IZVIRNO SPOROČILO: dali1
.......mamice, ali vam je res tako žal denarja, da tako sedaj blatite osebo, ki je vam in vašemu otroku pomagala najti pravo "stvar", ki resnično pomaga.....mislim, da to dejanje nima cene.......malo se pa zamislite koliko stane pot v Srbijo pa nazaj.....hvala bogu da je zato malo cena višja, kot pa če greš sam dol in kupiš.......mi smo Saneli zelo hvaležni, resnično......vse ki pa jo sedaj blatite zaradi 5-10 eur pa podjite same nabavljat kremo v Srbijo pa bomo potem videli koliko vas bo stala .....
pa še to....sedaj bi morali blatiti vse trgovce, ker pač nabaljajo stvari po veliko veliko nižnji ceni, kot pa jo mi uporabniki kupimo.......mamice drage, bodimo hvaležne, da je Sanela našla to kremo in je to delila z nami?????????.....rajši ji bodite hvaležne:=((((((((((((((((
Lep pozdravček
- NE denarja nam ni žal, je že Minja80 opisala zakaj...
- a je tebi žal denarja za pot v Srbijo (verjetno hodiš tudi na razne dopuste?? a kaj nebi šla v Srbijo po zdravila recimo na en koristen izlet.V Beogradu se da še marsikaj videti in doživeti....)
- no v detajle glede cene se ne bomo spuščali. Naj vsak sam presodi...
- Dejstvo je da Sanela ni "trgovec" in tudi ne noben "finančni svetovalec" in ne rabi skrbet za našo denarnico
saj smo polnoletni in sami presojamo kaj se splača....
- Zakaj pa bi blatili trgovce, ki imajo v naši državi uradno odprte in registrirane trgovine ter plačujejo DAVEK državi
- tisti, ki so ji hvaležni naj se ji sami zahvalijo in ne uporabljajo tega foruma za "Sanelino" promocijo
- hm....delila z nami
je pa tudi minja80 omenila kako je kremico delila z nami in bila ZELO radodarna
Sekana, kar se tiče pa kreme za akne sem slišala od sodelavke, ki je klicala g.Vasića, da je potrebno poleg melema za akne uporabljati še čaj itd. Najbolje bo, da ga pokličeš in ti bo vse lepo razložil kot je njej. Naj ponovim, da to ni isti melem kot za AD vsaj tako sem sodelavko razumela.