Dobro jutro dekleta !
Sem že v službi. Zbudila sem se kakih pol štirih, pol pa kako uro premlevala same skrbi, dokler se nisem ob kakšnih pol petih odločila, da raje vstanem, preden padem v popolno depresijo.
Še vedno me boli pod rebri. Ker me boli po vsaki hrani in to čisto enako, kot me je bolelo pred operacijo žolčnih kamnov, me skrbi, če se niso kamni ponovili, tokrat v žolčnih izvodilih. To bi pa znalo biti malo neprijetno. Če ne jem, mi ni nič, seveda se mi pa v nosečnosti ne zdi najbolj pametno, da ne bi jedla. Jutri grem k zdravniku, da malo pogledajo. Šele jutri pa zato, ker me takrat, ko sem klicala, ni nič bolelo in sem sestri rekla, da se nič ne mudi in anj me kar naroči takrat, ko imajo največ časa. Seveda mi je bilo čez pol ure, ko me je spet zvilo, žal, da nisem rekla, da pridem takoj
Miši, upam, da ti je kaj bolje. Sem pa zadnjič pomislia, če ni tvoje krehanje malo povezano tudi s prenehanjem kajenja. Telo se mora očistiti in to malo traja. Se spomnim, ko sem jaz enkrat prej prenehala kaditi, se je po kakem mesecu začelo; nikoli prej nisem kašljala, potem pa enako kot ti, kot en star dec in vseskozi sem imela zamašen nos in zapacano grlo. To je trajalo skoraj kakšna dva meseca. Pol sem bila pa seveda kot rožca
Gigi, pridna kot vselej. Ko berem kaj vse počneš in koliko postoriš, me postane kar malo sram moje lenobe. Meni se v teh zimskih časih pa popolnoma nič ne da. Če bi bilo ležanje na kavču olimpijska disciplina, bi bila med favoriti
Drage moje nosečke, vse kul ? Meni se že kar pozna trebušček, čeprav v resnici zgledam debela in ne noseča. Komaj čakam, da se bo poznal bolj konkretno . Sem pa v soboto šla malo v šoping. Sicer sem nekaj nosečniških cunj dobila od prijateljice, kakšno stvar bi pa vseeno kupila. In hodim in gledam, sem mislila, da je sdaj pa priložnost, ko so ravno razprodaje. Kupila pa na koncu nisem nič, ker si resnic ne predstavljam dobro, kakšna bom in kolikšne stvari naj sploh kupim.
Loremi, super za načrt. Je bilo kar zanimivo brati o razstrupljanju in glivicah in podobnem.Marsikdaj človek ne ve, kam bi se sploh obrnih ob podobnih težavah in kako bi se jih lotil.
Zarči, sem vesela za tvoje navdušenje za službo. Da bi le še naprej ostala tako zadovoljna. Nekaj časa traja, da ljudi na novem delovnem mestu dobro spoznaš in srčno upam, da bodo dobri vtisi o sodelavcih tudi ostali taki.
Tassi, zako kot so že povedali, čas je, da se uredi življenje. Če tvoj ne more pozabiti in ne moreta mimo tega, kar se je zgodilo, te mogoče sreča čaka drugje. Mislim nate
Toliko zaenkrat, da bom prva, se bom kasneje še kaj javila, moram malo prečekirat za nazaj in vse pokomentirat
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 10.1.2011 6:58:11 >