cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: prazna kuhinja

clock-img

07.08.2011, 18:28

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

z glinenimi posodicami in modelčki za sufleje bom verjetno mal počakala, čeprov si jih (sploh suflejčke) zlo želim. Ravno tko možnar in vok.

drugač sm se pa spomnla še na kuhinjske škarje in brusilec za nože (ki ga sicer ne bom takoj rabla, slej ko prej pa user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

08.08.2011, 08:49

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Ona stvar za česen stiskat. Pa pakač za muffine. Če že ni katera napisala.

Sicer pa odvisno kako zahtevna si. Koliko res kuhaš.

Zase vem, da ne morem brez tehtnice pa obvezno šejker in palični mešalnik. Pa če nimam pravega noža za lupljenje sem tudi čisto nesrečna. Še vedno pa nimam navadnega mikserja (ker je metlica na paličnem, pa bo že), pa npr. multipraktika.

Odvisno je tudi kako veliko kuhinjo imaš. V manjši so ti določeni pripomočki odveč. Za mikrovalovko lahko rečem, da je meni čisto brezveze... Pa aparat za kavo. Moji doma pa to uporabljajo po parkrat na dan, ne uporabljajo pa kruhomata, ki ga pa jaz resno.

Meni vedno manjka kak nožm več, ker se hitro umažejo, pomivam pa ne sproti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem