cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Montinjačke pozor

clock-img

21.03.2011, 09:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

No ja ok, ne vem kaj je hotela potem z rižem in testeninami povedat.



tole je začetni post:

IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Pozdravljene!
Samo tako za informacijo pišem tole. Montingaca sem prebrala in zaštartala njegovo dieto poleti 2009. Izgubila sem 10 kg, saj sem se striktno držala, skenslala moko, riž, sladkor, krompir pa tudi več ali manj druga ogljikove hidrate. Vse to je držalo pol leta, potem pa kile ob najmanjših prekrških nazaj gor.Pojedla sem dosti več mesa, sira in ostale hrane živalskega izvora, vse za lepšo postavo.
Pred časom sem prebrala knjigo z naslovom Kitajska študija, kjer je podrobno razložen vpliv prehrane na zdravje. Vse raziskave vodijo k tem, da meso, mleko in mlečni izdelki,jajca skratka vsa živila živalskega izvora povzročajo nastanek tumorjev in raznih avtoimunskih bolezni. Vse to je podprto z ogromno raziskavami. Punce, priporočam v branje, saj je vsebina res šokantna. Montignac in pa Atkinsonova dieta sta potemtakem precej vprašljiva. Samo tolk za informacijo. Lep pozdrav!



in potem se je tema nadaljevala v smeri, kako je meso nevarno... jaz samo pravim, da niti montignac ne forsira samo meso in da ni samo meso tisto, ki je krivo za naše bolezni.user posted image

razumeš zdaj?user posted image

clock-img

11.08.2011, 21:46

clock-img

biba88

pencil-img

630

resnično upam da tiste ženske ki se odločate za prehrano brez živalskih izdelkov in/ali izključno prestno hrano s takim načinom ne hranite otroka....zaradi nekaterih teorij je bolano žrtvovati otroško zdravje ali celo življenjeuser posted image user posted image

clock-img

12.08.2011, 01:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem