cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dobro jutro!

clock-img

18.08.2005, 08:13

clock-img

girly

pencil-img

951

jst vam predlagam več slojno obleko.se pravi tko kot je rekla hati:kakšnen top, pa čez kakšno jaknico, tko da te ne zebe če je mrzlo in se lahko slečeš, če bo vroče.:bravo: pa definitivno zaprte čevlje

clock-img

18.08.2005, 08:19

clock-img

girly

pencil-img

951

kaj pa kakšna dolga obleka z obrezani rokavi in čez kakšna jakna udb?ni prevelik strošek pa še lepa boš s tistim tvojim trebuščkom...:bravo: kdaj pa bo srečni dogodek?

clock-img

18.08.2005, 08:23

clock-img

hati

pencil-img

603

udb jaz pa na primorki konec. torej ne ne bova na isti. jah s temi oblekami je tko, predrage so definitivno. jaz sem mela kr mal slabo vest, ko sem vse plačala. ampak druge ni.

clock-img

18.08.2005, 08:27

clock-img

girly

pencil-img

951

ja, predrago je pa res...ampak to je itak vse.zato pa jst kupm stvari, ki jih potem lahko še tko nosim, da jih nimam samo za enkrat oblečt

clock-img

18.08.2005, 08:30

clock-img

hati

pencil-img

603

ja sej jst sem tokrat tudi tako, da se bo še ponucalo, čeprav to leto razen krila in čevljev najbrž nič. imam pa v omari tudi eno paleto zadev, ki so ble kupljene za enkratno ali dvokratno rabo. živa potrata denarja.

clock-img

18.08.2005, 08:32

clock-img

girly

pencil-img

951

nč, lepo se mejte še naprej, jst vas počasi zapuščam

clock-img

18.08.2005, 08:36

clock-img

biba77

pencil-img

3943

evo me nazaj. ni me pol urce, pa ste predelale hrano in dve poroki. :)-:)-:)-
ema, ne vem se, kam se bova dala. verjetno se boma kar sproti dogovorila. nekaj se moj :love: meni, da bi mogoce sel v MS na neki padalski festival, al nekaj podobnega, tako, da bom mogoce en dan sla jaz zraven. verjetno bo vse skupaj najbolj odvisno od vremena...
kaj pa vidva??:zmeden2:

clock-img

18.08.2005, 08:42

clock-img

hati

pencil-img

603

astra baje da bo sonček, tko da bo super za kak izlet. jaz bi šla pa mal še do morja, zvečer v soboto pa mal žurat. hmmm, a grem po hsgju lohk na morje pa na žurko, al morem doma bit pa počivat?

clock-img

18.08.2005, 08:47

clock-img

biba77

pencil-img

3943

jaz sem po hsg-ju nadaljevala zivljenje.
tako sta mi tudi sestra in zdravnik rekla. saj cutis, koliko ti pase. plavat jaz ne bi hodila, zaradi vecje verjetnosti na kako vnetje.
sama sem naslednji dan z :love: normalno :sloncek: in tudi sla z vlakom (6 ur) v tujino in ni bilo nobenega problema.
smo pa punce razlicne, tako, da je mogoce najboljse, ce si naredis taki plan, kjer bos imela moznost tudi odstopit od kake dejavnosti, ce se ne bos dovolj dobro pocutila.

clock-img

18.08.2005, 08:52

clock-img

hati

pencil-img

603

no hvala za nasvet, mogoče bo res boljše da morje izpustim, ampak zvečer grem pa definitivno ven. če pač ne bom mogla stat plesat in žurat, bomo spokali domov. ampak kakor se poznam, se bo za žurko našla energija. :bravo: :bravo: :bravo: ej, astra a sta se vidva zaščitla, ker baje da ni priporočljivo takoj zarad sevanj. ma jaz imam tudi v planu :sloncek: :sloncek: na polno paro, pa sevanje gor al dol.

clock-img

18.08.2005, 08:56

clock-img

biba77

pencil-img

3943

ne, cisto normalno in brez vsega sva :sloncek:;
najprej vroc tus, potem pa ... :ups:

ti pa si le privosci. upam, da ti bo ustrezalo! in, seveda, ti zelim cimboljsi izvid!!! :miska::miska::miska:

clock-img

18.08.2005, 08:58

clock-img

hati

pencil-img

603

hvala za lepe želje. bo pač kar bo. sicer če bo slabo, vem da bo mal krize in mal depresije, ampak sej sem velika punca, se bom hitro pobrala in nadaljevala pot.

clock-img

18.08.2005, 09:06

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:bravo::bravo::bravo::bravo: za pravilno misljenje. Jaz bi tudi danes morala naprej gledat, pa mi bolj slabo ratuje... No, bom ze... :(

clock-img

18.08.2005, 09:09

clock-img

dadica

pencil-img

556

dobro jutro

koliko sem videla se j etisto naše nosečniško kihanje včeraj obneslo.ura je komaj devet pa imamo že 3 nove nosečke:bravo::bravo::bravo::bravo:

drugače pa si grem zdaj privoščit zajtrk

clock-img

18.08.2005, 09:12

clock-img

biba77

pencil-img

3943

ja, dadica, samo niste upostevale smeri vetra in na nas konec nic ni naneslo. no, ne vem, kako je z emo...
no, dober tek! :rozica:

clock-img

18.08.2005, 09:12

clock-img

hati

pencil-img

603

ja vem kako to izgleda in tudi vem kako enostavno je reči, sej bo boljše, pa podzavest noče poslušat in postavlja nemogoča vprašanja. Sam verjamem da bo. Na začetku meseca sta kolega po petih letih dobila pravega korenjaka. Taki primeri mi dajo novega upanja in poleta. tako da, samo verjeti, upati in želeti je treba. Verjamem, da nam bo dano, ampak sedaj najbrž še ni čisto pravi čas.

Ja sem opazla da je pravi val nosečk, še enkrat čestitke vsem.

clock-img

18.08.2005, 09:18

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Astra midva bova verjetno doma, sva hotla v puškarski muzej v Borovlje, pa moj ne vem kako dela, a ma tud nedeljo delovno, se še odločamo.
Jaz pa poročam kmalu, bom vidla kolko časa bom zdržala brez testa, če nič drugega da se pomirim, pa vem, da ni nič

clock-img

18.08.2005, 09:20

clock-img

Udb

pencil-img

5380

:bravo:WAW! Sem šla samo na malico, pa so že 3 nove nosečke!!! :bravo::bravo:

clock-img

18.08.2005, 09:22

clock-img

emaa

pencil-img

7450

urška sam najest se je treba, pa so punce že noseče

clock-img

18.08.2005, 09:23

clock-img

hati

pencil-img

603

:)- :)- :)- :)- ema, kaj pa priporočaš? no od kjre hrane se zanosi :)- :)- :)- :)- bi tudi jaz malo namreč.

clock-img

18.08.2005, 09:24

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ko bom pogruntala sporočim, včeraj so nosečke viruse spustile mal na pašo, lahko da je blo to, to

clock-img

18.08.2005, 09:30

clock-img

Udb

pencil-img

5380

ema, sigurno smo me vplivale!! ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem