za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
mislm, da je to pač en v vrsti holivudskih stereotipov, kokr so tut npr pilot - stevardesa, zdravnik - medicinska sestra... aka moški z 'močjo' in 'nebogljena, necenjena' ženska.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
26.02.2011, 14:39
Taddy78
1983
Poznam primer Ker punco poznam (no, marsikaj sem tudi slišala o njej), mi je bilo najprej malo sumljivo, da je v 3 mesecih napredovala na poddirektorski stolček. Še moj je bil hudo glasen, češ, kako je pametna, sama sem bila pa kar malo v dvomih. Na koncu se je le izkazalo, da imam prav. kar hitro je spodneslo ta njen stolček, saj se govorice hitro širijo in tudi njegova žena ni sedela doma križem rok .