glede maškar pa je moj mali zelo muhast
Don't get me started!!! Kot veste, sem v noč iz pet. na soboto prešpricala spanje in sešila kostumčka za tamali - žirafo za Ronjo in leva za Lejlo. Ampak Lejla je že nekaj časa sanjala, da bo en kup zadev, med drugim tudi kloven, ampak na koncu je definitivno hotela bit lev in nič drugega kot lev (sem jo res 100x vprašala, da si ne bi premislila, ker je bila lev že lani - samo ji je pajac valjda že premajhen in sem morala naredit še enega...) No, potem smo šli v soboto gledat maškare v center in v nedeljo še na Vir in ej videla klovne in so jo nekaj klovni popadli... In danes zjutraj ko strela z jasnega - ona ne bo lev, ona bo kloven... Si lahko mislite, kako je potem izgledalo to: oči bi jo nekam poslal, mami je valjda softi, pa take stvari ful pomenijo tem malim mulcem... pa ij grem delat kostum za klovna - no, je ratalo, da je šla v vrtec kot kloven. Tako da: need I say more?
kasija, ja, saj to ni glih samo montesori ideja - splošno znano je, da ko eno znanje osvojimo, si želimo dalje - celo odrasli...
Tak da to je po moje zdrava kmečka pamet - itak da jim je treba dajat vedno težje naloge
. Ronjo tudi tele črke držijo - sva jo najprej mal nazaj držala, zdaj sva se pa sprijaznila, pa jo pač učiva črke, j* ga, če ji tako zelo dogaja.
josephine, pri nas je bilo včasih tudi zelo značilno to, da se je ritem podrl čez vikend, sploh pri Ronji, ampak tudi ne vem, koliko je bilo od očija, koliko pa od obiskov. Vsekakor je bilo boljše predlani, ko sva si za novoletno zaobljubo - prvo v življenju - dala, da gremo na obiske takrat, ko bo nam pasalo, nepa vsakič, ko si bojo babice zmislile... Včasih si je treba vzet bolj na izi in kak dan samo za cartanje, sploh potem ko si v službi... In če kdo tega ne razume - njihov problem. Odkar imamo to bolj tako postavljeno, je veliiiiiiiko boljše:).
čežana, jaz sem na morju vedno 1 mesec brez neta, pa mi ni noben problem. Če kaj delam, se sploh ne spomnim. Edino, kar bi mi pa res zelo manjkalo, je pogledat kake telefonske, če rabiš otroke naročit na pregled ali kaj takega... Po moje ti bo ful hitro minilo... Jaz sicer nisem verna in se ne postim. Včasih se z lubijem kaj spraviva, tako za hec, ampak navadno če se odločiš itak ni problem - edino njemu bi se težko odpovedala
. Ampak tudi to sva morala zdaj pred kratkim, tako da... jaz mam dovolj diet, odpovedovanja in postenja, sem mela tega v nosečnosti dovolj, zdaj je pa čas za uživanje, pa naj stare bukle rečejo, kar čejo
.
pomlad, instructibles je res krasna zadeva! Pa stanovanje zraven/nad/pod tudi:) Še selit se ni treba:). Edino kar bi lubiju privoščila je en vrt, tega pa tu ni... NO, saj bomo videli, kake bojo sploh možnosti... Gledava pa povsod po LJ., če ti slišiš, da kje pri vas prodajajo kako 4 ali 5 ali več sobono stanovanje, pa le sporoči, ok?
Ampak 6 otrok??? Svaka čast tvoji mami! Si ne predstavljam, da bi bila zdaj šele na polovici!
Vse si še predstavljam, samo 6x bit noseča pa ne - no in pa 6x stroški za dodatne dejavnosti bi bili tudi problem... Dokler so v vrtcu, ni problem, ampak večino časa so v šoli (cela oš, cela sš, pa še na faksu kaj rabijo...)