cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ime Nita

clock-img

22.02.2011, 21:09

clock-img

Janyna

pencil-img

387

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Zakaj vam ni všeč NiTa,NiKa je pa najbolj pogosto ime v Sloveniji,pa je večini lepo.A vam res ena črka tako pokvari ima,da ne morete reči,da vam je všeč?

Ja zakaj bi nekoga prepričal o prepričanem, če ti ni všeč ti pač ni všeč. Men tud ni všeč Lea, pa mi je Leja, pa mi ni všeč, Ivana, pa mi je Iva, isto mi ni všeč Marko, pa mi je Mark. Sploh pa ne vem zakaj bi bilo tako pomembno, da je drugim ljudem ime všeč, če je tebi, pol daš otroku, ne vem kaj ima okolica tle zraven.

clock-img

22.02.2011, 21:32

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: Janyna

Zakaj vam ni všeč NiTa,NiKa je pa najbolj pogosto ime v Sloveniji,pa je večini lepo.A vam res ena črka tako pokvari ima,da ne morete reči,da vam je všeč?

Ja zakaj bi nekoga prepričal o prepričanem, če ti ni všeč ti pač ni všeč. Men tud ni všeč Lea, pa mi je Leja, pa mi ni všeč, Ivana, pa mi je Iva, isto mi ni všeč Marko, pa mi je Mark. Sploh pa ne vem zakaj bi bilo tako pomembno, da je drugim ljudem ime všeč, če je tebi, pol daš otroku, ne vem kaj ima okolica tle zraven.

Saj ni fora v tem,da ti ni všeč zaradi ene črke,ampak ljudje ne znamo sprejeti nekaj novega,drugačnega dokler se okolica na to ne navadi.Če bi bilo ime Nita zelo pogosto in bi ena napisala kako se vam zdi ime Nika,bi se vas ravno tako večina zgražala,da je kar nekaj.

clock-img

23.02.2011, 09:39

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Tanita mi ni všeč.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

15.03.2011, 22:18

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: goa

Kaj pravite o imenu Nita za punčko?

tako je ime moji prijateljici iz Indonezije user posted image za naše okolje pa mi ni kaj preveč všeč.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

15.03.2011, 22:23

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Saj ni fora v tem,da ti ni všeč zaradi ene črke,ampak ljudje ne znamo sprejeti nekaj novega,drugačnega dokler se okolica na to ne navadi.Če bi bilo ime Nita zelo pogosto in bi ena napisala kako se vam zdi ime Nika,bi se vas ravno tako večina zgražala,da je kar nekaj.

vsak ima pač svoj okus, pa ga ne moreš prepričat v nasprotno, eni so za ultra moderna in izredno redka imena, ki meni npr. nikakor ne potegnejo, dam raje otroku ime Ivan ali Janez ali Marija, kot pa npr, Tian, Svit ali pa Chyara al pa kaj še bolj "eksotičnega"
Tak pač je, 100 ludi 100 čudi. Pa hvala bogu, da je tako.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

17.03.2011, 20:41

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

vsak ima pač svoj okus, pa ga ne moreš prepričat v nasprotno, eni so za ultra moderna in izredno redka imena, ki meni npr. nikakor ne potegnejo, dam raje otroku ime Ivan ali Janez ali Marija, kot pa npr, Tian, Svit ali pa Chyara al pa kaj še bolj "eksotičnega"
Tak pač je, 100 ludi 100 čudi. Pa hvala bogu, da je tako.

Ne vem no,da bi bilo ravno Svit moderno ali eksotično ime,kolikor vem je to povezano z naravo in ta beseda se pri nas uporablja že stoletja....Je mogoče celo bolj "domače" kot Marija.

clock-img

18.03.2011, 15:32

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Ni mi všeč. Me spominja na ime Rita iz kakšne mehiške nadaljevanke.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

23.03.2011, 09:43

clock-img

sakuL

pencil-img

911

všeč

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem