cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nasveti

clock-img

28.12.2010, 13:20

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

na DIPO -ju so ODGOVORI  po večini od enih in istih uporabnikov/ uporabnic. Nekaj me bega, a to imate vse ful fanj poštimano doma , da se čutite poklicane deliti nasvete ? Ker , če bi bilo vse oh in sploh verjetno bi ta čas porabile s svojimi (pravimi) ljudmi...

user posted image , no da vidim.

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 28.12.2010 13:24:35 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

28.12.2010, 13:25

clock-img

Spontan

pencil-img

236

Kaj pa je to DIPO?

clock-img

28.12.2010, 13:28

clock-img

Anonimen

Družina In Partnerski Odnosi

ma, daj, Uš, ne izzivaj. stopimo v novo leto oh in sploh sRRečni in popolni user posted image

clock-img

28.12.2010, 13:28

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

user posted image user posted image user posted image  30 ogledov - 5 minut user posted image

Spontan, DIPO, kratica za  - Družina In Partnerski Odnosi

clock-img

28.12.2010, 13:29

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

Družina In Partnerski Odnosi

ma, daj, Uš, ne izzivaj. stopimo v novo leto oh in sploh sRRečni in popolni user posted image

Špilferderber user posted image  , Srrečno tudi tebi. Vse ostalo je že kič.

clock-img

28.12.2010, 13:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.12.2010, 13:43

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Redko odgovarjam na DIPOTUuser posted image ,včasih sem več, zdaj pa odgovorov sploh ne berem več( preberem samo vprašanje avtorja), ker toliko nakladanja pa še ne.user posted image  Po pravici povedano, mi gresta 2 pametnjakovički fajn na organe, za eno sem že ugotovila, da je daleč od tistega kar piše tukaj gor.user posted image Pa ne me spraševati ,kdo je to.

user posted image  pa saj vemo , verjetno vsi, kdo sta - le onidve ne user posted image .

Samo, vidiš tvoji odgovori so mi bili kul - realni , ja z enim r -jem. user posted image

clock-img

28.12.2010, 13:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.12.2010, 14:06

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Kind Lady za precednico user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.12.2010, 14:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Po pravici povedano, mi gresta 2 pametnjakovički fajn na organe, za eno sem že ugotovila, da je daleč od tistega kar piše tukaj gor. Pa ne me spraševati ,kdo je to.

U, sem se pa zihr ne kvalificiram.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.12.2010, 14:22

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

na DIPO -ju so ODGOVORI  po večini od enih in istih uporabnikov/ uporabnic. Nekaj me bega, a to imate vse ful fanj poštimano doma , da se čutite poklicane deliti nasvete ? Ker , če bi bilo vse oh in sploh verjetno bi ta čas porabile s svojimi (pravimi) ljudmi...

Matr, ti si pa še bolj tečna kot pa jst...user posted image user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

28.12.2010, 14:26

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Matr, ti si pa še bolj tečna kot pa jst...user posted image user posted image

user posted image user posted image ,  dovolj je mesta za obe user posted image , kje imaš ti tvojo "tečno " temo?

clock-img

28.12.2010, 14:29

clock-img

picola1

pencil-img

2009

user posted image user posted image
Povsod okrog mene je moja tečna tema...
Aja, tukej na rr? Pa povsod po malem...user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

28.12.2010, 14:32

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

aha, potem malo tečkaš okoli, nič konkretnega user posted image

Jaz imam danes napad, do jutri bom že skulirana .

Vseeno me zabava , da glavnih akterjev , katerim je tema namenjena še ni na spregled. user posted image

clock-img

28.12.2010, 14:33

clock-img

picola1

pencil-img

2009

user posted image  pa saj vemo , verjetno vsi, kdo sta - le onidve ne user posted image .

Torej moram bit to jst...ker se mi nit sanja ne, kdo bi bile tidve pametnjakovički...

clock-img

28.12.2010, 14:35

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

joj, crkneš user posted image . Ne, ne mičkena...it is not you.

clock-img

28.12.2010, 14:41

clock-img

picola1

pencil-img

2009

user posted image user posted image user posted image Sej se mi je zdelo...sam klinc...nikol pa ne veš, če greš komu na živce (ali več njim) pa se ti niti ne sanja...user posted image

clock-img

28.12.2010, 15:04

clock-img

Spontan

pencil-img

236

Meni si prej rekla, naj trosim svoje spontanosti drugje.

Ti pa odpreš tole temo, ki je že namensko s slabimi in škodoželjnimi energijami.

Ugani, kaj si sporočila s to temo o sebi??

clock-img

28.12.2010, 15:11

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

World peace and love  anywere.

Ampak verjamem, da si v vsej svoji spontanosti dojel sporočilo mojega posta user posted image

clock-img

28.12.2010, 15:15

clock-img

Spontan

pencil-img

236

Stojim za tem kar sem rekel. Recept za antidepresive v SMETI! V tistem konkretnem primeru.

clock-img

28.12.2010, 16:41

clock-img

Anonimen

Ja, itak da sem popolna user posted image .

Resno pa takole: včasih odgovarjam, ker je z mojega praga problem in rešitev lepše vidna kot pa z vidika tistega, ki sprašuje (ali pa se meni tako dozdeva). Včasih odgovarjam kot opomnik sama sebi - imam identičen problemček in potem drugemu povem, kaj mora narediti, da potem tudi sama premaknem svojo rit user posted image . Včasih pa ker mislim, da imam kaj pametnega za povedat - kar pa ni nujno res user posted image . Ali pa imam preveč časa, ker ni nič pametnega na tv, otroci spijo, v službi je obdobje mrtvila, potem pa pač kakšno bolj ali manj pametno napišemuser posted image .

clock-img

28.12.2010, 16:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Torej moram bit to jst...ker se mi nit sanja ne, kdo bi bile tidve pametnjakovički...

Ah, ti pa res ne vem, če bi šla komu na živce. Resno, no, prav fajn si.

(Sam sem res pocukrana user posted image .)

Aja, čisto off topic: rečem mojemu, če mi lahko prinese čips in mi prinese valovite rezance user posted image user posted image user posted image .

clock-img

28.12.2010, 17:02

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

a to imate vse ful fanj poštimano doma , da se čutite poklicane deliti nasvete ?

Stvari, ki jih imam poštimane doma jih komot svetujem tu. Stvari s katerimi sem imel probleme toliko lažje svetujem iz osebne izkušnje. V stvareh s katerimi imam probleme, svetujem iz osebne izkušnje v tistem obsegu do katerega sem uspel stvar dojeti. Dojeti še ne pomeni rešiti.

Lahko pa damo pravilo, da lahko samo ti svetuješ. Za odločat kdo naj svetuje in kdo ne se že čutiš poklicana.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 28.12.2010 17:03:19 >

clock-img

28.12.2010, 19:33

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Čuj, uškinamama, ti pa danes na suhouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2010, 20:04

clock-img

aknela123

pencil-img

670

oh, sem komaj zdaj prišla do ringaraje. kaj sem zamudila?
o, uški je danes malo user posted image  pa mora pikati. tudi prav, pridejo taki dnevi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem