ruška: mi mamo en kengorujček in en sleepywrap - tisto 4metersko ruto za zavezat okol telesa....uporabljamo jih za določene opravke, k jih ne mormo opravit z vozičkom, pa zdele greva zvečer vn z njima za kkšno urco, k sta tako zaspana, da ju malo vlečeva, da ne gresta spat za pol urce ob 18h, pol pa v posteljo šele po deveti...tko ju pol spraviva v posteljo ob pol osmih in spita že za čez noč...se mi zdi, da se nista čis nič bolj navadila na bližino, v vozičku sta še vedno rada, sam ful prehit zaspita - voziček je pri nas uspavalo, v nosilih pa nikoli ne zaspita...js mam popoldne itak vedno moža ob sebi, tko da si to nekak po mojm da lahko privoščiva, da ju nosiva...dokler sem pa sama, ju pa itak noben ne nosi, ker itak ni nobenga :) js pa ju ne morm nosit, ker sta mi pretežka, tko da dokler sem sama, se malo dojita, malo sta na sedežni - ogromnem bazenu, malo spita, pa nam čis fajn mini čas, pa še vse lahko komot zravn delam in kosilo in perilo spedenam, tko da js vse kar je gospodinjskih stvari, delam, ko sta onadva budna, oziroma vsaj ne zvečer- takrat grem direkt z njima spat...
LP