cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: hujšanje na dolgi rok 2011

  
clock-img

06.01.2011, 20:36

clock-img

valči

pencil-img

2344

Veste,kaj sem pa sedaj pogruntala.Vsak večer po 8. uri si skuham čaj,ker takrat postanem lačna.In potem to počasi pijem,mi je tako fajn toplo v želodcu.Pa sem do sedaj pila navadnega zelenega,mislim da 1001 cvet.
Danes pa si kupim dva različna zelena od Teekane.Vau,kako je dober,tako diši in je okusen,njami.Je pa zeleni Zen Chai.Priporočam.

Drugače pa danes kruha nisem jedla,pohvalno zame.Pa že čokolade in keksov nič,ker ko jaz eno probam,ponavadi podležem količini,zato raje ne reskiram sedaj,ko še nisem stabilna.

Sem pa smokije jedla popoldne,ker so se mi zluštali.Ampak se nimam zato za grešnicouser posted image
Veliko,veliko manj jem,kot sem včasih,zato je moje telo verjetno zmedeno.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

06.01.2011, 21:40

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

No glede pitja pa bom jaz tako rekla da imejte pollitersko flaško namizi in se tankajte vsake malo časa z njo in boste po parih dneh videla da boste kar same naprej iskale in se tankale tako vsaj jaz vsak dan delam in spijem 4l ali še več,sam pri meni je problem ker se pregrešim tko da sem se danes tudi sem pekla za večerjo pljeskavice in sem eno pojedla upam da nebo jutri preveč mi pokazala vaga

clock-img

06.01.2011, 21:42

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Uuuuuu... ste pridne.
 
Ti prazniki so me čisto zmešali, ampak se "že" 2.
dan spet dobro držim.
 
Prebrala sem vas res na hitro (beri: tu pa tam) in
kr dobila neko voljo - HVALA.
 
Torej imate 1. tehtanje ta ponedeljek?
 
Aja, pa DOBER VEČER.

clock-img

06.01.2011, 22:45

clock-img

sami0804

pencil-img

6757


RAKICA sem tudi prakticirala to z pollitrsko flašo,ampak meni enostavno ne potegne ta velika količina tekočine in konec.
Se zgodi,da po enem ali dveh mesecih takega nacejanja  vode niti videt več ne morem,niti ko sem žejnauser posted image .


clock-img

06.01.2011, 23:02

clock-img

sami0804

pencil-img

6757


In dober večer,majakla!

Se boš pridružila?user posted image

clock-img

07.01.2011, 00:02

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Punce bravo, držite se, kot bi šlo za stavo za velike denarje, haha. Tiste, ki ste pa kakšen manjši kiks naredile, hja, bo pa do cilja en dan dalj trajalo. Navdušena sem, da se nam vsak dan nove borke pridružujete, pozdravljene! Več ko nas bo, bolj bo zanimiv tale forum in bolj se bomo vzpodbujale.
Jaz sem vzdržala tudi danes, pa še malo sem potrenirala z novimi utežmi. Kar fina zadeva, upam samo, da ne bom imela jutri rok do kolen.
S pitjem vode pa nimam težav, me je mama pred leti, ko je to postalo moderno, toliko opozarjala, da mi je prišlo v navado. Ves čas imam pollitersko steklenico vode na pisalni mizi, spijem dnevno kakšne 3 litre brez problema.
Lahko noč, se beremo jutri!

clock-img

07.01.2011, 07:50

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Ojla !

Tudi za mano še en uspešen dan. Sicer je en košček marmornega kolača padel, ampak v primerjavi z včasih je to kaplja v morje. user posted image  Popoldne sem bila še na fitnesu in zdaj vsako večer naredim še 60 trebušnjakov. V primerjavi z Lorelo Flego, ki jih na dan naredila baje 700 je to nič, ampak za mene pa veliko.

Glede vode pa je tudi meni muka. Čez teden ko sem v službi si nalijem v plastenko in se dobesedno silim, problem je pa ko sem doma. Res premalo pijem. Sem pa opazla da mogoče malo več spijem če si nalijem bolj mlačno, kot pa mrzlo vodo.

Sem prav ponosna na sebe, da sem se ta teden tako lepo držala. Ampak sedaj prihaja vikend in tega se najbolj bojim.

Bomo zmogle ? Seveda bomo !

Lp,
Pinga

clock-img

07.01.2011, 08:27

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Bravo Pinga!
Ta ideja s trebušnjaki pa ni slaba! A jih narediš 60 v kosu? Kaj počivaš vmes? Jih bom poskusila še jaz narediti 60. Lorela Flego pa meni sploh ni všeč, tako da 700 naj jih kar ona dela.
Vodo tudi jz pijem mlačno, hladne pijače mi sploh ne pašejo, razen mrzlega pira!
Vikend, to bo pa problem, sem se odločila da vas bom ves čas čekirala, tako, za vzpodbudo.
Danes sem celo noč šibala na stranišče lulat, spila sem pa čist običajno količino vode. Tole se je moralo nekaj začet dogajat v pravo smer, kaj mislite?

clock-img

07.01.2011, 08:39

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Hoj, pridne  pridne punce, le tako naprej user posted image

Jaz si 2-3x na dan skuham po liter caja in pijem.. In ze dolgo imam navado,da veliko pijem, zjutraj na tesce 2 dcl in pol skoooz cez dan. Caj pa pijem nesladkan- morda je na zacetku tezko tistim, ki so navajeni na sladko, zdaj pa sploh ne morem sladkega caja vec pit user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

07.01.2011, 08:40

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Glede trebušnjakov. Ko sem jaz hodila na fitnes, mi je trener tm rekel, da ni dobro, če narediš 100 trebušnjakov samo na en način.. Da naj malo kombiniram - torej 20 recimo normalnih, 20 v eno stran, 20 v drugo, pa potem malo kombiniraš z nogami - da jih imaš enkrat malo bolj dvignjene, enkrat manj, pa tudi z gimnastično žogo se dajo lepo delat trebušnjaki. In res je prav fajn, ko začutiš še stranske trebušne mišice. Zato predlagam, da ne delate samo ene vrste trebušnjakov.

clock-img

07.01.2011, 08:49

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Anity, hvala!  Saj sem vedela, da je tale forum prava stvar,vse zveš. Bom tvojo metodo dopoldne poskusila,  malo za pavzo.

clock-img

07.01.2011, 08:54

clock-img

pimpa

pencil-img

56

Ojla.

Vidim, da ste se pridno razpisale glede raznih vaj. Jaz sem včeraj tudi delala trebušnjake, sam zdaj ne vem al premalo al pa na narobe način, ker me čisto nič ne boli. Bom poskusila danes znova, pa da vidimo kaj bo.

Ste mi pa naredile skomine s tem tehtanjem, katerega se jaz še vedno izogibam. Občutek sicer imam, da me je kakšen dkg manj a še nič oprijemljivega ali kaj kar bi se dalo pokazat. Pa če mi vaga pokaže tistih par dkg manj al pa ne. Strah me je pač, da nekaj ne delam prav in da se mi ne bo izšlo.

Se pa moram pohvaliti glede prehranjevanja, ker mi kljub temu, da se pretirano ne omejujem uspeva pojesti zelo malo, celo tako malo, da sem še sama presenečena. Kakšen bo učinek na to bomo pa šele videli. A dejmo rečt, da nekaj pa vendarle bo. Zvečer sama sicer sploh ne pomislim, da bi mogla kaj pojesti je pa res tudi to, da se je ob vikendih težje vzdržat kot ob normalnih dnevih. Mah še svertniki so imeli grehe, kakšnega lahko imamo tudi mi a ne?

LP

clock-img

07.01.2011, 09:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.01.2011, 09:15

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Oj !

Jaz trebušnjake delam 3 x po 15 tako da imam noge pokrčene na tleh, zadnih 15 pa tako da noge dvignem v zrak in jih prekrižam. Trup dvignem samo toliko da nepnem trebušne mišice, gledam pa skozi v strop da ne napenjam vratnih mišic.
Na fitnesu ( 2 x tedensko ) pa jih naredim 3 x 15 v vsako smer na tisti napravi za stranske trebušnjake.

Lp

clock-img

07.01.2011, 09:27

clock-img

maronine

pencil-img

64

ola!mene pa tile trebušnjaki kr ne ganejo,mi jih je taka muka delat da je kaj!vam ,ki jih delate pa vsaka čast.sem imela danes v planu napisat ,kako mi je tehtnica pokazala lepo manj,pol me je pa zvečer pizza premamila.pa sem lepo reklada bodo samo moj dragi in otroci jedli.pol je pa tamali začel mami a ti pa ne boš moje pice probala(je pomagal pri pripravi) in seveda pol en košček probam in uaaa je dobra izpadal,bom samo še enga.....sem se napokala.brezveze.in potem je blo kolo na vrsti jaz pa zaspim kot medved poleg tamale!!grrrr...sem se jezna zbudila.do zdaj me je minlo že.na tzehtnico pa do ponedeljka ne stopim večuser posted image .sem pa 30 počepov ravnikar nardila,zdaj grem pa po kolebnico da skurim včerajšnjo pico ven!!vsem ki se niste pregrešile vsaka čast za trdno voljo!!razmišljam danes o sadnem ponovitvenem dnevu...

clock-img

07.01.2011, 09:40

clock-img

2violina

pencil-img

505

Malo sem pokukala k vam in vas lepo pozdravljam. Rada bi vas opozorila, da kadar izvajate vaje za trebušne mišice nikakor ne smete pozabit na vaje za hrbtne mišice, kajti potrebno je krepiti obe vrsti mišic istočasno.
Je pa žoga idealen pripomoček tako za trebušne, kot za hrbtne mišice. Cenovno gledano pa sploh ni draga.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

07.01.2011, 09:43

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

Jutro vsem skupaj in čestitke za pridnim puncam samo tako naprej.No jaz tudi delam trebušnjake in samo na pol tako da čutim mišice in pa seveda tudi telovadim vsak dan malo user posted image user posted image .Jaz pa sem sina peljala k zdrovniku ker ima ušeska zagnojena čisto tako d ase morva sedaj lepo pocajtat čimprej z antibiotiki user posted image user posted image  nažalost in to preden sem se vsedla v avto sem še prej sprobala asvatl kako trd je z mojo zadnjicouser posted image user posted image ker je ledeni dež padal pri nas dobro da nisem imela otroka v rokah več, tako da me oreng sedaj boliuser posted image

clock-img

07.01.2011, 10:00

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Jutro.
Kako pa delate trebušnjake? A tako, da se cele dvignete do kolen? Jaz sedaj delam tako, da dvignem hrbet samo toliko s tal, da zacutim mišice. Ampak ne vem katera verzija je prava? Me pa noro boli vrat pri tem in jih zato precej manj naredim.



vrat pri trebusnjakih ne sme bolet- to pomeni,da jih delas narobe.
http://med.over.net/forum5/read.php?34,1132813


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

07.01.2011, 10:09

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Punce, vsaka čast, na vse me nahecate. Šla sem delat trebušnjake, točno 20 sem jih s težavo naredila. Nič čudnega, da je glavnina mojega špeha okrog trebuha.

clock-img

07.01.2011, 10:10

clock-img

neika

pencil-img

270

tudi jaz sem pridna, res!

pri hrani ni grehov, telovadba še ne gre, hlače so ohlapnejše, imam pa strah pred tehtanjem v ponedeljek, se bojim, da ne bi nič pokazalo, in bi bila cel dan žalostna...

mož in sin sta se včerajs tehtala, jaz pa nisem hotela stopiti gor, še posebej mi pa ni ratalo sinu razločit, zakaj mama NOČE stopit na vago...user posted image , četudi on pravi, da pa to ja ni nič....



clock-img

07.01.2011, 10:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.01.2011, 10:43

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Tehtanje v ponedeljek, mal strahu sploh ni slabo, če nas bo to odvračalo od tega, da bi ga preveč sračkale čez vikend.
UmpaLumpa, tudi jaz sem navlekla nase ene kavbojke, ki sem jih nosila lani pomladi. Zapela sem jih, s kakšnim puloverjem čez bi nekako šlo, dihala bi  pa sede  hudo težko.
Če bomo vztrajne, bodo tudi te stare cunje postale preširoke.

clock-img

07.01.2011, 11:00

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Vaje za trebusne misice lahko delate tudi v stoje:
roke v odrocenje in istocasno - dvignit ravno desno nogo in z levo roko se dotaknit cim blizje gleznja in obratno.
za stranke, desno roko za glavo, levo v odrocenje in pokrcis trup v desno in istocasno dvignes desno nogo v stran.. in enako z levo..
upam,da se kaj razume..
ali pa na tleh - polozaj sklece ampak na komolcih in v tem polozaju z bokom zasukas proti tlem - izmenjujes boka. ali pa si v polozaju za sklece in pokrcis desno nogo in priblizas proti levemu delu tlesa v smeri prsi/komolca in obratno..
ker jaz trebusnjake sovrazim


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

07.01.2011, 11:16

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Tinaaja, hvala za tole, super! Če kaj razumem; na hitro nič, imam namreč probleme z ločevanjem leve in desne, si bom sprintala in potem počasi začela delat vaje, tako, da se mi gibi vsidrajo v možgane.
Zdaj grem pa grešit, kavo bom skuhala, pa čik prižgala na terasi, zdaj, ko ni več tako mraz.

clock-img

07.01.2011, 11:37

clock-img

lija34

pencil-img

112

Preveč pa se ne bom hvalila, bo pokazala tehtnica v pon. ali sem bila pridna.
Začela sem telovadit user posted image , me vse boli. Za vikent načrtujem samo orbitrek in kakšen sprehod.
Trebušnjaki bodo pri meni na 1. mestu.
Tehtala se ne bom pred ponedeljkom, sploh nimam neke predstave ali je to kar delam dovolj za izgubo teže.
Tudi jaz se bolj silim z vodo, pa bo že šlo.
Pregrehi pa tudi so, sam ne neki preveliki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem