cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: hujšanje na dolgi rok 2011

  
clock-img

07.01.2011, 20:40

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Evo, tudi jaz se vam pridružujem user posted image
Po porodu mi je ostalo še nekaj kilaže, pa je že skoraj leto naokoli. Torej, imam 60,5 kg, rada bi shujšala nazaj na 56, kot sem jih imela pred porodom. Mi je že uspelo na 59, pa sem se decembra prav fletno nazaj poredila, ko je blo toooolk in takooo dobro za jest
Tako da, malo telovadbe (dvakrat tedensko pilates ali aerobika), pa upam, da se spravim doma delat še trebušnjake, pa malo manj jest, pa upajmo, da bo šlo kaj dol. Isto sem začela 3.1. letos ponovno hujšat, pa da vidimo.

Naj povem, da sicer nisem preveč dobra pri dietah, ker mi je biti lačen, najhujši občutek. Itak mi ni bilo skor nikol treba hujšat, če pa sem, pa je blo nenačrtno, zarad raznih dejavnikov. NO, zdaj je treba!

Mislila sem, da bi jedla - oz. že delam tako - 5 obrokov na dan, nekaj takega:
zajtrk - normalno, samo malo manj kot doslej
dop. malica - misli z navadnim jogurtom ali sadje
kosilo - normalno, itak če sama kuham, količine niso velike
pop. malica - isto kot dop.
večerja - shake za hujšanje

Bomo videli. Spet se zvagam v ponedeljek in poročam. 5.1. zjutraj na tešče mi je tehtnica kazala 60,65 kg.

Je pa super imeti vzpodbudo od drugih, zato sem se javila Pa gremo veselo na delo

clock-img

07.01.2011, 20:58

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Jada, tudi ti dobrodošla! V enem tednu se nas je kar nekaj nabralo! Kako bo šele čez nekaj časa izgledalo, ko bodo same suhe športnice po svetu hodile, haha. Se strinjam z neiko, da moramo v polnem številu vztrajat do cilja.
Tudi meni take taprave diete ne gredo od rok, preveč sem lena za kaj takega, pa tudi omejitev nimam preveč rada v življenju.
Forum je meni totalna vzpodbuda, torej punce, hvala!
Me je pa teh 5 dni brez mojih pregreh kar hiperaktivno naredilo. A veste, da si do letos še nikoli nisem na nobenem forumu dopisovala, zdaj pa takole!

clock-img

07.01.2011, 21:31

clock-img

jenii

pencil-img

128

OJ.
sem ravnokar po moji enourni vadbi ki jo delam kakor pogosto pač gre, s hrano se moram še v red spravit ampak si ne belim glave s tem ker sem se pred dvem dnem cigaretom odpovedala in mi tudi kakšen radler ne paše tako zelo zvečer pred tvjem tako da bom tukaj malo izgubilauser posted image . sem bila že pridna pa nisem kadila dve leti pa sem popustila in spet začela.
pridno dietkajte, pa se tipkamo.
čao

clock-img

07.01.2011, 21:57

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Vadiš doma ali hodiš v fitnes? Za doma je treba kar nekaj vztrajnosti in volje, a? Tudi jaz računam na prihranke kalorij pri piru, če ne bi bila z vami, bi danes sigurno že kakšnega odprla.
To s čiki je hudič, nisem kadila osem let, potem pa na  žurkah  za hec spet začela, takrat se je še smelo kaditi po gostilnah. Nisem ravno strastna kadilka, ta teden recimo nisem do danes, ko ni več mraza, pa še petek je. Daj, piši  v naslednjih dneh kako ti gre brez cigaret, mogoče se ti še jaz pridružim.

clock-img

07.01.2011, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.01.2011, 22:10

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Zaradi tega foruma jaz še nisem pokleknila, res je ok. In dobro si zadela, pisat je treba, saj bodo potem vse vedele, če se kakšna ne bo več  pojavila, zakaj gre.

clock-img

07.01.2011, 22:18

clock-img

jakopino

pencil-img

77

Pravkar s sprehoda.Je blo fino ker ni mrzlo.tudi meni ste za motivacijo glede hraneuser posted image user posted image user posted image .Je pa najtežji del tedna pred vrati-vikend.upam,da bomo v pon. vse nasmejane user posted image ob pogledu na tehtnico,lp

clock-img

07.01.2011, 22:47

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Glej, jutri še zdržimo, nedelje pa ja ne bomo zafrknile, ko je praktično tik pred merjenjem vmesnega časa.
Zdaj grem pa tudi jaz spat, dolg teden je bil.
Lahko noč vsem

clock-img

08.01.2011, 00:37

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

Hej!
Evo, končno grem pod tuš in spat

Jst sem se odločla, da ne bom hujšala po kakršnikoli dieti in bom zato jedla vse, le v manjših količinah. Omejila sem kruh (od torka ga že nisem jedla), sladkarije, izogibam se tudi krompirju in vsem slanim prigrizkom.
Včeraj sem tako za kosilo jedla pečene krvavice in kislo repo, danes dušenega zajca in veliko skledo solate, jutri pa bodo čufti v omaki (zame brez krompirja). Imamo domačega mesa dovolj na razpolago, zato ne nameravam stran metati denarja za ribe in perutnino. Tu in tam že, ampak večinoma se bom držala domačega mesa.
Vsako jutro grem na sprehod - vsaj 50 min, če ne več. Če se mi ne da hodit, pa vadim na orbitreku, čeprav imam zaenkrat 20 min vadbe vrh glave. Bom pa vsak teden podaljševala za par minut. Tudi trebušnjake trebušnjake poskušam delati kar pogosto, pa nekako pozabim nanje
Jst si vodo točim v 0,5 l kozarec, pa tudi kar gre. Pijem pa vedno mlačno, mrzle pijače niso zame.

Malo v opozorilo glede količine popite vode
(http://med.over.net/forum5/read.php?219,4165069):

_aqua_ 

Prekomerno pitje vode?
10.07.07 18:11
Voda je priporočljiva, dobro vpliva na zdravje, pomaga proti mozoljem, ne redi itd. Torej kaj je problem? Jaz spijem na dan za moje pojme preveč vode, vendar se je ne morem odvaditi. Začelo se je takrat, ko sem želela z obraza zbrisati tiste male mozolje, saj se v življenju ne mislim odreči najljubši razvadi..čokoladi. Sem suha (171cm, 49kg) pri 17 letih oz mi je na to številko po mojem pomagala ravno voda, saj nimam od vedno toliko kg. Ampak navadila sem se piti vodo pred vsakim obrokom in ko sem lačna, mi voda poteši lakoto... Problem? ...Popijem dnevno najmanj 5 l vode... Je to preveč in kakšne so lahko posledice poled možnosti raztegnitve želodca? Včasih opažam, da ko spijem vodo, mi srce začne biti brez ritma za prb. pol minute in občutek res ni prijeten pa pogosto me bolijo oči, ampak samo takrat ko spijem preveč. Torej prosim za odgovor, ker nisem prepričana da je to kar počnem ravno dobro. Lep pozdrav!


Odgovor svetovalke
_______________

Vse je res, kar si napisala o vodi. Velja pa samo, če ne pretiravamo.

Kaj se lahko zgodi, če popijemo preveč vode?

Ledvice so absolutno preobremenjene, ker morajo izločiti 4 litre urina (če spijemo 5 litrov) namesto 2 litrov (kolikor urina nastane, če spijemo običajnih 2,5 litrov vode na dan). Tudi prebavila so preobremenjena: raztegne se želodec, želodčni sokovi in prebavni sokovi v tankem črevesu se z vodo, ki jo popiješ pred obrokom, razredčijo in so manj učinkoviti. To lahko prinese driske in podobne neprijetnosti.

S toliko urina iz telesa izpiraš minerale /(Na, K, Ca, Mg), kar ni dobro za celice.

Nenazadnje moraš velikokrat na WC, kar pomeni neko »odvisnost« od WCja – imaš te izkušnje?

5 litrov je zares preveč (za 100% preveč!), zato svetujem tole:
- pred obrokom ne pij. Če to ne gre, zmanjšaj vnos vode na polovico.
- meri vso popito vodo,
- postavi si zgornjo mejo 2,5 litra na dan,
- navadi se na žvečilni, vzemi ga, kadar začutiš potrebo po vodi.

Lepo se imej,
mag. Damjana Podkrajšek, dr.med.,
specialistka šolske medicine

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 8.1.2011 0:38:14 >


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

08.01.2011, 08:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.01.2011, 09:17

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Dobro jutro, kako smo kaj, pripravljene na spopad s soboto?
Zbudila sem se že ob šestih, totalno naspana, meni očitno tale primankljaj kalorij daje energijo. Seveda sem se, spet!!! stehtala, in povem vam, če bi današnji rezultat štel, me ne bi bilo nič sram, samo kaj , ko sta še dva dneva za zdržat. Imam novico, dec se mi je samoiniciativno pridružil pri shujševalni avanturi, no, on je tega precej manj potreben kot jaz. Ste mi nevoščljive za to podporo v družini?  Ne, ni treba bit. Pred desetimi leti sva že skupaj hujšala, tako , bolj, ekstremno varianto sva ubrala, solata, vasa kruh, jogurt med tednom, čez vikend pa normalna hrana. Ko sem se kakšen četrtek  že čist omotična vlekla po svetu, ta hudič ni hotel niti slučajno slišati nič o kakšni normalni hrani, vedno je rekel, da sva se tako zmenila. Je bilo pa fino s 54 kilam hodit okrog, to pa. Največji užitek je bilo čez vikend v kakšni gostilni, ko sva se midva trpala s hrano, kakšni močnejši ljudje so naju pa nevoščjivo opazovali, seveda, saj niso vedeli, da sem se reva vsa podhranjena komaj privlekla do mize. Evo, zdaj pa čakam, da se na tem forumu pojavi kakšen ekstremni strokovnjak za zdravo prehrano in me čisto sesuje.
Suzy, bodi srečna da imaš domače meso, saj vidiš, kako nas zastrupljajo z dioksini(moja tašča mora biti čisto živčna, ker je ves čas Vida Čadonič Špelič na tv, je ne vem zakaj ne prenese).
UmpaLumpa, ti si pa že zjutraj ful pridna, tale hoja mora biti super.
Jaz šibam na trg, je padla ideja, da bo za kosilo rižota s treviškim radičem. Sicer je blazno parmezana notri, ampak to je pljunek v morje proti kalorijam od prej. Rekreacija pride na vrsto kasneje.

clock-img

08.01.2011, 09:44

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Evo, jaz sem se tud danes zjutraj že stehtala user posted image Ja no ... minimalno je šlo dol, morm kar tako naprej. Včer telovadila, gibala nič, razen, kar sem za tamalo skakala. Danes za zajtrk pojedla žemljo z zdenka sirom, sadni jogurt in kakav ... naslednji obrok: kosilo user posted image

clock-img

08.01.2011, 09:45

clock-img

ječi12

pencil-img

920

jutro!

evo zame 4. dan. sm kasneje začela :) sm mogla še uničt use zaloge od novega leta(pojest sladkarije user posted image ) tko da zdj lahko normlano grem čez dan :)

za zajtrk sm pojedla 4 polnozrnate krekerje z light zdenka sirčkom pa 2dlc šumeče tablete.
za kosilo planiram dons kus kus pa zelenjavno omakco.

js bom za rekreacijo za začetek vozičkala,eno urco hitr hoje na dan se kr pozna. no ko se neki teže znebim bom pa začela še s tekom.

drugače pa tut meni energije ne manjka ob tejle prehrani,upam da bo tko naprej. res pa je da smo dobro spali :)

eno ne preveč težko soboto kar se hrane tiče vam želim :)

clock-img

08.01.2011, 10:06

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123Največji užitek je bilo čez vikend v kakšni gostilni, ko sva se midva trpala s hrano, kakšni močnejši ljudje so naju pa nevoščjivo opazovali, seveda, saj niso vedeli, da sem se reva vsa podhranjena komaj privlekla do mize.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak si me pa zdaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Je pa v tem tvojem pisanju zrno resnice.Sama sem nezadovoljna s svojo težo že od najstniških dni,tudi pri 65 kilah sem se sama sebi zdela debela in valjda,da povsod okoli sebe nonstop vidiš suhice s s sanjsko postavo,ki nasladno ližejo čokolado z lešniki,ali v McDonaldsu sedijo za polno mizo,medtem kot jaz zavistno žulim svojo kavo in čakam,da mularija poje svoj Happy Meal...user posted image

clock-img

08.01.2011, 10:49

clock-img

jakopino

pencil-img

77

dober dan tudi z moje strani!
Za mano je zdrav zajtrk,zdaj me čaka skuhan zeleni čaj potem pa priprava kosila. Sem dobila za dedka mraza vok pa ga bomo danes preizkusili.Bomo videli kako bo uspelouser posted image .Potem pa pride najtežji del dneva popoldan.Grem pa v trgovino in upam da se izognem hrani in sladkarijam ,ki me dom avabijo in mamijo na vsakem koraku. lep dan kljub dežjuuser posted image

clock-img

08.01.2011, 11:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.01.2011, 12:09

clock-img

jenii

pencil-img

128

OJ.
ALEKSANDRA 123 vadim doma ker pri dveh majhnih in troturnusni službi drugače ne gre.
ob lepšem vreemenu oz. ob priliki pa tečem, vadim leto in pol zgubila sem približno 18 kg, sedaj pa mi manjka tistih par kilc da se izklesam.
s cigareti zaenkrat ni težav upam da bo sej je treba sam v glavi poštimat. sem karakter ko rečem da ne bom neham sam pol enako rečem zdej pa bom pa začnem, bedarija sej vem.
delam pa trebušnjakem izpadni korak ,počepi ,sklece, dvigujem uteži, pa na mestu tečem sej je smešno samo med zimo oz. v hudi vročini s tem vsaj malo tekaške forme obdržim.
smo bili pri mojih na obisku in sem bila lačna in sem domače piškote napadla bom zvečer pokurilauser posted image . se tipkamo. čao

clock-img

08.01.2011, 12:15

clock-img

jenii

pencil-img

128

aja punce še to tole z light izdelki je samo nat... več je cukra notr  to je vse, okus je pa enak kot pri navadnih izdelkih, pa poznam osebe ki so mele holesterol kljub uporabi samih light izdelkov, to so bile mlade aktivne osebe.
to je sigurno res ker ma to potrjeno s strani zdravnikov tako da je vseeno če navadne izdelke jeste.

clock-img

08.01.2011, 15:32

clock-img

ječi12

pencil-img

920

IZVIRNO SPOROČILO: jenii

aja punce še to tole z light izdelki je samo nat... več je cukra notr  to je vse, okus je pa enak kot pri navadnih izdelkih, pa poznam osebe ki so mele holesterol kljub uporabi samih light izdelkov, to so bile mlade aktivne osebe.
to je sigurno res ker ma to potrjeno s strani zdravnikov tako da je vseeno če navadne izdelke jeste.



ubistvu nimaš čisto prou. jogurti,namazi če so z manj maščob so pač light-in to velja. tudi če pogledaš sestavine light in ne light je ubistvu razlika v maščobi. mogoče drugi izdelki že-dons dobiš use light. ampak kar se pa teh živil tiče pa kar majo manj maščob.

sicer pa js dala čez že kosilo,oz bo počasi že čas za malco.
za kosilo kuhana zelenjava in kuskus popečeno in zalito z jajčkom in ribanim sirom.

za malico pa najbrž ene par piškotov grancereale al kako že....vlaknine pač :)

clock-img

08.01.2011, 15:48

clock-img

kai1

pencil-img

638

oj

uf, danes je moj dan prekrškov.user posted image Sem že cel teden sama s tamalima, danes so me pa mal živci izdali. Ne sfolgam in takrat imam grdo navado, napad na čokoldo. Ampak ju3 je nov dan in upam, da brez prekrškov.
Sicer imam, pa doma 3,5 letnega zelooooo živega fantička in 4,5 mesečno hčerko. Ta je še dojena, tako, da kakšne hude diete za enkrat še ne bo, samo ločevanje oh in beljakovin, nič bedarij in obvezno gibanje.

Šibam, mala se je zbudila

clock-img

08.01.2011, 16:08

clock-img

miška17

pencil-img

1195





TABELA                
Ime:          Tedensko:   Skupaj:    Začetna:    Želena:   Trenutna:
Tinkara78            0,0kg    0,0kg      66,5kg       60kg          66,5kg
miška17               0,0kg    0,0kg       87,0kg      75kg          87,0kg
lija34                    0,0kg    0,0kg       67,8kg      57kg         67,8kg
soncika                 0,0kg    0,0kg       74,9kg      63kg         74,9kg
UmpaLumpa         0,0kg    0,0kg       92,5kg      70kg         92,5kg
neika   
                  0,0kg   0,0kg        78kg         65kg         78kg
tinaaja                  
0,0kg   0,0kg       72,9kg       65kg         72,9kg
pimpa                    0,0kg   0,0kg        99kg         70kg         99kg
Pinga                     0,0kg   0,0kg        90,4kg      70kg         90,4kg
RAKICA1               0,0kg   0,0kg         65,0kg      60kg        65,0kg
soncnica 3             0,0kg   0,0kg         75,5kg     65kg        75,5kg
nina166                 0,0kg   0,0kg         55kg        45kg        55kg
Mala_Ajda            
0,0kg   0,0kg         60kg        58kg        60kg
becky27               
0,0kg   0,0kg         75kg        68kg        75kg
urshak                   0,0kg   0,0kg         99,9kg     80kg         99,9kg
suzy85                  0,0kg   0,0kg          89,7kg    70kg         89,7kg
Kavalirka              0,0kg   0,0kg          73,5kg    60kg         73,5kg
zavesa_               
0,0kg   0,0kg         109kg      80kg         109kg
pikapoka31         
0,0kg   0,0kg          86kg       74kg          86kg
jakopino               0,0kg   0,0kg          88,3kg    75kg          88,3kg
josephine27         0,0kg   0,0kg          94,6kg    70kg          94,6kg
Arwenko               0,0kg   0,0kg          110kg     70kg          110kg
pikapolonice         0,0kg   0,0kg          61kg       56kg          61kg
aleksandra123     0,0kg   0,0kg          75,9kg    65kg          75,9kg
sami0804             0,0kg   0,0kg          118,9kg   99kg         118,9kg
lidija1980             0,0kg   0,0kg          107kg      87kg         107kg
kolumbo                0,0kg   0,0kg           97,6kg    78kg          97,6kg
kai1                       0,0kg   0,0kg           61kg       55kg          61kg
maronine               0,0kg   0,0kg           92kg       70kg          92kg
farina                     0,0kg   0,0kg           74kg       64kg          74kg
tropical                  0,0kg   0,0kg           84kg       65kg          84kg
sarin                      0,0kg   0,0kg           69,5kg    58kg          69,5kg  
valči                       0,0kg   0,0kg           69,3kg    59kg          69,3kg
Jada1                     0,0kg   0,0kg           60,65kg  59kg          60,65kg 



ječi12
lumpa6
rozinica33
jenii


NASLEDNJE TEHTANJE:ponedeljek,10.1.2011

Če sem napisala ponesreči kak podatek napačno v tabelo, me opozorite in bom popravila.




clock-img

08.01.2011, 16:15

clock-img

neika

pencil-img

270

bemtiš, me je ven vrglo, pa tako sem žalostnaaaaa...

moja začetna teža, vpisana sem gor, je bila teža na zdravniškem kizpred par dni. Sama sem se strogo držala ta teden, bila pridna, in ker nisem mogla dočakati do ponedeljkovega tehtanja, sem stopila na svojo vago in ta je pokazala kilo in pol več. Vem, da je najverjetneje problem v neusklajenosti vag, ker sem res manj napihnjena, a miška, vpiši začetno težo 79,5, pa začnem jovo na novo.

clock-img

08.01.2011, 16:26

clock-img

miška17

pencil-img

1195

Joj mene je tudi ven vrglo.

neika bom popravila na tabeli. ječi12 pošlji v pnedeljek podatke,ko se tehtamo, da te dam tudi tebe na tabelo.

Vas je lepo brati. Danes imam tudi jaz skušnjave, da bi jedla več kot je treba. Ampak jaz se  še vedno držim uspešno nazaj. Bomo videli kaj bo rekla tehnica v ponedeljek.

< Sporočilo je popravil miška17 -- 8.1.2011 16:31:45 >

clock-img

08.01.2011, 16:27

clock-img

miška17

pencil-img

1195



TABELA                
Ime:          Tedensko:   Skupaj:    Začetna:    Želena:   Trenutna:
Tinkara78            0,0kg    0,0kg      66,5kg       60kg          66,5kg
miška17               0,0kg    0,0kg       87,0kg      75kg          87,0kg
lija34                    0,0kg    0,0kg       67,8kg      57kg         67,8kg
soncika                 0,0kg    0,0kg       74,9kg      63kg         74,9kg
UmpaLumpa         0,0kg    0,0kg       92,5kg      70kg         92,5kg
neika   
                  0,0kg   0,0kg        79,5kg      65kg         79,5kg
tinaaja                  
0,0kg   0,0kg       72,9kg       65kg         72,9kg
pimpa                    0,0kg   0,0kg        99kg         70kg         99kg
Pinga                     0,0kg   0,0kg        90,4kg      70kg         90,4kg
RAKICA1               0,0kg   0,0kg         65,0kg      60kg        65,0kg
soncnica 3             0,0kg   0,0kg         75,5kg     65kg        75,5kg
nina166                 0,0kg   0,0kg         55kg        45kg        55kg
Mala_Ajda            
0,0kg   0,0kg         60kg        58kg        60kg
becky27               
0,0kg   0,0kg         75kg        68kg        75kg
urshak                   0,0kg   0,0kg         99,9kg     80kg         99,9kg
suzy85                  0,0kg   0,0kg          89,7kg    70kg         89,7kg
Kavalirka              0,0kg   0,0kg          73,5kg    60kg         73,5kg
zavesa_               
0,0kg   0,0kg         109kg      80kg         109kg
pikapoka31         
0,0kg   0,0kg          86kg       74kg          86kg
jakopino               0,0kg   0,0kg          88,3kg    75kg          88,3kg
josephine27         0,0kg   0,0kg          94,6kg    70kg          94,6kg
Arwenko               0,0kg   0,0kg          110kg     70kg          110kg
pikapolonice         0,0kg   0,0kg          61kg       56kg          61kg
aleksandra123     0,0kg   0,0kg          75,9kg    65kg          75,9kg
sami0804             0,0kg   0,0kg          118,9kg   99kg         118,9kg
lidija1980             0,0kg   0,0kg          107kg      87kg         107kg
kolumbo                0,0kg   0,0kg           97,6kg    78kg          97,6kg
kai1                       0,0kg   0,0kg           61kg       55kg          61kg
maronine               0,0kg   0,0kg           92kg       70kg          92kg
farina                     0,0kg   0,0kg           74kg       64kg          74kg
tropical                  0,0kg   0,0kg           84kg       65kg          84kg
sarin                      0,0kg   0,0kg           69,5kg    58kg          69,5kg  
valči                       0,0kg   0,0kg           69,3kg    59kg          69,3kg
Jada1                     0,0kg   0,0kg           60,65kg  59kg          60,65kg 



ječi12
lumpa6
rozinica33
jenii


NASLEDNJE TEHTANJE:ponedeljek,10.1.2011

Če sem napisala ponesreči kak podatek napačno v tabelo, me opozorite in bom popravila.





[/quote]

clock-img

08.01.2011, 16:30

clock-img

jenii

pencil-img

128

JEČI12:
saj maščobe je manj pa pri mleku se tudi po barvi vidi da je manj močno samo pravim da ostalo kot so namazi in jogurti pa s sladkorji in drugimi aditivi dobijo okus kakršen je pri končnem produktu.
sem sama jedla vse te light varjante samo če vse pretehtaš in pregledaš ugotoviš da imajo kosmiči s sadjem veliko več kalorij kot čokoladni če niso še navadni bolj kalorični. samo hočem povedat da nas napis light pritegne in to zgolj  in samo zaradi želje po izgubi kg-ja ali dveh.


pa za punce ki jih zanima vse v zvezi z zdravim življenjem si poglejte aktivni.si, dobri članki, vaje in zanimive zadeve, vredno ogleda.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem