cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kupljene kašice ali doma pripravljeno??

clock-img

18.02.2011, 08:10

clock-img

Anonimen

Očitno sem jih res ... ja kaj naj rečem ... dobra naša tamala, da sploh še diha, ko je nisem do enega leta filala samo z bio sadnimi kašami, ki niso vključevale jagodičja seveda user posted image .

clock-img

18.02.2011, 08:19

clock-img

3x mami

pencil-img

1046

kupljenih kasic ne poznam, nismo nikoli rabili. imas mogoce kaj zmrznjenega s svojega vrta? al pa od starsev, prijateljev? bio sveze sadje in zelenajva v trgovinah je mal vprasljiv, po moje. imate mogoce kako eko kmetijo v vasi blizini? al pa si mogoce pogledala na MojoTrznico? ceprav cene so res zasoljene - duplo od obicajnih. ampak malcki to zelo pocasi pojejo.

clock-img

18.02.2011, 08:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.02.2011, 13:12

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Jaz sem kupila tudi kakšno kašico, sploh tistega, kar doma ne jemo (brokoli naprimer), vendar tudi to sama doma sedaj pripravim. Kupila tudi sadne kašice, vendar od včeraj nič več ne kupujem, ker smo pristali na pediatrični. Sicer ni jasno ali je bilo to zaradi kašice iz marelic, pa vendarle (da ne bo kdo narobe razumel).

Žal nimam vrta (pa tudi med nosečnostjo nisem mislila na uvajanje gh, da bi starši posadili), zato kupujem v trgovini normalno sadje in zelenjavo. Ta BIO mi je pa tudi mal tko tko.

clock-img

18.02.2011, 15:37

clock-img

petra36

pencil-img

62

Boljše je že doma pripravljenje kašice,kot pa kuplene.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem