KEr smo voziček nazadnje uporabljali kakšne pol leta nazaj
Kako greste pa na sprehode? A jo nosiš po par ur skup vsak dan?
Čežana, a daš link do unih igrač od izolita? Da vidim, kaj je to za eno čudo...
Ko si me ravno za jezik vlekla, ronja, sem se pa izkašljala:))
Let it out, honey, zato smo tu, da si včasih stojimo ob virtualni strani
. Mi smo se meli sicer čisto fajn, smo prišli peš oz. s poganjalčkom in skirojem in vozičkom (na katerega smo potem vse ostalo razen poganjalca naložili - obleke, knjige, itd...)
Aja, v torek smo šli v nabavko (trgovino), pa potem še v Peki po jedline barve. Nočete vedet, koliko je bil račun (ne bom rekla, da sem jaz zapravila, ker je ene stvari zbral lubi (zame, seveda
) in jih dobim za dedka mrraza
). Sem pa dobila barve v pasti in upam, da bojo fajn močne in jih bom dolgo imela.
Mora biti grozno tezko, ce nimas nikogar za pomoc. A ve ste dosti same?
Meni je iskreno povedano lažje brez kake zunanje pomoči
. Lubi mi je super, to laufa, ampak ostale ala pomoči pa... mi je veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko lažje brez njih;).
Če sem dosti sama? Meni se ne zdi, ljudje, ki me tu poznajo, pa pravijo da ja ali ko pa komu povem, koliko smo sami, pa se jim zdi, da ja. Odvisno od gledišča, zgleda. Lubi ima terene in takrat ga cel dan ni. Pri nas se pozna,d a grejo pozno spat, tako da jih zvečer dostikrat vseeno vidi:). Sicer pa zjutraj gre predno vstanemo in smo sami dokler ne pride iz službe - to je na normalne dni navadno nekje okoli 17h, tudi 16:30, pred 16to pa res izjemoma, če imam kakega zdravnika ali kot danes delavnice v vrtcu s tastarejšo. Ima pač več kot pol ure do službe - tja in nazaj torej več kot 1 ura + 8 ur delavnik + včasih je treba še kaj naredit + sestanki + tedeni + treba je not prinest ure, kadar pa recimo pride prej zaradi kakega zdravnika ali takih stvari...
Kasija, ni mi čisto jasno s temi 30 dni igre. Mislim, saj normalno, da se vsak dan kaj drugega igramo - saj se mi ne da skoz isto:D. A je kak princip zraven, daj link, me zanima, se sliši luškano:). A to pomeni, da majo vsak dan neko aktivnost, ali da se morajo 15 minut z lego kockami z njima igrat in skjup zlagat ali kako to zgleda?
Če ti je kaj v uteho: Svit že nekaj časa hodi ob opori in pleza ko opica - zadnjič je splezal na pograd (na spodnji del) in od tam probal splezat na knjižni regal ob pogradu... Sva kr pozelenela...