cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Krema za A, dermatitis ki res pomaga??

clock-img

13.03.2011, 15:25

clock-img

Minja 80

pencil-img

48

nincy ja sam elocom dobila pre nekoliko dana u lekarni na recept i pitala sam da li je rok trajanja stvarno samo mesec ili dva po otvaranju na sta su mi rekli da to nije tacno , da je rok trajanja kreme onoliko koliko pise na ambalazi. sto se tice krema koje mesaju lekarne za njih su mi rekli da iako napisu rok trajanja od samo mesec dana da je u resnici duzi.
sto se tice kreme koju ti je spomenula sanella cula sam da pomaze, a od sad imas i klink kako da sama dodjes do te kreme (kosta ok 15 eura  i mozes je nabaviti u beogradu) podatke mozes naci u temi "dermatitis-melem".
srecno

clock-img

13.03.2011, 15:29

clock-img

Minja 80

pencil-img

48

pardon naziv teme je: krema-"melem"
:)  tamo imas i sve potrebne linkove 

clock-img

07.08.2018, 14:34

clock-img

primacare

pencil-img

27

EKOLOŠKO KONOPLJINO MAZILO S SIVKO ALI OGNJIČEM

Pa ga imamo, dolgo pričakovano, najbolj iskano mazilo na svetu!

Sestavine:
• posušeni konopljini cvetovi;
• posušeni cvetovi sivke ali ognjiča
• bio kokosovo olje;
• bio čebelji vosek;
• bio konopljino olje;
koncentrirana konopljina smola

Uporaba mazila
Mazilo je namenjeno predvsem lajšanju simptomov povezani s kožnimi boleznimi, uporabljamo pa ga lahko tudi za druge bolezni, kot so bolezni dihalnih poti, krvno-žilnega sistema in poškodbe mišic.

Kožne bolezni:
Luskavica, atopični Dermatitis, prhljaj, ogrci, kurja očesa, izpuščaji in alergije, Herpes, razpokane ustnice, Hemeroidi, glivice na nohtih, kožne rane, vreznine, opekline in bakterijske okužbe.
Uporaba: Vsaj 2x dnevno; zjutraj in zvečer, po potrebi več

Bolezni mišic, sklepov in kosti:
Tortikolis, bolečine v križu, bolečine v mišicah, menstrualni krči, zvini, nategi in zlomi.


Bolezni krvno-žilnega sistema:
Flebitis, razjedanje žil, krčne žile


Bolezni dihalnih poti:
Bronhitis, Astmatične bolezni, Kronično vnetje grla (mažete na predelu pljuč in grla)





< Sporočilo je popravil Michonne RR -- 29.8.2018 10:10:58 >

clock-img

21.06.2024, 10:11

clock-img

anjica1

pencil-img

7


IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

Hey!
Prebrala nevem koliko forum itd. pa še vedno nevem kaj najuser posted image .Tamal ima zdaj 9 mesecev in se mu AD  stalno ponavlja.za vsakodnevno nego uporabljamo kremo od a-derme.ampak ta krema mu enostavno ne pomaga.jaz mu morem cca 1x na teden namazat z elocom kremo.zdaj 2 tedna je nisem imela doma ker mi je pediatrinja ni hotela predpisati in danes sem jo mogla nujno it iskat in tamali je tako bogi po telesu.vem da ta krema ima fuul stranskih učinkov,zato pa iščem eno rešitev,kakšno drugo kremo..nemorem mirno gledat kako se mi do krvi spraska ker ga tako srbi.
Kakšna krema je vam resnično pomagala?


Prebrala nevem koliko forum itd. pa še vedno nevem kaj naj .Tamal ima zdaj 9 mesecev in se mu AD  stalno ponavlja.za vsakodnevno nego uporabljamo kremo od a-derme.ampak ta krema mu enostavno ne Bohinj restavracija pomaga.jaz mu morem cca 1x na teden namazat z elocom kremo.zdaj 2 tedna je nisem imela doma ker mi je pediatrinja ni hotela predpisati in danes sem jo mogla nujno it iskat in tamali je tako bogi po telesu.vem da ta krema ima fuul stranskih učinkov,zato pa iščem eno rešitev,kakšno drugo kremo..nemorem mirno gledat kako se mi do krvi spraska ker ga tako srbi.
Kakšna krema je vam resnično pomagala?



Razumem tvojo stisko, saj je atopijski dermatitis (AD) lahko zelo naporen za otroka in starše. Poleg A-derme bi ti priporočila, da preizkusiš La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M, ki je posebej zasnovan za zelo suho in atopijsko kožo. Tudi Weleda Baby Derma White Mallow krema je znana po svojih pomirjujočih lastnostih. Eucerin AtopiControl je še ena dobra možnost, saj pomaga zmanjšati srbenje in vnetje. Nekateri starši prisegajo na Bioderma Atoderm Intensive Baume, ki prav tako blaži simptome AD. Uporaba naravnih olj, kot je kokosovo olje, lahko dodatno pomaga pri vlaženju kože. Pomembno je tudi, da skrbiš za otrokovo kožo z blagimi čistilnimi sredstvi brez mila in da se izogibaš potencialnim alergenom. Vsekakor pa se posvetuj s pediatrom ali dermatologom za najboljši nasvet glede nege.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem