cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: koliko zapravite za hrano mesečno?

clock-img

03.03.2011, 13:20

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Pri hrani je težko šparat. Ponavadi je tako, da si nekega okusa vajen in se težko navadiš na cenejši izdelek drugačnega okusa.

Mi navadno porabimo od 40 do 70€ na teden, meso si kupujemo na zalogo in zanj damo okoli 500€ letno. Hodimo k najboljšemu sosedu, za katerega vsi pravijo, da je najdražji. Občasno obiščemo Eurospin, pa sir redno kupujemo v kmetijski, ker je 2€/kg cenejši.

Tuš se mi nekak zdi od vseh nekak najboljša izbira, saj ima veliko slovenskih izdelkov in to najcenejših. S tem, da je trgovina pri nas v katastrofalnem stanju (beri vsrana do amena) in mene tam vidijo zelo zelo redko. Raje dam par evrov več, kot pa se mi gravža vse skupaj.

No mi imamo podoben problem s Tušem, no, mogoče samo deluje umazano, poleg tega pa je še franšiza, založeni so pa tako slabo, da bi itak morala it takoj naprej še v drugo, bolje založeno trgovino, kar je pri nas samo Mercator. Večkrat sem že tuhtala, da bi se po službi ustavila v Intersparu, pa nekako ne najdem tako hude motivacije, sem v študentskih letih kupovala pri njih, pa ni bilo bistvene razlike v skupnem znesku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem