cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del

clock-img

10.01.2011, 07:04

clock-img

sonya1

pencil-img

475

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Hermy, kako Brina? Ponoči spite?

Zdejte trenutno spimo...včeraj je blo tud tko...sem se že veselila, ampak pol okrog polnoči pa jok za kakšno urco user posted image !! Je pa bistveno boljš, kot takrat, ko jo je zvijalo, ko je jokala po tri ure skup. To urco že preživimo. Je pa danes že drugič dobila zvečer riževo kašo. No, spala ni nič več user posted image , jedla jo je pa z veseljem user posted image .
To so malenkosti, v glavnem je uživancija z njo! če me roke ne bi mučile, bi me to sploh ne sekiralo.
Vsem mirno noč in čudovit vikend user posted image

Sranje, me skrbi, če si jaz materinstvo ne predstavljam kar malo preveč idilično. kako bom jaz tole vse zmogla?? Priznam, da me je začelo že kar resno skrbetiuser posted image . Mislite, da se še lahko premislimuser posted image

clock-img

10.01.2011, 07:10

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Roži...mislim da imaš jutri NS ...vse dobro user posted image user posted image user posted image

Roži, danes je nuhalna. Prepričana sem, da bo vse v redu, vseeno pošiljam en rojuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa javi, ko boš opravila, veš, da vedno čakamo noviceuser posted image

Še jaz: ziher bo vse bp user posted image

clock-img

10.01.2011, 07:19

clock-img

KT

pencil-img

2747

Zdejte trenutno spimo...včeraj je blo tud tko...sem se že veselila, ampak pol okrog polnoči pa jok za kakšno urco user posted image !! Je pa bistveno boljš, kot takrat, ko jo je zvijalo, ko je jokala po tri ure skup. To urco že preživimo. Je pa danes že drugič dobila zvečer riževo kašo. No, spala ni nič več user posted image , jedla jo je pa z veseljem user posted image .
To so malenkosti, v glavnem je uživancija z njo! če me roke ne bi mučile, bi me to sploh ne sekiralo.
Vsem mirno noč in čudovit vikend user posted image

Sranje, me skrbi, če si jaz materinstvo ne predstavljam kar malo preveč idilično. kako bom jaz tole vse zmogla?? Priznam, da me je začelo že kar resno skrbetiuser posted image . Mislite, da se še lahko premislimuser posted image

sonya sončica, nehaj ga no kakat, odlična mamica boš in zmogla boš. Boš videla, ko bo mala pikica prišla na svet, "preko noči" dobiš nove kavalifikacije, nove sposobnosti, in veš kaj še, se mi zdi, da dobiš popolnoma nov komplet baterij in živčkov. Saj ti ta novi živčki se včas mal natrenajo, ampak so neverjetno vzdržljivi. Tudi baterije, te šele imajo kapaciteto, včasih sploh ne veš več od kod jemljejo, ampak kar delajo in delajo, duracelke.
Če pa se ti slučajno zgodi, da imaš obtuček, da ne gre več, smo tu me in prepričana sem, da bo marsikatera skočila, da ti priskoči na pomoč (moralno in fizično).  

clock-img

10.01.2011, 07:25

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

10.01.2011, 07:42

clock-img

Roži_

pencil-img

525

Jutrouser posted image
Loremi, hvala za tako dobro kavicouser posted image

In ja punce, da ne boste danes čakale in se spraševale kje sem, za informacijo imam jutri NS ob 16.15, tako, da vam komaj zvečer javimuser posted image

Miklca kje si???? Si vredu moja nosečkica?user posted image

Grem kuhat čajčekuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

clock-img

10.01.2011, 07:48

clock-img

KT

pencil-img

2747

jao mismis, to je pa res vrag. No, to da si nehala kadit, nisem vedela in verjetno drži, da je to tudi eden od razlogov, ki vso stvar še poslabša.

hermy kak ste spali? Ko si napisala, da ob polnoči uro joče, a pa je tisti čas pri vama v spalnici, ali v svoji sobici? Mislim, da pri Brini ne gre zato, da bi bila lačna, ampak da ima pač tak ritem in ona vaju ob polnoči kliče, da bi se malo okoli nje vrtela. hermy, takšna obdobja pridejo, pa grejo, pa spet pridejo, ja tako je user posted image  ampak kaj je to proti vsem čudovitim trenutkom z našimi pikicami.

gigi nehaj pucat, mi slabo vest nabijaš, ampak res, jaz sem lena k ****itd. Vso svinarijo okoli mene vidim, ampak ne morem dvignit za zadnje s kavča (sonya mi2 bi ble na olimpijskih v finalu), ampak kar prestavljam in prestavljam user posted image  

Pri nas nič novega, navija me do "nezavesti", kar bele pikce vidim, ampak izcedkov pa ni. G mi je dala Buscopan, če bo bolečina prevelika, ampak jaz in zdravila ne gremo preveč dobro skupaj in je škatlica še zaprta, za enkrat ostajam na magneziju.
Aja, še podatek za gigi, sem v 9 tednu, rok 15.8.

Lep začetek tedna vsem!  

clock-img

10.01.2011, 07:58

clock-img

loremi

pencil-img

2184

mismis hvala za kavico včeraj user posted image , sem šele popoldan prišla mal gor, ampak samo na hitro pogledat, pa nisem nič komentirala, dans nadoknadim user posted image
kako kašelj? je kaj bolje?

Tanja_Jes hvala tudi za tale nasvet. Zdele ko so malo toplejši dnevi, je bolje, drugače me pa zebe ko cucka, na poti domov samo čakam, kdja se bo avto segrel, ker zmrzuuuujem, roke in noge imam takoj mrzle, v službi pa kombiniram s toplimi nogavicami (v čevljih sploh ne moram bit, ker se mi noge tko potijo in so takoj mrzle, še doooobro, da mam možnost se preobut) in toplo jopico. Ma sr@nje ko me tko rado zebe user posted image .

Tassi o jej user posted image , pa se je zdej pozdravilo vnetje? user posted image user posted image user posted image  Tega se tud jaz vedno bojim ja ob vseh teh vnetjih user posted image .
Glede moža pa user posted image mah, nikoli nihče ne pomisli, zakaj se stvari dogajajo in potem samo obsoja, tako kot npr. tvoj. Mi je žal, da se tako obrača user posted image . user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Loremi...jest bi tudi rekla, da je najprej zdravje važno. Kakorkoli...te podpiram!!

Ej punce moje hvala vam za podporo, vsem tukaj!!! user posted image user posted image user posted image

Hvala za vse nasvete, res sem hvaležna, tko za nasvete kot za tak odziv, glede vnetij lahko še kateri vse to tudi kdaj pride, če bi slučajno imela težave. Se bom čimboj držala vseh navodil, poskusila še bolj pazit nase in upam, da zmagam.
Gigi, Hope hvala!! user posted image user posted image
Bioresonanco pa mogoče začnem že v tem mesecu.

Gigi hvala, odpišem! user posted image

Loremi, času čas..je pa drek, ko si v pripravah na postopek sam..tisto, da je tvoj "utesnjen", se nič lepo ne "sliši".

Ja vem da se nič lepo ne sliši, tudi meni se ni in me je kr malo stisnilo, vidim pa, da je sedaj kot malo manj obremenjen, kar se tega, ko sem rekla ... ok prestavimo vse skupaj. Tko da, kljub temu, da bodo leta šla naprej, je očitno enkrat treba naredit malo predaha. user posted image

Loremi, super za načrt. Je bilo kar zanimivo brati o razstrupljanju in glivicah in podobnem.Marsikdaj človek ne ve, kam.

Ja, res ne. Zdej je vsej tolko, da lahko kdaj kaj na internet vprašamo, če že pri določenih zdravnikih ni nobenega napotka in podobno.

Vsem mirno noč in čudovit vikend user posted image !

user posted image  user posted image  user posted image
Sonya tole pa ne vem no, no coment, če se trudimo tu za to, je potem nekak v paketu tudi kakšno leto neprespanih noči, sigurno se jih z več leti na grbi težje prenaša, pa še od vsakega posameznega otroka je odvisno, ampak vseeno ... res kdaj prej ne vemo, v kaj gremo, ampak poleg te pravljičnosti male štručke so tu seveda tudi kakšne, kako naj se izrazim, neprijetnosti, ki pridejo s tem, pa se malo in gre dalje.
Bodi vesela, da gre vse lepo naprej, da nimaš težav in da je otrok ok.

IZVIRNO SPOROČILO: KT
Pri nas nič novega, navija me do "nezavesti", kar bele pikce vidim, ampak izcedkov pa ni. G mi je dala Buscopan, če bo bolečina prevelika, ampak jaz in zdravila ne gremo preveč dobro skupaj in je škatlica še zaprta, za enkrat ostajam na magneziju.

Ne želim izpast zdaj ko en dumbo, ampak res ne vem, ali je tvoja nosečnost spontana, naravna, ali s pomočjo OBMP. Ker pri tem je zdravil oz. hormonov veliko in boscopan v primerjavi s tem ni veliko. Je pa tako ... če vemo, da nekaj pomaga in ne škoduje ne mamici in ne plodu, zakaj si nebi pomagali, no če pa gre vse z magnezijem, pa ok.

Roži jutri srečno na NS!user posted image

Dekleta vsem še enkrat hvala! Jaz upam da mi bo kombinacija vsega, skupaj zdaj še s to bioresonanco kaj pomagaja.
Bom pa imela abstinenčno krizo po sladkem in kruhu user posted image . To dvoje in mleko jasno bo najtežje znižat količino.

Vsem želim prav lep dan in začetek novega delovnega tedna!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

10.01.2011, 08:15

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

Tole sem čakala, ker jest luzerka ne znam slikce prilepit. HVALA za tole kavico!

clock-img

10.01.2011, 08:16

clock-img

KT

pencil-img

2747

.

clock-img

10.01.2011, 08:54

clock-img

sonya1

pencil-img

475

Loremi, vem vse to. Malo me pa le skrbi, oz. kar precej. Ker jaz bom pa le sama z otrokom sredi Ljubljane. Kaj pa če bo dete bolno, kaj pa če bom jaz zaspala in ne bom slišala, da me kliče, kaj pa če ne bom znala, kaj pa če bom na koncu res brez službe ostala, od česa bova živela... En kup skrbi, ki so lažje, le imaš partnerja. Nobeden od mojih ne bo mogel pomagati, sestre ni tu in mama je prestara, da bi se lahko ukvarjala z malim otrokom. Še hvalabogu, da zaenkrat še vsaj zase skrbi.

Razumem, da si tukaj vse samo želimo, da bi otrok bil in da bi bil zdrav in jaz sem res samo vesela, da je do sedaj vse v redu in upam, da bo tudi dalje tako. Skrbi me pa vseeno in malo me je strahuser posted image

clock-img

10.01.2011, 09:18

clock-img

srečica17

pencil-img

782

Sonya verjetno je tvoj strah čisto na mestu. Ni lahko biti sam z majhnim dojenčkom. Sama sem bila takrat sicer poročena, ampak sama (moj bivši je bil veliko odsoten), sem pa imela starše, ki so stanovali blizu in mi včasih priskočili na pomoč.
Vendar pa......mamice smo tako trpežne, da si ne moreš misliti. Verjamem, da boš včasih zelo utrujena, ampak zmogla boš. Bi bilo pa zelo prporočljivo, da kdaj vsaj za kakšno urico vskoči kakšna prijateljica ali pa mogoče oče otroka......navsezadnje bo vedno oče, tudi če ni več tvoj partner......in mogoče ti bo prav prišla njegova pomoč (če imata kolikortoliko v redu odnos).
Želim ti lepo in brezskrbno nosečnost, verjamem da se boš še spopadala s strahovi in da ti včasih ne bo lahko z malo pikico.....ampak veselje, ki ti ga prinese otrok......odtehta vse neprespane noči:-)
VELIKO SREČE!

clock-img

10.01.2011, 09:35

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Jutro pupe moje.....user posted image

Jaz sem cel vikend preležala, dans sem malo boljša. Ta user posted image  je bila hudo huda.......Verjetno je tolk foliklov in zamudo res težko ven s sebe spravit.user posted image

Nič grem čitat za nazaj.

Horny Teddy

clock-img

10.01.2011, 10:32

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Alpog držim pestke za boljšo službo user posted image user posted image user posted image
Tisto pecivo je pa neka vrsta rjavčkov. Recimo, da je vse isto kot za rjavčke, samo da dam jaz skoraj nič moke in cukra, pa to kompenziram s čokolado user posted image

Miši super za boljšo noč user posted image . Jaz vsak večer ornk preluftam preden greva spat. Je pa res zelo verjetno tisto, kar ti je Sonya napisala, da se pljuča čistijo od nikotina.
Seveda je uspelo pecivo user posted image

Roži pestke za jutri so močno stisnjene user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glede tistega pa..user posted image

Tanjči objemčke nazaj user posted image

Sonya jaz sem pa lena po tem mrazu (no zadnjih par dni je bolje user posted image ) ven hodit in si najdem 100 opravkov doma, samo da ni treba na sprehod al pa kam na obisk user posted image . Saj vem, da ni dobro..sem skoz not, al doma al v službi...sam če me pa toolk zebe user posted image . Res sovražim zimo user posted image
Tvoje skrbi so čisto normalne. Sploh glede na to, da računaš, da boš sama z otročkom. Morda se pa dragi unese in se zadeva obrne! Kot Alpog pravi..nikoli ne veš. Kar pogumno! Res smo vsega zmožne. Še zavedamo se ne koliko moči in energije je v nas user posted image user posted image user posted image

KT buscopan je relativno nedolžen in ga je bolje jemati, kot trpeti bolečine in krče. Krči lahko celo več škode naredijo user posted image  kot buscopan. Zato ga le vzemi, če te zvija. Upam, da se to kmalu umiri user posted image user posted image user posted image
Bom zavedla na seznamčku, sam malo več časa moram najti user posted image

Loremi sem ti odgovorila user posted image

Miklca ti maš pa jutri pregled, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečica kako si?

Zarči user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem jo dobila v soboto user posted image . Nič fajn! Pri tebi pa sploh, ko se še čistijo vsi tisti folikli user posted image

Lupčke vsem in lep dan

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.1.2011 10:41:18 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

10.01.2011, 10:38

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Loremi jaz sem imela grozne probleme s hemoroidi po postopkih. Se jih skoraj 3 leta nisem losala. No..sedaj mi je ratalo in sicer z jabolčnim kisom! Sem se pa malo ustrašila, da sem morda pretirava s kisom (pijem ka kake 2 meseca 1-2 žlici zjutraj na tešče z 1 dcl vode) in sem malo prebrala to o zakisanosti...in ugotovila, da jabolčni kis v manjših količinah (manj kot 2 dcl na dan!) deluje bazično in v resnici zelo pripomore z razkisanju organizma.

Hope, če bereš prosim za komentar, če sem prav zastopila glede jabolčnega kisa? Hvala user posted image

clock-img

10.01.2011, 11:02

clock-img

Anonimen

Ojla.

Samo na hitro.

mikla, čestitke za srčka!

mismis, super za voziček!

aqua, čestitke za nuhalno!!! Še bruhaš?

gigi, si mogoče zame tud naročila CD?

KT, čestitke!!!!  Lepo nosečnost ti želim!!

clock-img

10.01.2011, 11:09

clock-img

Anonimen

smajliti so pa zginli.. user posted image user posted image

clock-img

10.01.2011, 11:33

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Suzika žal ne. Ti si javila, da bi vzela šele po tistem, ko sem jaz že naročila. Samo trajalo je za pop.. dolgo (skoraj 2 meseca user posted image ), da je pošiljka prišla..

clock-img

10.01.2011, 12:37

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

ojla babuške moje, in babun seveda
sva se za vikend potepala, tko da nisem nič uspela poročat kako je bilo v petek...
in evo tkole je bilo: dobila sva cel kup napotnic, oba za kri, jaz še za hormone, pa moj za ponovni spermiogram, tko da zgleda da bova kar veliko v MB, neko sem med vrsticami dojela da sumi na pregrado user posted image (samo mi ni jasno da jo ne bi nihče nikoli opazil?) tko da moram na 3D UZ pa še nekaj je pisalo zraven, bla je presenečena, da me po vseh SS niso konkretno pogledali, da so mi vedno delali samo rutinski UZ - kaj bi mi pa v končni fazi lahko še pogledali, drugače je pa prav fajn teta, se da pogovarjat in lepo odgovori ko jo kaj vprašaš...vtis fajn, pozitivno...drugače kot v LJ in kot pri ateju...
lubice moje, letim naprej delat...da bo za žemljo in pasje ter mačje brikete

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

10.01.2011, 13:28

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

Tole sem čakala, ker jest luzerka ne znam slikce prilepit. HVALA za tole kavico!

Tud men paše...in ja nisi edina luzerka...men se ne ljub s tem ukvarjat...da sem tamalo lahko pripopala sem se že potrudla...za kavico pa druge pridno skrbijo user posted image !!

Dan vsem!!

Čez vikend se bolj malo javljam, ker smo doma v kompletu in ni časa. V glavnem Sonja...vedno ne bo lahko, ampak za en otroški nasmeh se vse da nardit user posted image !! TI povem, da smo ženske trpežnejše kot vsak furmanski konj user posted image  user posted image  user posted image !! Preizkušeno,...sem že gor spravila sama dve malički in vem. Pa nikjer ni rečeno, da se kje ne najde en taprav user posted image !!

Ja, KT, očitno vsega res ni kriva lakota, čeprav kljub vsemu joka manj in je zvečer po novem prav prešerne volje. Se mi pa zdi, da sem ugotovila, kaj jo muči...niso več krčki. Ker ima refluks, jo očitno okrog polnoči začne peči zgaga (bi mi rekli po domače). Ker lepo (za)spi in čez določen čas se ji dvigne, postane nemirna in kasneje začne jokat (sem jo opazovala). Ji je pa bolje, če jo držim bolj pokonci...in tko kakšno urco, preden zaspi nazaj. Če pa sem preveč crknjena, jo dam med naju, kjer pač jokca, ampak vedno ne gre, da bi jo lahko tako nosila...posebno sedaj, ko je prva pomočnica (starejša hči) prehlajena in je drugega pomočnika (beri user posted image ) nekaj šteknilo v križ.
Kot sem pa že rekla, je zjutraj pridna in ni takega problema...le dete se mi smili in bi ji rada to omilila, če bi znala.

ROži, bomo pa jutri čakali, da sporočiš lepe novice user posted image !! In Miklica tudi !!

Mismis, naj ti bo kmalu bolje user posted image  user posted image user posted image !!!

GIgi pa tko pridna user posted image !! Mi mamo na srečo umetno smrekco, pa nič dol ne pada user posted image !!

Tassi, mislim nate user posted image user posted image user posted image !!

Pa na našo Fidiko tud user posted image !!
A sem prav zasledila, da ima S od Tamalu že š***ko user posted image ??

Kruce nas pa tko "razveseli" user posted image  user posted image  user posted image ?!

Pišem še neki dolg...dost bo za zdej, grem kuhat.
Lubčke vsem!!

Pol pa še vse ven vrže...še dobr, da skopiram user posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

clock-img

10.01.2011, 13:34

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Mausi super!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

10.01.2011, 13:39

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Helou, helou!!!

Najprej da zaželim vsem zbranim eno uspešno, zdravo in predvsem srečno 2011!!!

Mi smo bili na dopustu, zato se tudi nisem nič javljala. Kot veste je bilo na NS vse ok, slikice moram še naložiti v albumček, pa verjetno bomo imeli pupo!!! user posted image user posted image user posted image  Bruham še vedno, včeraj sem 2x, ampak se to na mojih kilah ne pozna, ker jih pridno pridobivam... user posted image user posted image user posted image  Miškolinček, sem prebrala in si ogledala vaš mulcvagen, ravno takega sem imela že ogledanega, če bi pri nas septemberski postopek uspel dvojno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je zelo všeč!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pošiljam en prelep pozdravček in grem še za nazaj malo prebirat... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

10.01.2011, 14:14

clock-img

neodkrita

pencil-img

331

Gigiiii, može recept od onega dobrega peciva z veliko čokolade!!

clock-img

10.01.2011, 14:33

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: gigi

jaz sem pa lena po tem mrazu (no zadnjih par dni je bolje user posted image ) ven hodit in si najdem 100 opravkov doma, samo da ni treba na sprehod al pa kam na obisk user posted image . Saj vem, da ni dobro..sem skoz not, al doma al v službi...sam če me pa toolk zebe user posted image . Res sovražim zimo user posted image

he he user posted image user posted image user posted image nisem edina. Sicer jest mislim nase, ko je treba kej narest za svoje telo...ni in ni časa user posted image user posted image Sem tko zanikrna za svojo vitalnost in telovadbo, zraven pa samo jamram kako me vse boli...Saj se zjezam en dan telovadim, si rečem, da bom vsak dan...potem pa ostane samo še spomin od te moje telovadbe.

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

10.01.2011, 14:40

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Malo me pa le skrbi, oz. kar precej. Ker jaz bom pa le sama z otrokom sredi Ljubljane. Kaj pa če bo dete bolno, kaj pa če bom jaz zaspala in ne bom slišala, da me kliče, kaj pa če ne bom znala, kaj pa če bom na koncu res brez službe ostala, od česa bova živela... En kup skrbi, ki so lažje, le imaš partnerja. Nobeden od mojih ne bo mogel pomagati, sestre ni tu in mama je prestara, da bi se lahko ukvarjala z malim otrokom. Še hvalabogu, da zaenkrat še vsaj zase skrbi.

Brez skrbi, če bo bolno dete, imaš dežurno. Tudi za spanje ti ni treba skrbet, boš slišala v spanju vse otroke, ki se jokajo (če si v bloku). Tempo življenja se čist spremeni. Je pa skoz ena skrb, ali ga kaj boli, ali je pojedel dosti, imam dosti mleka..potem...vrtec, šola, puberteta...Ampak boš vidla, da boš najboljša mamica, to ne dvomim user posted image

clock-img

10.01.2011, 14:55

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

očitno vsega res ni kriva lakota, čeprav kljub vsemu joka manj in je zvečer po novem prav prešerne volje. Se mi pa zdi, da sem ugotovila, kaj jo muči...niso več krčki. Ker ima refluks, jo očitno okrog polnoči začne peči zgaga (bi mi rekli po domače). Ker lepo (za)spi in čez določen čas se ji dvigne, postane nemirna in kasneje začne jokat (sem jo opazovala). Ji je pa bolje, če jo držim bolj pokonci...in tko kakšno urco, preden zaspi nazaj. Če pa sem preveč crknjena, jo dam med naju, kjer pač jokca, ampak vedno ne gre, da bi jo lahko tako nosila...posebno sedaj, ko je prva pomočnica (starejša hči) prehlajena in je drugega pomočnika (beri user posted image ) nekaj šteknilo v križ.

Sej nočem bit pametna, ampak kaj če bodo pri vas tut zobki. Je bla S. glih taka, se je zbujala 3x na noč. Možnost je, veš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem