cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koga ste povabili na otrokov rojstni dan?

clock-img

11.08.2005, 21:45

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Povabili smo tiste za katere meniva da so nam blizu. Ker imava veliko prijateljev, ki malemu ob raznih prilikah in potovanjih nosijo darilca in pozornosti sva se jih prav tako seveda povabila na RD. Prav tako ožjo družino in botrce.
Nismo pa nič delali fancy. Jedli smo iz papirnatih krožnikov, tortico sem naročila preko ene gospe (hvala malika!). Največ časa mi je vzelo krašenje stanovanja česar na koncu ni opazil skoraj nihče razen Filipa ;).

Ampak to je bilo najino darilo malemu za RD , da mu prirediva zabavico z vabili in tortico in vsem.Poleg tega pa jaz full rada organiziram takšne stavri tako da mi ni bil problem...

lp

clock-img

11.08.2005, 21:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

No, sem čakala, če se bo Frutka javila, ker sem hotela povedat, da sva si midva vzela vzor po njeni zabavi. Veliko ljudi, nobenega kaosa (no, običajen kaos, hehe), nobenega kompliciranja in veliko dobre volje:). In tudi dekoracijo smo opazili.:)-

clock-img

11.08.2005, 22:02

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

No, lepo!
Najbolj zadovoljna sem ko dobim povratno informacijo da so gostje uživali in da je domačici uspelo skoraj nemogoče...

Jančika zdaj pa že štartamo na vašega....komaj čakam!
:love::darilo::love:

clock-img

12.08.2005, 10:02

clock-img

Anonimen

Frutka tako je prav imaš..brez kompliciranja,preprosto, domače.
Mi tudi na vrtu pod lipo dva žara,smeh veselje.
Še nihče ni jamral vsi so šli zadovoljni domov in se bodo vsi z veseljem vrnili tudi letos.:bravo:
Sicer pa smo vedno za vsak rojstni dan eno te ista druščina.:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem