za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
na DIPO -ju so ODGOVORI po večini od enih in istih uporabnikov/ uporabnic. Nekaj me bega, a to imate vse ful fanj poštimano doma , da se čutite poklicane deliti nasvete ? Ker , če bi bilo vse oh in sploh verjetno bi ta čas porabile s svojimi (pravimi) ljudmi...
, no da vidim.
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 28.12.2010 13:24:35 >
28.12.2010, 13:25
Spontan
236
Kaj pa je to DIPO?
28.12.2010, 13:28
Anonimen
Družina In Partnerski Odnosi
ma, daj, Uš, ne izzivaj. stopimo v novo leto oh in sploh sRRečni in popolni
28.12.2010, 13:28
uškinamama
3841
30 ogledov - 5 minut
Spontan, DIPO, kratica za - Družina In Partnerski Odnosi
28.12.2010, 13:29
uškinamama
3841
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop
Družina In Partnerski Odnosi
ma, daj, Uš, ne izzivaj. stopimo v novo leto oh in sploh sRRečni in popolni
Špilferderber , Srrečno tudi tebi. Vse ostalo je že kič.
28.12.2010, 13:40
Brisani uporabnik
5637
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
28.12.2010, 13:43
uškinamama
3841
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Redko odgovarjam na DIPOTU ,včasih sem več, zdaj pa odgovorov sploh ne berem več( preberem samo vprašanje avtorja), ker toliko nakladanja pa še ne. Po pravici povedano, mi gresta 2 pametnjakovički fajn na organe, za eno sem že ugotovila, da je daleč od tistega kar piše tukaj gor. Pa ne me spraševati ,kdo je to.
pa saj vemo , verjetno vsi, kdo sta - le onidve ne .
Samo, vidiš tvoji odgovori so mi bili kul - realni , ja z enim r -jem.
28.12.2010, 13:51
Brisani uporabnik
5637
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
28.12.2010, 14:06
Colt
2988
Kind Lady za precednico
28.12.2010, 14:16
ZARA
17227
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Po pravici povedano, mi gresta 2 pametnjakovički fajn na organe, za eno sem že ugotovila, da je daleč od tistega kar piše tukaj gor. Pa ne me spraševati ,kdo je to.
U, sem se pa zihr ne kvalificiram.
28.12.2010, 14:22
picola1
2009
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
na DIPO -ju so ODGOVORI po večini od enih in istih uporabnikov/ uporabnic. Nekaj me bega, a to imate vse ful fanj poštimano doma , da se čutite poklicane deliti nasvete ? Ker , če bi bilo vse oh in sploh verjetno bi ta čas porabile s svojimi (pravimi) ljudmi...
, no da vidim.
Matr, ti si pa še bolj tečna kot pa jst...
28.12.2010, 14:26
uškinamama
3841
IZVIRNO SPOROČILO: picola1
, no da vidim.
Matr, ti si pa še bolj tečna kot pa jst...
, dovolj je mesta za obe , kje imaš ti tvojo "tečno " temo?
28.12.2010, 14:29
picola1
2009
Povsod okrog mene je moja tečna tema... Aja, tukej na rr? Pa povsod po malem...
28.12.2010, 14:32
uškinamama
3841
aha, potem malo tečkaš okoli, nič konkretnega
Jaz imam danes napad, do jutri bom že skulirana .
Vseeno me zabava , da glavnih akterjev , katerim je tema namenjena še ni na spregled.
28.12.2010, 14:33
picola1
2009
Torej moram bit to jst...ker se mi nit sanja ne, kdo bi bile tidve pametnjakovički...
28.12.2010, 14:35
uškinamama
3841
joj, crkneš . Ne, ne mičkena...it is not you.
28.12.2010, 14:41
picola1
2009
Sej se mi je zdelo...sam klinc...nikol pa ne veš, če greš komu na živce (ali več njim) pa se ti niti ne sanja...
28.12.2010, 15:04
Spontan
236
Meni si prej rekla, naj trosim svoje spontanosti drugje.
Ti pa odpreš tole temo, ki je že namensko s slabimi in škodoželjnimi energijami.
Ugani, kaj si sporočila s to temo o sebi??
28.12.2010, 15:11
uškinamama
3841
World peace and love anywere.
Ampak verjamem, da si v vsej svoji spontanosti dojel sporočilo mojega posta
28.12.2010, 15:15
Spontan
236
Stojim za tem kar sem rekel. Recept za antidepresive v SMETI! V tistem konkretnem primeru.
28.12.2010, 16:41
Anonimen
, no da vidim.
Ja, itak da sem popolna .
Resno pa takole: včasih odgovarjam, ker je z mojega praga problem in rešitev lepše vidna kot pa z vidika tistega, ki sprašuje (ali pa se meni tako dozdeva). Včasih odgovarjam kot opomnik sama sebi - imam identičen problemček in potem drugemu povem, kaj mora narediti, da potem tudi sama premaknem svojo rit . Včasih pa ker mislim, da imam kaj pametnega za povedat - kar pa ni nujno res . Ali pa imam preveč časa, ker ni nič pametnega na tv, otroci spijo, v službi je obdobje mrtvila, potem pa pač kakšno bolj ali manj pametno napišem .
28.12.2010, 16:44
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: picola1
Torej moram bit to jst...ker se mi nit sanja ne, kdo bi bile tidve pametnjakovički...
Ah, ti pa res ne vem, če bi šla komu na živce. Resno, no, prav fajn si.
(Sam sem res pocukrana .)
Aja, čisto off topic: rečem mojemu, če mi lahko prinese čips in mi prinese valovite rezance .
28.12.2010, 17:02
tehnofil
3160
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama a to imate vse ful fanj poštimano doma , da se čutite poklicane deliti nasvete ?
Stvari, ki jih imam poštimane doma jih komot svetujem tu. Stvari s katerimi sem imel probleme toliko lažje svetujem iz osebne izkušnje. V stvareh s katerimi imam probleme, svetujem iz osebne izkušnje v tistem obsegu do katerega sem uspel stvar dojeti. Dojeti še ne pomeni rešiti.
Lahko pa damo pravilo, da lahko samo ti svetuješ. Za odločat kdo naj svetuje in kdo ne se že čutiš poklicana.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 28.12.2010 17:03:19 >
28.12.2010, 19:33
Raho
4143
Čuj, uškinamama, ti pa danes na suho
28.12.2010, 20:04
aknela123
670
oh, sem komaj zdaj prišla do ringaraje. kaj sem zamudila? o, uški je danes malo pa mora pikati. tudi prav, pridejo taki dnevi.