cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Patrik - za vedno naš

  
clock-img

08.04.2011, 21:16

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Tudi pri nas gori svečka za ubogo nežno dušico, Patrika. Držite se! user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

08.04.2011, 21:26

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Zadnje čase nise ravno reden gost tukaj gor, zato sem za tole tragedijo izvedela šele danes zjutraj ob prebiranju Slovenskih novic. Zgodba me je grozno prizadela...kar predstavjam si nemoč tvojega dragega v tistem trenutku...pravzaprav si  v bistvu ne morem čisto predstavljati ...verjetno bi se mi zmešalo...Čisto sem bila sesuta, še v službi nisem prišla k sebi in sem bulila v otroke in razmišljala, kako hitro se življenje konča. En trenutek si tukaj, naslednji trenutek te že ni ...občutkov, ki pa  so me prevzeli ko  sem prejle popoldne prebrala da se je vse to zgodilo tebi Sibil in tvoji družini, pa tako ne znam opisati...
Tako rada bi ti pomagala nositi del bremena, ki ti ga je tako neusmiljeno naložilo življenje. Resnično upam, da boste drug drugemu v oporo in pomoč pri prenašanju tega težkega križa...
Sama sem se s smrtjo otroka srečala preko zelo dobre kolegice, ki ji je umrl eno leto star otrok. Verjetno se vsaka zgodba piše po svoje, z osebno grenkobo, žalostjo in obupom...Pa vendar...spomnim se kolegice, ki je kakšno leto po tistem rekla, da jo je najbolj motilo, ker so ji vsi okrog nje govorili naj ne govori o otroku, naj čim manj misli nanj, naj se poskuša spomniti le lepih stvari..Češ, da ji razmišljanje in govorjenje o otroku le škodi.Rekla je, da ji je šlo to neverjetno na živce , saj je čutila nenormalno potrebo po govorjenju o tem, po obujanju spominov, po premlevanju in obnavljanju dogodkov.Povedala je, da  se je včasih spustila v tak oseben pogovor s čistimi neznanci, ki jih je mimo grede srečala. To se je vleklo, dokler ni šla k psihologu...Pravi, da se je njena pot navzgor začela s prvim obiskom pri psihologinji.

clock-img

08.04.2011, 21:26

clock-img

thaiss

pencil-img

6836


IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Hvala za vaše besede, z možem čisto vsako sporočilo prebereva in jokava, ker čutiva, da vam ni vseeno, čeprav se ne poznamo osebno.

Patrikov pogreb je mimo, bilo je ogromno ljudi, ravnatelj šole je imel govor, ki naju je z možem pretresel do konca, saj je bral, kaj so sošolci povedali o Patriku.user posted image user posted image

Naša mala nežna dušica ima sedaj svoj grob, živ pa naprej z nami, v naših dušah.

Tolaži nas to, da se mogoče še kdaj vidimo in da upava, da ga sedaj čuva preljuba babica, ki je umrla dve leti pred njim.user posted image

Hvala vsaki posebej za lepo sporočilo, če ima katera takšno izkušnjo pa prosim, če me kontaktira, da mi da nekaj nasvetov.



Sibil jaz sem še sedaj z mislimi pri vas. Pogreb je bil zelo, zelo ganljiv...misli ki so jih sošolci namenili Patriku, vsaka beseda ki jo je ravnatelj izrekel .... user posted image
Cel dan se je sonček skrival, med pogrebom pa je prikukal na plano. Tej žarki ki so vas med pogrebom božali so bili Patrikovi, namenjeni samo vam. Patrik živi z vami, ne samo v vaših srčkih, povsod vas spremlja in ni mu hudo,igra se z ostalimi malimi angelčki in preljuba babica ga čuva!!!
user posted image

_____________________________

****************************************
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

****************************************

clock-img

08.04.2011, 21:48

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Iskreno sožalje tudi od nas user posted image   user posted image  user posted image

Patrick je odšel tja,kjer ni več bolečin,kjer ni trpljenja in gorja.
Kot mala zvezdica na nebu,bo skrbno bedel nad svojo družino in jo čuval hudega,kajti smrt otroka je najhuje kar se lahko zgodi staršu.Ni pravično da strarši pokopavajo/mo svoje otroke....

V srčkih in spominih bo živel za vedno...tega tudi čas ne bo izbrisal...bolečina pa bo s časoma postala manjša oziroma naučili se boste živeti z njo in bo postala spremljevalka za vedno.

Objem celi družini!


_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

08.04.2011, 21:55

clock-img

benika

pencil-img

7793

Počivaj v miru, mali angelček. Tale  svečka gori samo zateuser posted image

user posted image

clock-img

08.04.2011, 22:03

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Iskreno sožalje tebi, možu, malemu bratcu in vsem, ki ste Patrika imeli radi. V mislih sem z vami. user posted image

clock-img

08.04.2011, 22:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.04.2011, 22:12

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Iskreno sožalje vsem, ki ste imeli Patrika radi. Mislimo na vas, v spomin Patriku pa tudi pri nas gori svečka user posted image .

clock-img

08.04.2011, 22:19

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Iskreno in globoko sožalje tudi z moje strani. Resnično nimam besed in si ne morem predstavljat vaše bolečine...user posted image . Naj mali fantek počiva v miru.

clock-img

08.04.2011, 22:30

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 22:30

clock-img

erna14

pencil-img

2245

sibill danes sem ze cel dan v mislih z vami,ne vem kaj naj ti napišem da te bo potolazilo,ker vrjamem da ni besede ki bi lahko zacelila rano...vrjamem pa da je patrik srečen pri babici in bo ona lepo skrbela zanj...vrjemi ni sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

08.04.2011, 22:46

clock-img

n€na

pencil-img

2862

sibil...tudi jaz vas imam te dni v mislih... user posted image

Patrik počivaj v miru  user posted image


< Sporočilo je popravil n€na -- 8.4.2011 22:53:09 >

clock-img

08.04.2011, 22:49

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

sibil user posted image user posted image user posted image user posted image iskreno sožalje in naj vas vaš patrik čuva... nikakor ni pravih besed, ki bi lahko v tem treuntku bile prave... držite se, mi mislimo na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 23:24

clock-img

aelail

pencil-img

67

Iskreno sožalje.

clock-img

09.04.2011, 01:19

clock-img

malania

pencil-img

613

Iskreno sožalje.

clock-img

09.04.2011, 09:24

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Kot sem ze napisala,ne poznam vas,ampak ste tudi meni bili vceraj v mislih, pa se vedno ste. Ne gre mi iz glave, da se je lahko zgodilo nekaj tako nedolznega in pustilo tragedijo v vasih srcih in tudi nasih...Jokala sem vceraj, ko sem se  spomnila na vas, tudi sedaj imam cmok v ustih in solze v oceh.  Ceprav vem,da ni prave tolazbe in pravih besed v tej situaciji. Vas angelcek Patrik vas sedaj cuva in upam,da vam bo s casom nekoliko lazje pri srcu. Vedno bo zivel v vasih srcih in spominih.

Tudi midva s sinom sva prizgala svecko za vasega Patrika user posted image


user posted image

clock-img

09.04.2011, 09:40

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Kar zmrazilo me je, ko sem to prebrala. Grozno! Iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2011, 10:22

clock-img

purple

pencil-img

1897

Iskreno sožalje. user posted image

_____________________________

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

09.04.2011, 12:24

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Ko sem bila še otrok je umrla punčka od naših znancev - od enega para, ki se je 10 let trudil, da bi prišel do svojega otroka. Imela sta nekaj neuspelih poskusov umetne oploditve, nazadnje je končno uspelo. Rodila se je punčka, zelo zaželjena, deležna največje ljubezni tega sveta od svojih staršev... Pri 4-ih letih je zbolela za rakom in umrla... Ni ga človeka, ki bi razumel zakaj, zakaj, zakaj!! Toliko let borbe, truda, molitev, da bi se končno uresničila želja teh dveh staršev po lastnem otroku! In ko ga končno dobita, ga kruta usoda tako grdo iztrga iz rok!
Takrat, kot otrok, sem to čutila kot neko čudno, nerazložljivo bolečino. Kako sem se potolažila? Tako, da sem si rekla, da se je očitno to moralo zgoditi! Bog ve, kaj bi bilo, če bi ta punčka živela še naprej? Mogoče ji je bilo kdaj kasneje namenjeno zelo trpeti, zboleti še za kakšno hujšo boleznijo, spoznati kakšnega človeka, ki bi jo trpinčil ali karkoli drugega... Mogoče jo je Bog vzel k sebi za angelčka že zdaj ravno zato, da ne bi trpela kdaj kasneje!
Tako sem si to razložila kot otrok! Mogoče je to tudi tolažba za vas, draga Sibil, čeprav te ne poznam!
Vseeno se to ne bi smelo zgoditi nobenemu staršu na tem svetu! A vedita, da vaju čuva vajin angelček, ki mu nikoli v življenju več ne bo treba trpeti! Zdaj je tako varen in srečen kot je bil še takrat, ko je bil v trebuščku!
Zdaj pa vaju potrebuje Lukas, ki vaju bo osrečeval in prinašal sonček v vajino življenje!! Objemajte se, jokajte, pogovarjajte, žalujte!!! Čas bo zacelil rane v tej smeri, da boste s pomirjenim srcem prižigali svečke na malčkovem mnogo preranem grobu!
Ne poznam vas, a v mislih sem že ves čas z vami!! Naj vam čimprej posije sonček in vas greje s Patrikovimi žarki ljubezni!!!!

Moje iskreno sožalje!!

clock-img

09.04.2011, 12:26

clock-img

shewolf

pencil-img

87

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Ko sem bila še otrok je umrla punčka od naših znancev - od enega para, ki se je 10 let trudil, da bi prišel do svojega otroka. Imela sta nekaj neuspelih poskusov umetne oploditve, nazadnje je končno uspelo. Rodila se je punčka, zelo zaželjena, deležna največje ljubezni tega sveta od svojih staršev... Pri 4-ih letih je zbolela za rakom in umrla... Ni ga človeka, ki bi razumel zakaj, zakaj, zakaj!! Toliko let borbe, truda, molitev, da bi se končno uresničila želja teh dveh staršev po lastnem otroku! In ko ga končno dobita, ga kruta usoda tako grdo iztrga iz rok!
Takrat, kot otrok, sem to čutila kot neko čudno, nerazložljivo bolečino. Kako sem se potolažila? Tako, da sem si rekla, da se je očitno to moralo zgoditi! Bog ve, kaj bi bilo, če bi ta punčka živela še naprej? Mogoče ji je bilo kdaj kasneje namenjeno zelo trpeti, zboleti še za kakšno hujšo boleznijo, spoznati kakšnega človeka, ki bi jo trpinčil ali karkoli drugega... Mogoče jo je Bog vzel k sebi za angelčka že zdaj ravno zato, da ne bi trpela kdaj kasneje!
Tako sem si to razložila kot otrok! Mogoče je to tudi tolažba za vas, draga Sibil, čeprav te ne poznam!
Vseeno se to ne bi smelo zgoditi nobenemu staršu na tem svetu! A vedita, da vaju čuva vajin angelček, ki mu nikoli v življenju več ne bo treba trpeti! Zdaj je tako varen in srečen kot je bil še takrat, ko je bil v trebuščku!
Zdaj pa vaju potrebuje Lukas, ki vaju bo osrečeval in prinašal sonček v vajino življenje!! Objemajte se, jokajte, pogovarjajte, žalujte!!! Čas bo zacelil rane v tej smeri, da boste s pomirjenim srcem prižigali svečke na malčkovem mnogo preranem grobu!
Ne poznam vas, a v mislih sem že ves čas z vami!! Naj vam čimprej posije sonček in vas greje s Patrikovimi žarki ljubezni!!!!

Moje iskreno sožalje!!



Petka, zelo lepo napisano. Sožalje tudi od mene.

clock-img

09.04.2011, 12:49

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Draga Sibil, želim ti, da bi s časom nekako uspela vseeno živeti in najti nek smisel v življenju. Da bi lahko še vedno verjela in našla voljo in pot. Da bi uspela sprejeti to veliko krivico, ker se proti njej ne moreš boriti. Hudo mi je in edino kar lahko storim je to, da vam pošiljam energijo in molim za vas.


user posted image

clock-img

09.04.2011, 13:12

clock-img

sasi13

pencil-img

1020

iskrene sožaljeuser posted image

_____________________________

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

clock-img

09.04.2011, 13:14

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

09.04.2011, 14:25

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Sibil moje iskreno in globoko sožalje ob vaši neizmerni izgubi.

p.s. sem ti poslala z.s.

Objem.

clock-img

09.04.2011, 14:48

clock-img

Fleka

pencil-img

835

Sibil Tebi in Tvojim bližnjim izrekam iskreno sožalje.user posted image  user posted image  user posted image
Mali angelček Patrik pa naj počiva v miru. user posted image
Pri nas je tudi včeraj gorela svečka le za Tvojega sinčka.Žal nisem slikala,saj je fotoaparat v okvari.user posted image

_____________________________

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem