cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

predlogi za sinhronizirane risanke

clock-img

25.01.2011, 14:10

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

iščem!user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

25.01.2011, 15:31

clock-img

spela_

pencil-img

79

Kul! Js sem si stran kr med zaznamke dodala:) Mi smo zadnjič gledali Madagaskar 2 in Shrek 3, pa Vesele nogice so tudi fajn!

clock-img

25.01.2011, 19:12

clock-img

bori2

pencil-img

408

Sej ko bom jest zrastla bom znala vse to tud na ploščico pospravit,...
Ko bom res velika,...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2011, 22:15

clock-img

urška

pencil-img

3136

Povest o desperoju (sorry niti sanja se mi ne kako bi se to pravilno po francosko napisalo, je pa krasna risanka).

clock-img

25.01.2011, 22:15

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ice Age  1, 2, 3
Toy Story  1,2,3
Shrek 1,2,3,4
Jelenček Niko
Cars
Sezona lova
Madagascar 1,2
Bolt
V višave
Za živo mejo

Če še najdem kaj doma, ti javim :)

clock-img

25.01.2011, 22:16

clock-img

urška

pencil-img

3136

a toy story so vsi deli sinhronizirani?

clock-img

25.01.2011, 22:21

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

u, vidiš, vidiš, si me našla. pojma nimamuser posted image Bo TT preverila, če ji bo za gledatuser posted image

clock-img

25.01.2011, 22:23

clock-img

urška

pencil-img

3136

po mojih info naj bi bil sinhroniziran samo tretji del. ne vem pa ne, nisem gledala nobenega.

clock-img

25.01.2011, 22:28

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ice Age  1, 2, 3
Toy Story  1,2,3
Shrek 1,2,3,4
Jelenček Niko
Cars
Sezona lova
Madagascar 1,2
Bolt
V višave
Za živo mejo

Ice age 1 definitivno NI sinhronizirana. Mislim, da tudi Madagaskar 1, ne. Če je, bi pa prosila za kak link.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

26.01.2011, 07:48

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ice Age  1, 2, 3
Toy Story  1,2,3
Shrek 1,2,3,4
Jelenček Niko
Cars
Sezona lova
Madagascar 1,2
Bolt
V višave
Za živo mejo

Ice age 1 definitivno NI sinhronizirana. Mislim, da tudi Madagaskar 1, ne. Če je, bi pa prosila za kak link.

Definitivno JE, imamo doma oboje, ju je naš mulc drgnu vsak dan. Linka nimam, lahko pa vprašam moža, kje jih stakne.

Priporočam še the wild oz divjina. Mi smo jo čist slučajno izbrskali, nam je pa ful všeč- še posebej koala je carskauser posted image

Sezona lova, je tudi drugi del.

Bom doma še mal pogledala, če kaj najdem

clock-img

26.01.2011, 08:13

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Kako izuriti svojega zmaja je zagotovo v slovenščini in možnost dobiti na netu.

A je že Dežujejo mesne krogljice iz neba ali nekaj takega ? Pa Planet 51 ? Pa Princesa in žabec ?- se jih da dobiti na netu.

clock-img

26.01.2011, 09:42

clock-img

alda

pencil-img

3570

Ma meni razen Malo pišče, Carsov in Jelenčka Rudolfa niso všeč sinhronizirane risanke.
Še sreča da tudi naš sin rajš gleda originale.
Sem pa zasledila še Robotke v slovenščini.

in najslabše sinhronizacije?
mislim da je daleč v ospredju film Pika Nogavička..bruh od bruha,..cel film se sliši zadaj angleščina, 3-4glasovi se pačijo v vseh vlogah.
Govorijo kot da bi brali besedilo v knjigi,...dedek in vnuk imata identičen glas...user posted image
no pa več al manj so na tak način narejene oz. sinhronizirane vse starejše risanke video-arta user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

26.01.2011, 10:10

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Punce, moram se opravičit- res nimam pojma, če so vse sinhronizirane ali ne. Večina jih je, napisala sem pa vse dele za to, da lahko po potrebi same preverite.
Ne gledam, pa ne vem :)

clock-img

26.01.2011, 11:35

clock-img

katipi

pencil-img

937

Alda, imaš prav; sinhronizacija čisto pokvari filme o Piki Nogavički. Res šlampasto narejeno.user posted image Upam, da se je bodo še enkrat lotili.

clock-img

26.01.2011, 11:45

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ice Age  1, 2, 3
Madagascar 1,2

Definitivno JE, imamo doma oboje, ju je naš mulc drgnu vsak dan. Linka nimam, lahko pa vprašam moža, kje jih stakne.

No, tole me pa res zanima, ker imamo doma Ice age 1,2 in 3, pa 1 ni sinhronizirana, drugi dve pa. Lahko torej vprašaš moža, kje najdem Ice age 1 sinhronizirano?
hvala

clock-img

26.01.2011, 11:50

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

to je prva stran......se 19 jih je user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

26.01.2011, 14:18

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Ice Age  1, 2, 3
Madagascar 1,2

No, tole me pa res zanima, ker imamo doma Ice age 1,2 in 3, pa 1 ni sinhronizirana, drugi dve pa. Lahko torej vprašaš moža, kje najdem Ice age 1 sinhronizirano?
hvala

Zdaj bom pa svoje besede najbrž mogla vzet nazajuser posted image , ker sem se spomnila, da je ice age 3 drgnu (2 in 1 mu nista zanimivi), pa madagaskar 2 (1 mu tudi ni zanimiva) in tako mi slovenske besede iz risank odmevajo v ušesu, dele pa sem najbrž pomešala. Doma moram prečekirat

Sem se še spomnila kung fu pande in how to train your dragon

clock-img

26.01.2011, 14:23

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Zdaj bom pa svoje besede najbrž mogla vzet nazajuser posted image , ker sem se spomnila, da je ice age 3 drgnu (2 in 1 mu nista zanimivi), pa madagaskar 2 (1 mu tudi ni zanimiva) in tako mi slovenske besede iz risank odmevajo v ušesu, dele pa sem najbrž pomešala. Doma moram prečekirat

Pri nas smo 1 leto "morali" vedno gledat samo Ice age 3. Dinozavri v vseh oblikah so še vedno zelo "in". Zdaj pa 3 ne mara več (najbrž se je je nažl - bi jo pa gledala 2-letnica). Zdaj je najljubša Ice age 2, pa še to zato, ker je ugotovil, da sta tam 2 vodni pošasti, ki tudi izvirata iz dinozavrov. Pa tudi 1 gledata, čeprav ni sinhronizirana.

clock-img

26.01.2011, 14:31

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

o hvala vsem!! Sem dala tolk snemat + filme, da imam na disku samo še 6GB prosto...ajoj...moj me bo fentaluser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

26.01.2011, 22:58

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Ice Age  1, 2, 3
Madagascar 1,2

hvala

Ni panike user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.1.2011 22:59:03 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

27.01.2011, 06:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Še Alvin in veveričke user posted image

clock-img

27.01.2011, 11:03

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Garfield, pa Walle, pa Jaz, baraba.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

11.02.2011, 18:19

clock-img

brezlj

pencil-img

12

Ice Age  1, 2, 3
Madagascar 1,2

hvala

Hm.. Jaz sem tut 99% ziher, da Ice Age Enke ni v sinhronizirani verziji, če ne bi se že zdavnej našla..

Moj predlog risanke za sinhroniziranje: 9 [Devet]
Dobra sinhronizacija mi je bila Ratatouille, tut Wall-e s svojim štajerskim naglasom, mi je bil top.user posted image
Meni osebno ne ravno posrečena sinhronizacija: Jaz, baraba.

clock-img

11.02.2011, 20:12

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Simpatično bi bilo dobiti ''Vesele drevesne prijateljčke'' user posted image user posted image user posted image wiwiwiwiwi lalalalalaaaaa wiwiwiwiwuser posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem