IZVIRNO SPOROČILO: matejka12
Punce morem se izpovedat in prosim če mi kakšna napiše svoje mnenje.
Z možem sva 4,5 let skupaj in imava doma 11 mesečnega sinčka.Skupaj živi leto in pol in do otrokovega 4 meseca je bilo vse super in prav.Potem pa..ful se je spremenil,prej se je vse dalo z njim pogovorit,dogovorit itd.Zdaj pa more bit vse po njegovo,če on tako reče tako bo in konec!Ne upošteva več mojih želja in me posluša.Drugače je pohvale vreden očka,pred tem obdobjem pa pohvale vreden partner!
Najbolj me trenutno slednje mori.Že od majhnega sem zmeraj imela psa.Psi so moje življenje.Okoliščine so nanesle tako da sem pred skoraj 2 leti morala oddati mojega zadnjega psa.Tega psa sva šla skupaj iskat in je bil njegov prvi pes.Oba sva ga imela zelo rada ampak ker sem takrat še živela pri starših so zahtevali da ga morem oddat še tisti dan,takoj zdaj in je bila edina rešitev ena fanj družinica pri kateri zdaj živi.Mož je dobil slabo izkušnjo glede psov,kakšna obveznost naj bi to bila.Namreč starši se z zadnjim psom niso strinjali,kljub temu da je bila oskrba samo moja in če njim ni bilo všeč da sem kdaj ven šla so me klicali naj pridem takoj domov da peljem psa(čeprav sem ga 1 uro nazaj peljala in ga fejst izmučila).In ja morala sem domov ker čene se mi dobra pela.Dragi je itak ves ta čas trpel ker sem morala velikokrat domov hoditi zaradi tega in je poslušal moje kako so non stop težili zaradi psa!No zdaj se mi je ponudila lepa priložnost da dobim psa ki si ga od zmeraj ful želim.Na svojem sem in nebodo starši imeli več nobenega vpliva,ampak tukaj je mož.Pravi kake probleme sva imela z prejšnim in da v stanovanju nebo imel psa.Kadar bo hiša takoj,ampak hiše lahko nebo nikoli!Sploh me noče poslušati,ne vidi kako si močno želim,kako še trpim za prejšnim psom.Močno si ga želim ampak nevem kaj naj naredim da bo dragi videl kaj mi meni to pomeni in da ni vse tako kot je bilo pri prejšnem
Meni pa nekaj ni jasno, no precej mi ni jasno, pa pustimo to......pišeš, da si celo življenje imela psa, da so psi tvoje življenje.....
Potem pa, da si zadnjega psa morala oddati, ker so to starši zahtevali......a prej pa nisi živela s starši.....?
In potem praviš, da si morala psa oddati isti dan, kot sta ga nabavila (ali pa sem jaz tako razumela....
) tvoj dragi pa je morala poslušati teženje staršev non stop zaradi psa......Ja kako, če sta ga pa takoj oddala....?
In ko sem prebrala prvi odstavek sem dobila čisto drugačno predstavo kot ko sem prebrala še naslednji zmedeni (oprosti) tekst......
A tvoj mož te ne upošteva zgolj zato, ker ni zato, da bi imela poleg otroka še psa.......? Zgolj zato, ne upošteva tvojih želja.....? Zgolj zato, se ne da z njim več pogovarjati? In zgolj zato se je tako drastično spremenil na slabše.....? Ker si ti rekla, "
Jaz pa bi imela psa".....on je pa rekel "Ne, psa pa
ne bova imela."