IZVIRNO SPOROČILO: Nezadovoljna
Saj smo vsi tiho.. še posebej jaz.. zato pač moram nekomu potožiti, kaj me muči. Am a vam se zdi to pravično, da midva pomagava pri gradnji hiše, si urejava večino sama, medtem ona dva pa med tem odideta za nekaj časa k njemu, zato da jima ni treba pomagati, vmes pa jima starši še uredijo gnezdece? No meni se ne zdi niti malo..
lej, življenje na splošno ni najbolj pravično in če je njim to ustrezalo in če so se tako zmenili, nimaš kaj.
a ste se kaj pogovarjali o tem, kdo bo imel zgornje nadstropje po končani gradnji al je bilo nedorečeno al celo rečeno, da bo "od vseh"? ker če je tko, nimaš kaj jamrati o poštenosti in nepoštenosti.
a vama njegovi starši niso ponudili nobene pomoči pri urejanju? čisto nobene?
kaj sta starša rekla na njen odhod? sta se strinjala ali bila proti? verjetno večino staršev ne bi motilo, če bi se noseča hči umaknila za čas gradnje in ne pomagala, pa čeprav bi bila normalna, nekomplicirana nosečnost.
pa če njen tip hodi samo na obiske, če sem prav razumela, potem praktično živite tam vidva in sestra z otrokom?
ne vem, zdi se mi, da manjka samo še stavek, da je zanalašč zanosila v tistem času samo zato, da je imela izgovor in da ji ni bilo treba pomagat.
< Sporočilo je popravil khurde -- 13.3.2011 19:22:02 >