cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: hujšanje na dolgi rok 2011

  
clock-img

08.01.2011, 16:44

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Živjo,
dnevna doza hoje za mano, danes rekord ni padel, ni pa tudi dosti manjkalo,pa še srečo z vremenom sem imela. Kakšne dodatne rekreacije danes ne bo, le še nekaj vaj z utežmi.

Jada, pa če tudi vsak teden minimalno teža upade, če bomo vztrajne, bo enkrat cilj dosežen.

Ječi, mene že ves dan dobesedno razganja od energije, sploh ne morem verjet!

Sami, vem da se bere kot da sem se zafrkavala, ampak je bilo res. Pa še nekaj, ne poznam nobene suhe ženske(ne najstnice), ki se za to ne bi trudila(pazila pri hrani, športala. Je že tako da nam nič ni podarjeno, tudi postava ne.

Jakopino, jaz sem danes trgovino spustila, kupila samo sadje in zelenjavo, jajca in domačega kopuna(ne bodo me švabi s piščanci zastrupljali), riž , rezance in polento imam pa itak doma.

Jenii, faca si, 18 kil v letu in pol, lep dosežek! Na kakšno razdaljo pa tečeš? Jaz tečem samo poleti, ko je prevroče za hojo, pa še to samo 5,5km, imam tako traso doma in na morju, dva kroga mi bi bila verjetno preveč. S cigareti se ti bom verjetno jutri kar pridružila, čist brezzveze mi je kadit, če ne pijem pira. Itak da je vse v glavi, sem se na hujšanje čisto napsihirala in sploh nisem lačna.  Imava podoben urnik, tudi jaz sem bila pri naših, samo pri njih ni skušnjav, sta ljubitelja zdrave hrane in imata od sladkarij samo črno čokolado doma, te pa jaz ne maram. Zame jo ni čez Gorenjko z lešniki(mama pravi sam holesterol), moram malo reklame narest, so mi lani kot članici  Čokoman kluba 10 dek čokolade zastonj poslali po pošti. Oh light, pa podobni heci, ti čisto verjamem, da je nat..., sicer kupujem light jogurte-navadne in mleko, ampak zato ker mi je okus boljši.
Kai, vse bomo kdaj grešile!  Sem že dobila vabilo na bratov rojstni dan naslednjo soboto...

clock-img

08.01.2011, 17:27

clock-img

miška17

pencil-img

1195

Za mano je tudi dnevna doza hoje in telovadba za trebušne in hrbtne mišice. Na mojo veliko žalost sem danes ugotovila, da imam pokvarjeno tehtnico, tako da sploh ne vem pri čem sem. Ko si kupim novo in upam, da do ponedelka jo dobim, bom morala verjetno si popravljat začetno težo.  Ve ste pridne, da vstrajate.

< Sporočilo je popravil miška17 -- 8.1.2011 17:28:02 >

clock-img

08.01.2011, 17:33

clock-img

jenii

pencil-img

128

ALEKSANDRA123.
tečem tudi pozimi 5 ali 6 km turo odvisno od časa ki ga imam na voljo, mam plan na 12 km do konca tega leta priti tok da moram kar vstrajat, sam se moram ful zorganizirati ker mi res težko znese vse skupi časovno sem non stop v pogonu če hočem še zase kaj naredit se moram prisiliti ko maladva pospita, vsaj najmlajši.

clock-img

08.01.2011, 17:43

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Kaj naj rečem, jenii, dobra si! Meni sicer hoja bolj odgovarja, doma 10,5 km, pol od tega v hrib, na morju 17,5 km po ravnem. Na ravnini imam povprečno hitrost hoje 6,4 km/h, a misliš, da je to ok? Imam tudi jaz cilj nekoč preteči 10 km, samo imam tudi jaz delo, pa še kakšen šport zraven. Ma važno, da se vsaka po svoje nekaj trudimo, a ne?

clock-img

08.01.2011, 17:46

clock-img

miška17

pencil-img

1195

jenii tudi jaz, če hočem kaj zase narediti, to naredim, ko mi mlajši spijo. Na sprehode ponavadi grem z najmlajšim, tako da se vozi v vozičku. Kašenkrat se pridruži pri sprehodu tudi kateri od večjih.

clock-img

08.01.2011, 17:49

clock-img

miška17

pencil-img

1195

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123

. Ma važno, da se vsaka po svoje nekaj trudimo, a ne?



Ja pomembno je da se trudimo vsaka po svojih močeh.

clock-img

08.01.2011, 18:34

clock-img

miška17

pencil-img

1195

Pri prebiranju vaših pogovorov sem dobila tudi za mene nekaj odgovorov. Zato vam rečem: hvala. Nisem vsega znanja sveta pojedla, da bi vedela vse. 

clock-img

08.01.2011, 18:38

clock-img

jenii

pencil-img

128

ALEKSANDRA123- hvala. sam tole kar ti izvajaš je čist ok, sej je važno da nekaj zase narediš pa će pol ure pa pol ure.sej je hoja čist ok, pa še za sklepe je bolš.maš dolge ture super.
miška17-joj k bi mele več časa bi blo lažje aneuser posted image .
nč klepetulce moje šibam jest zdej eno rundo odmigat da se vsaj mal za grehe odkupim.
mi nevede manjkajo cigareti, s tem islim da nimam želje po tem da bi kadila sam se pa s hrano bašem ane, ah bo že bolš.user posted image

clock-img

08.01.2011, 18:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.01.2011, 18:55

clock-img

miška17

pencil-img

1195

IZVIRNO SPOROČILO: jenii

.
miška17- joj k bi mele več časa bi blo lažje aneuser posted image .




Ja bi bilo lažje.user posted image Bi si privoščila kakšno skupinsko telovadbo...

< Sporočilo je popravil miška17 -- 8.1.2011 18:58:03 >

clock-img

08.01.2011, 19:37

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Ta forum je meni zelo všeč, da se zvedet marsikaj zanimivega in uporabnega, posebej hvala našima mojstricama za rekreacijo, tinaaji in jenii. Brez tinaajinih linkov zagotovo ne bi šla kupit uteži, zdaj pa že tretji dan telovadim z njimi(trebušnjaki so še malo na čakanju). Fino je, ker nismo jokice, ko so se prostovoljno odpovedale nezdravi hrani, zdaj pa se smilijo same sebi in drugim.

clock-img

08.01.2011, 19:39

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Evo, sobota ze skoraj prikoncu. Jaz sem vceraj pojedla ornk rizeve cokolade, ampak zavestno in brez slabega obcutka.. Sem pa res bolj malo drugega user posted image Cheat day user posted image Kot sem rekla,jaz sem zadevam ne mislim odpovedat, zame je ze ornk dosezek,da sploh nimam  nekih ornk zelja po cokoladi ali sladkem.

Light zadeve - ja ce je cuker light potem je fora bolj al manj,da je namesto cukra aspartam.. Definitivno pa je ornk razlika in jaz poskusam zase gledam, da vzamem low fat - pac light verzijo. In to ni bulshit ali nateg - je pa res manj okusna vcasih kot polna verzija.

Pilates - jaz bi za hujsanje svetovala kardio in treninge z utezmi, ker tako povecas porabo kalorij, bildas misice, ki porabijo vec energije kot mascoba.. pilates je super za definicijo telesa in aktivira misice, za katere nisi imel pojma,da jih imas, AMPAK ce je cez 30kg speha, pol ti bolj malo pomaga.

Smo imeli danes za kosilo racelte - polnomasten sir user posted image Ampak sem lepo pojedla le zelenjavo, meso in cez sir, nisem pa krompirja. Ful mi je zanimivo,da po enem tednu sploooh ne pogresam krompirja, riza ali testenin.

Zdaj bom pa za vecerjo, ceprav nisem pretirano lacna cottage cheese iz hoferja z zelisci z 0,9% mascobe user posted image  

Sportam jaz cez teden samo zjutraj, najkasneje ob 6 startam - od pol do tricetrt ure.. drugace mi ne znese. In mi zelo pase tako. cez vikend pa odvisno, vcasih zjutraj, zmeraj pa pred kosilom. Zdaj bom sla kaj vec tect, ker so ze bolj znosne temperature. Je treba nabirat kilometrino user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

08.01.2011, 19:47

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Tole je pa tako dobro napisano, da bi si morala prav vsaka, ki se sekira zaradi majhnih prekrškov, vsakič prebrat. Jaz sem si napisala na namizni koledar str.12, sporočilo 285, tako da ga bom hitro našla.
Čestitke za izgubljene kile, saj vem, da se pravo hujšanje začne baje po 3 tednih, ampak je vseeno fino videti manjšo številko na tehtnici in lažje zapeti hlače.
No, ko sem ravno omenila hlače, a ostale zadnjih nekaj let tudi težko najdete hlače(take, bolj športne. ne od kostima)  z normalno višino pasu? Se mi zdi da ima večina nizek pas, tak, bolj za suhe najstnice.

clock-img

08.01.2011, 19:48

clock-img

jakopino

pencil-img

77

Za mano je pa ful uspešen dan glede prehrane,brez pregreh in sladkarijuser posted image user posted image user posted image user posted image .
juri bo pa bolj problem najprej kosilo v gostilni in popoldan povabljeni na en rojstni dan.
Katere začimbe si naj kupim za zelenjavo +purana iz voka.Sem danes prvič to kuhala pa je blo ful dober.Sem bla mal skleptična ker nisem ravno ljubitelj zelenjave ampak je blo dober.nočko

clock-img

08.01.2011, 19:52

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Mislim, da lahko tudi jaz razglasim zmago za to soboto, je že prepozno za kakšen resen kiks. Za kosilo sem rižoto z radičem in zeleno solato, malo kasneje bom še sadno solato in to je to.

clock-img

08.01.2011, 19:58

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Čestitke za uspešen dan!
Kuharica sem pa jaz čisto zanič oz. sploh nisem, kar pojem dobrega, skuha mož ali gostilna, tako da za kuharske nasvete nisem pravi naslov.

clock-img

08.01.2011, 20:08

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Evo, za mano tudi še en dan ... bila čisto nič lačna ... pravzaprav se še zdaj počutim sito ... ful. Kot že rečeno, za zajtrk žemlja z zdenka sirom, sadni jogurt 150 g in pa kakav, potem kosilo - kisle gobe in kumare pa testenine s carbonaro, potem malica - misli s kerfirjem in prej shake za hujšat - tokrat sem ga naredila v shakerju in je bil boljši, nič koščkov. Tako da ... čist ok dan. Prej, ko sem se s tamalo igrala, sem še malo potelovadila, sicer ne veliko, ampak nekaj je. Ma nekaj me križ matra. Naslednji teden grem na aerobiko v sredo in petek - sem že splanirala - rabim varstvo namreč, pa mora bit moj doma, ker ma izmenski šiht.

Aja, pa deci vinčka sem spila ... to sem si rekla, da bom probala vsak dan - samo dcl - zaradi antioksidantov. In nasploh je fajn!

Pa gremo novim zmagam naproti! :)))

clock-img

08.01.2011, 21:04

clock-img

ječi12

pencil-img

920

ojla

evo tut za mano super danuser posted image

kljub temu da so ble pred mano na mizi dobrote-tortilija čips,pa valda gazirane pijače-jih mam ful rada..no pa sm pila vodo,pa umes sm mela malico polnozrnate krekerje pa namakala sm jih v en zalenjavni namaz pa mal v načota,samo res minimalno tko da to ni noben greh.
zdele za večerjo pa pečena puranja hrenovka z pečeno svežo papriko(polovico)....do konca dneva pa pijem vodo :)

jutri pa 5. dan. sm ful ponosna nase tole je rekord da se nism pregrešila že tok časa. in se tut ne bom. pri meni ni neki na pol,če se bom pregrešila pol se bom vsak dan,zato mi je škoda se sploh pregrešit ker ni haska. bom raje res strogo brez sladkarij in bedarij pa sj jem in to dobro jem.samo pač zdravo in manj mastno...

jenii ja tiste zadevo so najbrž mal prirejene da pol lahko piše light,samo te mlečne zadeve so pa kul :)

clock-img

08.01.2011, 21:30

clock-img

miška17

pencil-img

1195

Tudi za mano uspešen dan in nova tehtnica že doma. Sem se stehtala in kaže mi manj kot sem pričakovala. Tako da sem kar zadovolna. Pa današnje skušnjave sem premagala.  Jaz sem kar zadovolna s sabo.
Lahko noč vsem

clock-img

08.01.2011, 22:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.01.2011, 22:49

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Čestitke za uspešno prestano preizkušnjo, čeprav je šlo zelo na tesno. No, si pa partnerju dolžna eno veeeliko uslugo za današnje posredovanje!

clock-img

09.01.2011, 07:07

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Jutrooo :) rana ura zlata ura pravijo moje punce user posted image No saj zdaj je ze ok, ker je po 6 uri alarm, lani je bilo okoli 5 ali se prej..

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Ojoj, ojoj... Jaz sem ga pa skoraj posračkala pol ure nazaj...
Je že skoraj šlo vse k vragu. Kar zlepega me je prijelo, da imam tega dovolj in da grem jest in kaj mi je tega treba... Partner mi je hvalabogu prijel noge in mi preprečil, da grem in me nato še prepričal user posted image
Ja, tega je mene najbolj strah.

Lahko mi gre dva tedna odlično, potem pa naenkrat tresk bumf in gremo jestuser posted image

Ampak ne!! Sem še tu, sem fuuuul fuuuuul ponosna nase, da sem tole premagala.


bravo,da si zdrzala. lej, pa ce se ti zgodi, da se bos nazrla nekontrolirano - OK, sprejmi to, pac se je zgodilo, prinas,da je pasalo user posted image in se sestavi in pojdi naprej user posted image user posted image user posted image user posted image po pameti. Meni se ne zdi nic narobe imeti - ampak zavestno odloceno - cheat day oz se bolje - obrok pri katerem se prekrsis, al enkrat na teden al na dva tedna.. Ker v koncni fazi - ni pomembno samo shusajt, ampak tudi tezo pol vzdrzevat user posted image
Ječi user posted image za uprtje skusnjavi tudi tebi user posted image

Jada - le tako naprej user posted image Jaz tud popijem kak kozarcek vincka user posted image

Aleksandra, ti si pa tako pridna pri spodbujanju - zelo pohvalno user posted image no seveda pri hujsanju tudi hehe rizoto z radicem imam jaz ud zeloooo rada njams

Jakopino - nic razlagat,da hujsas v gostilni, samo pametno naroci - meso in kaksno zelenjavno prilogo, pol pa svojemu ukradi kaksno zlico krmpmpija, cebo kriza user posted image saj bo slo.. Pa solatooo, sladica pa ti ne bo pasala, ce ze spet ukradi komu koscek in bo mimo juhuhu

Miska17 - no super,da je tehtnica doma user posted image pol pa ta prav rezultat sele naslednji teden.. in ja tehtnica mora bit ena in ista,da pokaze prav rezultat.

jenii - zelo pridna s tekom.. jaz imam ze leta cilj it odtect 10km na LM, pa je bilo zmeri kaj vmes - nosecnost in strah.. sem med drugo porodnisko tekla od 8 tedna dalje po porodu, pol pa sla nazaj v sluzbo in si nisem vec vzela casa za to...  posledice so nalimane name, zvilo me je tudi zdravstveno.. morda pa letos user posted image sem rees pridna zadnja 2,5m s stelovadno, zdaj pa bo treba se ven tect it, ker decembra pri -5 se mi je se cel dan ornk kasljalo po teku, prav pljuca mi je prezeblo user posted image ta teden gremo na gorenjsko na dopust, tko da bo sploh prilika, da grem tect user posted image  

Punce - zadnji dan v tednu je ... kaksen donat vase, da bo jutri se lepsa cifra na tehtnici user posted image pa pridne bit ...

V primeru kriza pa pa si oglejte tole - pa razmislite kaj hocete - LAHKE POTI NI - je pa na koncu velika nagrada

http://www.youtube.com/watch?v=PHi36TUSKpM&feature=related


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

09.01.2011, 07:58

clock-img

miška17

pencil-img

1195

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Miska17 - no super,da je tehtnica doma user posted image pol pa ta prav rezultat sele naslednji teden.. in ja tehtnica mora bit ena in ista,da pokaze prav rezultat.



Jaz bom upuštevala rezultat minulega ponedeljka in jutršno tehtanje. Ni mi vseeno. Trud, ki sem ga vložila mi je pomemben in ni bil majhen.
Res je tehnica mora biti ena in ista, da pokaže prav rezultat.

clock-img

09.01.2011, 08:50

clock-img

sami0804

pencil-img

6757


Dobro jutro,sotrpinke.

Nedelja je...zadnji dan v tednu,dan pred tehtanjem,dan idealne za skušnjaveuser posted image
Moj včerajšnji dan je bil bolj slab kot dober,sem pa dobila pomembo lekcijo v tej moji osnovni šoli hujšanja.
Za kosilo smo šli k mojim,je mama priletela po kosilu z ogromnim kosom sladice za vsakegauser posted image Ker zaenkrat ne obešam svojega hujšanja na veliki zvon,se stisnila zobe in pecivo pojedla-še dobro,da je moja mama zadnje čase bolj zdravo usmerjena in je bila sladica bolj "light" varianteuser posted image No,popoldan sem spila ogromno nesladkanega čaja ,za večerjo je bila pa pizza-nič kaj posebnega-testo,žlička kečapa namesto pelatov,sir,klobaso in koruzo na sinovo polovico,na svojo sem si pa dala kar omako z mletim mesom za testenine.Izpadlo je tak dobro,da se požrla tri kose namesto predvidenega enega kosauser posted image .Kazen je prišla takoj-bilo mi je slabo od prevelike količine pa še napihnilo me je kot slonauser posted image
No,konec dober,vse dobrouser posted image .Prva misel je bila,da grem na doooolg sprehod in skurim te presnete kalorije ven.Ker nisem imela varstva,sem obupala-in sina nahecala,da greva telovadituser posted image .Sva delala kar vaje z njegovega nogometnega treninga...Sicer so delale predvsem trebušne mišice,zaradi smehauser posted image ,ampak migala pa sva,pa še masažo sem pokasirala po telovadbi.
No,potem,ko so šli otroci spat,sem pa odmigala še po tem videu,ki ga je prilepila UmpaLumpa(hvalauser posted image ),sicer zdržala do osme minute,potem pa mi je zmanjkalo sape,ampak glede na to,da še zdaj čutim določene mišice,ki so včeraj garale...se je nekaj dogajalouser posted image .
Rezultat zjutraj na tehtnici je bil vzpodbuden,upam,da tako ostane tudi jutriuser posted image

clock-img

09.01.2011, 10:07

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Živjo!
No, pa smo dočakale zadnji dan pred merjenjem vmesnega časa, tinaaja nas pa k uporabi dopinga(donata) vzpodbuja. Jutranja tehtnica je meni kazala tako dober rezultat, da ga ne potrebujem.
Tek zjutraj meni najbolj paše, samo kaj, ravno jutranje ure najbolj rabim za delo. Kje tečeta v temi? Jaz imam traso po gozdu kjer se v temi ne da tečt, pa tudi strah bi me bilo malo. Po asfaltu v naselju me pa ne mika preveč.
Tinaaja bravo za dopust, maksimalno uživaj! Ne pozabi na nas, če boš imela priliko do neta prit, nam pa napiši, kako se kaj imaš!
Jaz grem danes po mesecu in pol končno, zdaj ko se je vreme končno mal zrihtalo, spet na golf v Lipico, prav veselim se se! Bo pa kar preizkušnja, sem se  navajena po golfu na kakšen  pir usest. Ampak danes upam da ne!!!!!


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem