cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Sardinija/Korzika

clock-img

20.05.2011, 10:54

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: Cavalierka

Oj.

Mi gremo letos tudi za tri tedne v juliju kampirat po Korziki in Sardiniji z otrokom starim malo manj kot 2 leti. Odločila sva se, da bomo s trajektom potovali med tednom, ker so karte neprimerno cenejše kot ob vikendih. Zato bomo na trajektu že v četrtek user posted image  

Tud mi se že ful veselimo. user posted image

3 tedne za oba otoka je absolutno preveč. Jaz sem bila 2 tedna na Korziki, brez otrok. Če bi imela otroka bi preživela na Korziki sigurno 3 tedne, ker otok ni tako majhen in z otrokom se počasneje premikaš. Sploh, če greš poleti, ko je vroče. Če boste ležali na plaži, potem ok, če se boste pa premikali in ogledovali otok pa raje premislite.

Korzika je drugače zelo fina, plaže so peščene, ljudje prijazni, mesteca izredno simpatična in majhna. Skratka priporočam zelo, ampak če jo želiš doživet je bolje iti počasi in uživat v vseh njenih lepotah.

clock-img

20.05.2011, 12:45

clock-img

livia

pencil-img

2395

Se strinjam s predhodnicama. Midva sva bila še brez otrok na Korziki za 3 tedne, pa še nisva videla vsega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem