 6 bubik grozdja
K: malo pečenega mesa, veliko ajdove kaše in solata
M: -
V: nekaj kar mi bo pri roki za v usta dat.
Zdaj pa šibam še trebušnjake naredim, potem pa grem na vikend počitnice user posted image Upam, da bom pridna dva dni, poročam pa itak v ponedeljek user posted image

Jaz mam pa z izpadnim korakom probleme user posted image Mi je tak fajn za delat tole, pa en dva tri jih naredim doma med kuhanjem ali kje koli pač. Skratka pred leti sem imela težave s kolenom, in me je začelo med vajami kar fajn boleti user posted image tak da to odpade...

Želim vam lep viked, čim manj velikih grehov, kakšen mali pa je lahko user posted image

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

23.09.2011, 18:46

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ronja, a tele kokice ki jih kupiš in flikneš v mikrovalovko, a so tut ok al so kej bolj redilne?


Tiste ki so v ploščatih vrečkah za v mv imajo že olje not in niso ravno lowfat (mogoče bolj kot če jih na štantu kupiš, ampak niso pa glih neredilne po moje). Tiste, ki so pa dobesedno samo koruza v takih prozornih vrečkah (so ful poceni, pa po četrt kile se mi zdi). Tiste moraš potem sam segrevat - ali na štedilniku (priporočam stekleno pokrovko, da vidiš, kaj dogaja... ker če odpiraš, jih boš mela po celi kuhinji;) ali pa v mv, samo niso tako izi kot te, kjer jih z vrečko vred daš v mv. Mogoče se jih nekaj ne bo odprlo, pa bolj boš morala stresat lonec, da se ne bojo prismodile (ker pač ne bo toliko maščobe), ampak bojo pa lowfat.

sadje pa zvečer,...kaj pa vem, me je mami že kot malo učila da sadje zvečer ni dobro jest, pa mam to v glavi še zdaj in ga zvečer ne jem.


Joj, od kod pa ta ideja? Sadje je lahko prebavljiva hrana z veliko vitamini - idealna za zvečeruser posted image - razen če si na kaki beljakovinski dieti, ker ima tudi sladkor not. Ampak vseeno - sadje za zvečer zdravniki priporočajo.

Zame je največji uspeh, da sem za 3/4 zmanjšala sladkarije. In tako nameravam nadaljevat, ker mi tudi za prebavo taka prehrana zelo paše.


Svaka čast! No, meni ne paše zmanjšat sladkarij - ne psihi ne telesuuser posted image . Ampak se držim, da jih ne jem zvečer in sem zadovoljna s tem. Čeprav sem se zredila - ampak če bi hotela obdržat kile, bi morala hujšat - to pa tudi niuser posted image ...

V nedeljo pa pri kostanju


Temu pa jaz vedno podležem! Madona, se vsako leto jeseni zredim za kako kilo na račun kostanjauser posted image . Še sreča, da je prej poletje, ko veliko plavam in je toliko sadja (ki ga obožujem) in vedno shujšam... Očitno si moje telo jeseni naredi zalogo, da me ne bi tako zelo zeblo pozimi (že tako me ful zebe, res pa nisem ful obložena).

witch, če imaš probleme s koleni, moraš NAJPREJ utrdit mišice, potem šele obremenit kolena. Izpadni korak je lahko čisto fajn, samo moraš res zelo zelo pazit, da ni tvoje koleno pred tvojim stopalom, absolutno mora bit pravi kot na sprednij nogi! Pa če te boli, ko boš spet začela, si daj gor elastičen povoj. Sem imela težave s koleni, ko sem trenirala akrobatski R&R (tam so kr sile, ko dol priletišuser posted image ) in mi je to ful pomagalo. Pa zelo zelo pomaga bicikel. Ta ti utrdi stegenjske mišice, ki napnejo križne vezi, ki fiksirajo pogačico v koleno in potem ta ne plava sem pa tja in ne boli in sklep se ne obrablja. Tako da probaj kako kolo, magari sobno, predno obremenjuješ koleno.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

23.09.2011, 20:03

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Že vidim, da bom kapitulirala. Vračam se iz kopra , kjer je vse pripravljeno za sladko istrouser posted image , tako, da deklice draga grem jaz na orbitrek. Za večerjo sem se najedla žižol. Vsaj to. Ajd, imejte se.


_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

24.09.2011, 10:57

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

sem se prisla samo mal považit!

včeraj : 60,2 kg! ampak pazi to : v kavbojkah, gleznarjih, majici, jopici, brezrokavniku (bunda)
kilo pa pol do dve sem imela zihr več navlečenega kot ponavadi pri tehtanju  anede?????user posted image


danes še pazim. ampak itak grem v sluzbo, tako da ne bo problema. jutri pa bom normalno jedla. itak se ne da ubranit mojim slastnim nedeljskim kosilom!  user posted image


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 24.9.2011 11:00:06 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

clock-img

24.09.2011, 19:07

clock-img

majra

pencil-img

1499

Polom na celi črti, od hrane do gibanja user posted image
rabim brco v rit user posted image

clock-img

24.09.2011, 21:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812


IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Za večerjo sem se najedla žižol.



kaj pa je to?

clock-img

24.09.2011, 22:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Evo sem vas uspela prebrat od začetka in punce, super ste.user posted image Če je kateri dol padlo, naj sam prebere prvih nekaj strani, kjer je sama pozitiva.
Ronja ti imaš pa iste težave s temi nosečnostmi kakor sem jih imela jaz. Prav isto rečem vedno, da mi ni problem zanosit (sam pogleda me pa sem nosečauser posted image ) donosit pa je druga stvar. Ampak mi smo s to obrtjo zaključili tak da sem vesela, da imam dve zdravi punčki.

Dieta... hmmm, no jaz temu rečem zdrava prehrana, jah mal imam krizo sam res, ko sem prebrala tole temo, me je čist dvignilo in od jutri bo spet vse drugače.user posted image Športni tip nisem, sploh kak tek mi ni, rada pa hitro hodim, kolesarim, plavam... Zadnje čase sem mal zakrnela,priznam.
Moj jedilnik zgleda nekako tako, da zjutraj pojem sadje, potem pa okol 12h kosilo - ali OH ali B, ločujem pač. Popoldan sadje, zvečer pa tud ločujem, ne kompliciram neki na veliko. Mogla bi sam še mal več migat, sam spravit se je težko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem