mismis hvala za kavico včeraj , sem šele popoldan prišla mal gor, ampak samo na hitro pogledat, pa nisem nič komentirala, dans nadoknadim
kako kašelj? je kaj bolje?
Tanja_Jes hvala tudi za tale nasvet. Zdele ko so malo toplejši dnevi, je bolje, drugače me pa zebe ko cucka, na poti domov samo čakam, kdja se bo avto segrel, ker zmrzuuuujem, roke in noge imam takoj mrzle, v službi pa kombiniram s toplimi nogavicami (v čevljih sploh ne moram bit, ker se mi noge tko potijo in so takoj mrzle, še doooobro, da mam možnost se preobut) in toplo jopico. Ma sr@nje ko me tko rado zebe .
Tassi o jej , pa se je zdej pozdravilo vnetje? Tega se tud jaz vedno bojim ja ob vseh teh vnetjih .
Glede moža pa mah, nikoli nihče ne pomisli, zakaj se stvari dogajajo in potem samo obsoja, tako kot npr. tvoj. Mi je žal, da se tako obrača .
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Loremi...jest bi tudi rekla, da je najprej zdravje važno. Kakorkoli...te podpiram!!
Ej punce moje hvala vam za podporo, vsem tukaj!!!
Hvala za vse nasvete, res sem hvaležna, tko za nasvete kot za tak odziv, glede vnetij lahko še kateri vse to tudi kdaj pride, če bi slučajno imela težave. Se bom čimboj držala vseh navodil, poskusila še bolj pazit nase in upam, da zmagam.
Gigi,
Hope hvala!!
Bioresonanco pa mogoče začnem že v tem mesecu.
Gigi hvala, odpišem!
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
Loremi, času čas..je pa drek, ko si v pripravah na postopek sam..tisto, da je tvoj "utesnjen", se nič lepo ne "sliši".
Ja vem da se nič lepo ne sliši, tudi meni se ni in me je kr malo stisnilo, vidim pa, da je sedaj kot malo manj obremenjen, kar se tega, ko sem rekla ... ok prestavimo vse skupaj. Tko da, kljub temu, da bodo leta šla naprej, je očitno enkrat treba naredit malo predaha.
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Loremi, super za načrt. Je bilo kar zanimivo brati o razstrupljanju in glivicah in podobnem.Marsikdaj človek ne ve, kam.
Ja, res ne. Zdej je vsej tolko, da lahko kdaj kaj na internet vprašamo, če že pri določenih zdravnikih ni nobenega napotka in podobno.
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Sranje, me skrbi, če si jaz materinstvo ne predstavljam kar malo preveč idilično. kako bom jaz tole vse zmogla?? Priznam, da me je začelo že kar resno skrbeti . Mislite, da se še lahko premislim
Sonya tole pa ne vem no, no coment, če se trudimo tu za to, je potem nekak v paketu tudi kakšno leto neprespanih noči, sigurno se jih z več leti na grbi težje prenaša, pa še od vsakega posameznega otroka je odvisno, ampak vseeno ... res kdaj prej ne vemo, v kaj gremo, ampak poleg te pravljičnosti male štručke so tu seveda tudi kakšne, kako naj se izrazim, neprijetnosti, ki pridejo s tem, pa se malo in gre dalje.
Bodi vesela, da gre vse lepo naprej, da nimaš težav in da je otrok ok.
IZVIRNO SPOROČILO: KT
Pri nas nič novega, navija me do "nezavesti", kar bele pikce vidim, ampak izcedkov pa ni. G mi je dala Buscopan, če bo bolečina prevelika, ampak jaz in zdravila ne gremo preveč dobro skupaj in je škatlica še zaprta, za enkrat ostajam na magneziju.
Ne želim izpast zdaj ko en dumbo, ampak res ne vem, ali je tvoja nosečnost spontana, naravna, ali s pomočjo OBMP. Ker pri tem je zdravil oz. hormonov veliko in boscopan v primerjavi s tem ni veliko. Je pa tako ... če vemo, da nekaj pomaga in ne škoduje ne mamici in ne plodu, zakaj si nebi pomagali, no če pa gre vse z magnezijem, pa ok.
Roži jutri srečno na NS!
Dekleta vsem še enkrat hvala! Jaz upam da mi bo kombinacija vsega, skupaj zdaj še s to bioresonanco kaj pomagaja.
Bom pa imela abstinenčno krizo po sladkem in kruhu
. To dvoje in mleko jasno bo najtežje znižat količino.
Vsem želim prav lep dan in začetek novega delovnega tedna!