IZVIRNO SPOROČILO: sakuL
tehnofil: mislim, da tvoje mišljenje ni ravno prav (v mojem primeru). Oba sva za to, da se pač ne poročiva...
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Kadar moški ne ve kaj bi z žensko, živi z njo na koruzi.
Ko bo srečal žensko s katero bo vedel kaj delati se bo z njo poročil in imel otroke. In to dobro veš, ker si želiš da bi ti bila tista s katero bi on vedel kaj delati.
To "da sta oba zato da se ne poročita" ne pomeni nič.
Če bi si on neizmerno želel poročiti s teboj - bi ga zavrnila, bi šla drugam, ga zapustila?
To, da se "ti tudi" nočeš poročiti pa je tvoja stran, ki "začuda" ravno paše v sestavljanko.
Medtem ko on ne ve kaj bi s tabo (ali bi sploh s tabo želel živeti do konca življenja - ker to je stvar odločitve), tako se ti bojiš da nisi vredna da bi nekdo se zavezal, da bi bil s teboj do konca življenja in kot izhod iz soočenja s to možnostjo se tej "varnosti" rajši odpoveš v naprej, da se izogneš bolečini. V zameno za izogib bolečini si pripravljena deklarativno in z dejanji zagovarjati "da poroka nič ne pomeni". Vse, samo da bi se izognila zavrnitvi - bolečini.
tehnofil: to ni res. Pač mi poroka trenutno ne pomeni nič. če bi me zaprosil , bi se z njim poročila, seveda.
bonbonček1: ne bom te živo pojedla, ker se mi ne zdi glih letom priemrno da bom tukaj nekaj spodbbijala tvoje besede in tvoje mnenje... ja to je tvoje mnenje, stuacije celotne pa ne poznaš. je tako?
mogoče res najina zveza ni zdrava (očitno ti veš...)pa vendar sva nekako srečna, ni nasilja, živiva svoje življenje, vse si gradiva sama, od nikogar ne želiva da bi nama pomagal....
to kar ti opisuješ o "zelooo starih postih", pa ja izvira iz želje po otroku (pa ne vrat na nos)... kot sem že povedala, sva nezaščitena, in ja logično da sexava, in on ve da se lahko pa tudi kaj prime... in jaz mogoče te to moti, ker sem pa včasih napisala da upam da ne dobim
, ker si pač želim ottroka, ravno zaradi tega tukaj teče debata....
ja mogoče bi mogla takrat oditi sama s trebuhom za kruhom, sama nekam v dom za ženske, kjer bi sama vzgajala otroka.. itd.... pa nisem naredila tako, ker hrepenim po DRUŽINI, oče mati otroci...
misliš, da živim perfektno življenje, da imam vse v rožicah....? Misliš, da se ne spomnem tega vsak preklet dan?
in insem neuma (mogoče se marsikomu tako zdi) pa vendar nisem. vztrajam zaradi ljubezni, ker če ljubezni od njega do mene nebi čutila (in obratno) bi sigurno zvezo razdrla in šla svojo pot...
zato sem objavila post, v katerem sprašujem, kaj bi naredili vi... koliko časa bi čakali, itdd....