cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del

clock-img

06.01.2011, 22:45

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Hermič mi je prav v čast, da me podpiraš pri tem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.1.2011 22:50:51 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

06.01.2011, 23:03

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

V glavnem...drage moje navadite svoje partnerje, da se pred odnosom temeljito umijejo.

Gigi, to spet čisto drži...

Joj, se moram strinjat, a veš, da sem tudi jaz brala o tem, predvsem potem, ko se tudi sama nisem uspela rešit vnetij, canesten je bil moj najbolši prijatelj (svečke in mazilo), ampak to vendar ne gre v nedogled in je bilo potrebno drastične spremembe.  

clock-img

06.01.2011, 23:29

clock-img

Roži_

pencil-img

525

Drage moje, ki danes praznujete. V Vojvodini je običaj, da hodijo okoli korindjaši (koledniki) in pojejo:

Ja sam mali Jaša
jašem na čilaša
čilaš kleče
a ja reče
čestitam vam Badnje veče!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se nasmejala, dobro da vem, kaj pojete, moja sestrična iz Vojvodine je poročena za meštana, pa da znam šta da pevamuser posted image

Hvala enakouser posted image

Nočka vsemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

clock-img

07.01.2011, 00:18

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Jest te tut podpiram. Moj je naučen, da je treba prej pod tuš...čeprov si včasih tut privoščiva kakšnega "taumazanega" user posted image user posted image user posted image , če naju čas preganja user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

07.01.2011, 01:06

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Aquica  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za lepe rezultate, pridno božaj

KT...ti še nisem čestitala user posted image user posted image user posted image držim pesti da do konca ne bo nobenih problemov več

Lana 08 ... uspešno pisanje ti želim, imaš že plane kako se boš lotila magistrske? Jest že od poroda naprej skoz nekej pišem, pa vse skup še nič nisem naredila. Zdaj delam tako, da prepisujem vse iz knjig kar mi odgovarja na mojo temo. Obdelala sem že ene 12 knjig, potem bom pa bistvo vsega tega napisala, malo citatov in malo po svojih besedah. Je pa ful zamudno, zato če imaš kakšno boljšo idejo, kr predlagej. Kako kej buši? Lubčka

Gigi...a ti tut pišeš diplomsko al si že napisala? Spet po diagonali beremuser posted image

Loremi...jest bi tudi rekla, da je najprej zdravje važno. Kakorkoli...te podpiram!!

Mausi...greš v MB jutri...vse lepo!!

Miši...veš kaj je meni pomagalo...olje na cunjo, pogret nad plato in na pljuča dat ...to mi je zmerej pomagalo (sem včasih astmo imela..dokler nisem začela kadit user posted image user posted image )

Sonya...s tem službami danes je res katastrofa...ne bi ti znala pomagat glede bolniške...edino to..jamraj, jamraj, jamraj!! Vzgojiteljici sem se pa tako nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to sem jest včasih gledala za omladinci, ko sem bila še mlajša, zdej tko samo enega vidim user posted image . Kako pa pri tebi ljubezen?

Roži...še mal pa NS user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikla...a ti bi ta mladega v torek user posted image user posted image user posted image user posted image naj lepo uštimajo

Tassi spet ni?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70 kako ste vi?

Hermy kako je bilo na pregledu?

Zarja...fajn da se dobro počutiš v novi firmi...sicer so od začetka vsi prijazni, dokler ne pokažejo svojih pravih obrazov.

Glede tega, ker RR ven meče poste, a se to mormo kej pritožit na RR, men je že res velikokrat ven vrglo, vidim da tudi vam...Kaj mislite...mogoče je kakšna napaka na RR-ju? Res to nikamor ne pelje, pišeš pa pišeš, pol pa eror...grrrr user posted image

Nosečke...božat bušije user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

07.01.2011, 07:40

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

user posted image

Gigi hvala! Ma vem, higiena je prva, se pa zgodi tud "petelinji", tuširanje pa prejšnji večer in ja verjetno se že tudi čez noč naberejo tiste bakterije, ga bom pa še takrat naterala pod tuš ... drugače je pa itak obvezen prej tuš.
Ma sr@nje je s tem, že zdaj med Muser posted image  se mi je očitno spet neki porušlo al kaj, bom mogla spet jemat Lactogyn kapsule in tko kot je Hermy rekla, še ma pomagat z multigynom. Ah user posted image
Za Cell defence pa ... se miz daj itak ne mudi, če bi šla zdaj v januarju v akcijo, ga nebi zdaj jemala, ampak pred naslednjim, tko pa predno grem v naslednjega, začnem prej s tem. user posted image

Študentke pridne user posted image , mamice božat bušije!

Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

07.01.2011, 07:44

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

...čeprov si včasih tut privoščiva kakšnega "taumazanega" user posted image  user posted image  user posted image , če naju čas preganja user posted image

MI si tud teh ne privoščimo več, ker se vedno slabo konča...pri meni niso vaginalna vnetja, ampak vnetja mehurja...pa pol naprej. Pa lulat ne pozabte it po dejanju, to je tud nujno!

Tamalu, mala zdrava kot dren...le malo premalo se je zredla, tko, da bova zvečer dodajali riževo kašico. Še vedno namreč veliko poliva zarad refluksa. Je včeraj jedla kot tavelika user posted image ! No, spala pa zato ni nič boljš, smo mislili, da smo že našli rešitev težav, da je bla lačna, pa očitno ni to. Ob pravi uri smo imeli spet veselico user posted image ! Kaj čmo, če bo sam to, bomo že!!

Zdej bi moral pa vsem te naloge enkrat že ratat, če nas je tolk user posted image  user posted image ...

Lep dan vsem, grem mal stanovanje pospravt, dobim obiske...je rekel moj, da če je za nas dobro, naj se pa še za obiske ne trudim user posted image  user posted image  user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

clock-img

07.01.2011, 07:45

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Zarči saj veš kaj študiram...isto k vsi...kako do dnarja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

07.01.2011, 07:48

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

jp tuširanje zjutraj...zvečer ali čez 24 ur odnosi..

midva itak najraje seksava pod tušem....dve muhi na en mah...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

07.01.2011, 07:56

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Zarja...fajn da se dobro počutiš v novi firmi...sicer so od začetka vsi prijazni, dokler ne pokažejo svojih pravih obrazov.

draga imam to srečo, da sem z temi ljudmi že delala. In res je super. Se mi zdi, da sem še boljše kot prej. Vesela, srečna, no malo še znam tud ponagajat.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

07.01.2011, 07:57

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Jest te tut podpiram. Moj je naučen, da je treba prej pod tuš...čeprov si včasih tut privoščiva kakšnega "taumazanega" user posted image user posted image user posted image , če naju čas preganja user posted image

spodnja mašina obvezno na predpranje....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

07.01.2011, 08:03

clock-img

loremi

pencil-img

2184

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
spodnja mašina obvezno na predpranje....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ampak me pa že zjutraj nasmeješ user posted image

midva itak najraje seksava pod tušem....dve muhi na en mah...user posted image user posted image user posted image

cjoooo kaj pa je to? user posted image   mišn inposibl ... pa ne zame user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 7.1.2011 8:05:59 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

clock-img

07.01.2011, 08:04

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Mene je pa zdej šefinja spraševala, kdaj grem spet v tiste moje reči in sem rekla, da mogoče letos ne. Odziv? Presenetljiv ... je rekla, ja prav da si vzameš mal časa zase.

clock-img

07.01.2011, 08:58

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Loremi, december je itak najbolj zmagovalen za postopek.....user posted image

oh, kar naj se ponovi, takrat sem decembra zanosila user posted image

Punce jst bi pa imela eno vprašanje ... od vseh teh postopkov naprej imam težave z vaginalnimi vnetji, tud glivično je že bilo in to ob koncu postopka, pa prej v življenju ne user posted image , še letos poleti sem imela borbe in vsaka Muser posted image  mi spet poruši vse, da se potem matram rešit zadevo .... me pa zanima, če bi katera vedela povedat, kako je s kopanjem v termah? Moj si želi za ene dva, tri dni v terme, jaz se pa od prve nosečnosti naprej še nisem kopala drugje, kot na morju, še doma v banji ne, ne upam, ampak zdej pa res ne vem ... a me lahko kaj dosti to ogroža? Mojega gin. brezveze da vprašam, ker bo rekel, da spet kompliciram. Kaj pravite?

Živjo punce. In srečnega ter velikega pluska v novem letu vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nekatere stare borke se me še spomnite, ampak želje gredo vsem, predvsem starim konzervicam, kot se poimenujeteuser posted image .

Loremi, vidim da maš celega hudiča in se bom kar javila, če ti bo kaj pomagalo. Najprej moraš odpraviti vzrok. Ni vse v higieni mož. Glivice se hranijo s sladkorjem, hkrati pa obožujejo mokroto in toploto. To so najboljši pogoji za razmnoževanje in za gojišča. Večji, kot higiena mož. Torej lepo na bioresonanco, lepo na dieto brez OH in sladkorjev (pazi tudi sadje je sladkor, sokovi, kava s sladkorjem). Itak skrb za higieno- vedno bombažne navadne hlače, nobenih tangic, svile, čipke.... nobenih oprijetih hlač, kavbojk, nobenega dolgega posedanja s prekrižanimi nogami, vedno temlejito obrisati spolovilo, naj bo čim bolj suho skozi dan. Perilo peri z dodatkom alkoholnega kisa in na večji temperaturi, da se razkuži, nekateri celo gate likajo. Brisače redno menjavaj in peri na visoki temperaturi. Imejta ločene brisače.
Partner se naj zdravi skupaj s tabo, med tem časom nobenih odnosov, tudi oralnih ne, lahko kondom. Higiena ust pred oralnim seksom je bolj pomembna, kot pa samo tuširanje partnerja. Pretirano umivanje spolovila z mili, podre PH sluznice in lahko so še slabše posledice. Analni seks naj bo analni, nobenega mešanja z vaginalnim, oralnim
Antibiotiki so dvorezen meč, saj za antibiotik je znano, da poruši ravnovesje dobrih in slabih bakterij v črevesju in znano je, da ravno ženske ob uporabi antibiotika dobijo največkrat glivična vnetja spolovila. Vedno je treba pit probiotike, vendar ne 2-3 ure pred in po antibiotikov.
Lca jogurt- tampon na hitro namočiš v jogurt in ga vstaviš v nožnico. Ni šala, to predlaga dr. Pušenjak. Ceneje in učinkovito, bolj kot kake globule oz svečke iz lekarne. Tea tree olje (just) blaži in odpravlja glivična vnetja in skrbi za higieno. Kapneš na tampon ali vložek.
V toplice lahko komot greš. Nabavi si več kopalk. Namaži se s canestenom dopoldan preden greš na bazen in še enkrat popoldan, po vsakem kopanju se takoj preobleči v suhe kopalke. Za vsak slučaj si lahko tudi partner namaže občasno svoj penis. Za vsak slučaj lahko zvečer pred spanjem uporabiš kako globulo ali tampon z jogurtom ali tea tree oljem.

Jaz se kar strinjam, da imaš vse porušeno in bo potrebno dolgotrajno zdravljenje, tudi pomoč bioresonace. Brez tega ti vsi zgoraj našteti nasveti ne bodo dolgotrajno pomagali ali pa ti sploh ne bodo. NAjprej odpraviti vzrok, ki je pri tebi že globoko vsidran. Me kar spominjaš name, ko sem bila že vse preveč zakisana- glivice, alergije... vse je ven udarilo- zdravljenje je pa bilo dolgotrajno, celo 1 leto.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.1.2011 9:08:16 >

clock-img

07.01.2011, 09:39

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Oooooooooo Hope,vedno najdeš pravi odgovor user posted image    user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2011, 10:03

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Še tole sem se spomnila. Celo dojenčke in otroke se umiva v tem pri glivičnih vnetjih spolovil ali pordele razdražene kože intimnega dela.

http://www.goriskalekarna.si/domov/doma-imamo-dojenka/129-hrastovo-lubje.html

clock-img

07.01.2011, 10:28

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Hope super, hvala ti za vse nasvete!!!!! user posted image
Res bom pa poskusla še s tem hrastovim lubjem in upam da dobim fraj termin za bioresosanco.
Perilo nosim bombažno ja, včasih poleti tudi tangice, bombažne, belo perilo kuham pri pranju, vključno z brisačami (no edino temnejših brisaš ne morem kuhat user posted image , bom pa bolj tiste, ki se jih da, uporabljala).
OH pa ja, vem, moja šibka točka, ampak očitno bo treba potegnit črto.
Za umivanje pa uporabljam intimni milo ali pa ginekološko peno (kupila v lekarni).
Z jogurtom sem pa tudi že reševala zadevo, ko nobena stvar ni pomagala in je blo grozno in uf, lažje se je dihalo po tistem.
Vem pa že pri vsaki Muser posted image , da bo spet porušilo, pa tud če na dve uri menjam te smotane vložke, tamponov ne uporabljam več, sem jih, pa zdaj ne upam.
Odnosi pa tudi ja ... včas ful beden filing po tistem ... vse suho in eh. Bom šla kr takrat prec po jogurt. Umivanje vem da ne sme bit pretirano, ampak bo očitno najboljš, da je tik pred akcijo.
In hvala za idejo glede canestena in bazena, dobrodošlo.

Res hvala vsem za nasvete, ma nikol nisem imela s tem težav, od postopkov naprej pa nonstop. Se ne rešiš tega.
Tudi pap bris je konstantno B, moj gin. reče, da ni to nič user posted image , jaz pa vem, da pri drugih dekletih dr.-ji ukrepajo s kakimi zdravili, vključno za klamidijo, če je prisotna.
je strah, da nebi kako vnetje šlo še na jajčnike in mehur, čeprav me desni jajčnik občasno boli kot sam vrag in to je vedno pogosteje.

Hvala! user posted image

clock-img

07.01.2011, 10:39

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dan user posted image

Hope user posted image user posted image user posted image  kako sem te vesela user posted image
Tudi jaz tebi in tvojim želim vse dobro v tem letu!

Super, da si vse to napisala. Jaz HB nisem nikoli imela vnetja, le beli tok po postopkih predvsem zaradi progesterona. Sem tudi jaz to rešila z LCA jogurtom. Res pa je da oba izredno paziva na higieno, jem zelo malo OH in vse cunje perem z alkoholnim kisom že nekaj časa.
Morda bi dodala še tole: kot sem brala je v mehčalcu perila veliko snovi, ki niso "dobre". Jaz ga že dolgo ne uporabljam več. Alkoholni kis tudi zmehča perilo in tudi praška se porabi veliko manj. Izogibajte se tudi agresivnim čistilom. Le če je nujno potrebno..pa še takrat pazite, da uporabite rokavice in ne udihavate hlapov. Drugače pa namesto čistil uporabljajte alkoholni kis.
Tudi milo je pomembno. Mi2 uporabljava le marsejsko milo, ki je najbolj naravno. Lahko ga z dodatkom sode skuhate in uporabite kot tekoči prašek za perilo. Tudi to počnem, ko mi le čas dopušča.

clock-img

07.01.2011, 10:43

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Loremi spet sem se spomnila na vložke. Če še nisi, si res nabavi tiste bombažne.

clock-img

07.01.2011, 10:55

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Po večini imam tele:
http://www.tosama.si/index.php?pid=14&id=1324&cmd=lst&t=item
in pa tiste, ki so čez 4 € 10 kom., naravni.

Mam še sicer nekaj malega tistih, carefree doma za porabit, ampak največ pa tiste bombažne.

clock-img

07.01.2011, 11:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Loremi, vsi ti nasveti ti bodo vedno le začasno odpravili težavo ali pa celo samo omilili situacijo. Ti moraš odpraviti in pozdraviti vzrok- to pa je v večini praktično 90% v zakisanosti telesa- zato bioresonanca in dieta. 10-20% je vzrok drugje in ti tudi bioresonanca ne bo pomagala. Tudi tablete oz globule od zdravnika le začasno rešijo težave. Zakaj take težave šele od postopkov naprej. Tu je še en stres več, tu so hormoni, tu so stvari, ki vse skupaj kvarijo ravnovesje, ki kisajo telo. Tu so vdori v intimni predel, punkcije, transferji, prometrium..... vse to lahko pripelje tudi do okužb. Ena tu gor, je zaradi transferja fasala kar hudo okužbo. Jaz sem se zdravila v tujini, tam se prometrium uporablja oralno ali rektalno, celo med punkcijo in transferjem- bog ne daj da bi si dal vaginalno. Ob punkciji dobiš celo antibiotik z nasveto o probiotikih itd itd. Pa stres, stres, stres, stres.....Vse to kruši tvoj imunski sistem in ko je tvoj imunski sistem na psu, so glivice zelo vesele

Pojdi na net in malo preberi o zakisanosti telesa, na MON-u imaš en poseben forum prav n ato temo, odgovarja homeopat. forum je zdravilstvo. MOgoče še tam kaj povprašaš ali pa po iskalniku pobrskaš
http://med.over.net/forum5/list.php?177

To ti ne bo škodilo, četudi ni to vzrok. Če pa si v tisti skupini 10%, kjer je vzrok drugje, pa žal ne znam pomagat. Probat ni grehuser posted image , je pa treba vztrajat, 1-3 mesece nimaš kaj brskat in pričakovat kakih ekstremnih izboljšav

gLEDE mehčalca se strinjam. Tudi mi ga več ne rabimo. Samo prašek in alkoholni kis, pa še bolj so cunje čiste, ni treba calgonita za vodni kamen, cunje so mehke in dišijouser posted image user posted image . Mehčalec je ena velika svinjarija. Tudi bombažni vložki ala vir tosamauser posted image ali kaki drugi bio cotton

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.1.2011 11:20:00 >

clock-img

07.01.2011, 12:03

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Loremi končno je prišel cell defence user posted image . Sem ti poslala ZS.

Hope a če si nožni palec lahko vtaknem v usta pomeni, da nisem zakisana? Al rabim še kaj preverjati?

clock-img

07.01.2011, 12:18

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Hope a če si nožni palec lahko vtaknem v usta pomeni, da nisem zakisana? Al rabim še kaj preverjati?

Ja, če ga še poješ zraven, potem ziher nisi več. Ne vem kaka šala je zdaj to, a se norčuješ iz meneuser posted image

clock-img

07.01.2011, 12:39

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ja, če ga še poješ zraven, potem ziher nisi več. Ne vem kaka šala je zdaj to, a se norčuješ iz meneuser posted image

Neee! Bog ne daj! Sem odprla tisti link, ki si ga poslala in je tam pisalo, da si tako lahko preveriš zakisanost. Ker, če si zakisan nisi dovolj gibčen in tega ne moreš narediti. Sem mislila, da kaj veš o tem. Sorry res nisem nič slabega mislila.

clock-img

07.01.2011, 13:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

quote]IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Loremi končno je prišel cell defence . Sem ti poslala ZS.

Ja, če ga še poješ zraven, potem ziher nisi več. Ne vem kaka šala je zdaj to, a se norčuješ iz mene

Neee! Bog ne daj! Sem odprla tisti link, ki si ga poslala in je tam pisalo, da si tako lahko preveriš zakisanost. Ker, če si zakisan nisi dovolj gibčen in tega ne moreš narediti. Sem mislila, da kaj veš o tem. Sorry res nisem nič slabega mislila.

Če pa je to ta homeopat predlagal, potem pa pozabite na vse to, ker me je razočaral. Gibčnost je eno, zakisanost drugo. Ok, npr če kar naenkrat več ne moreš dat palca v usta oz da si kar naenkrat postal trd ko kamen, bi še mogoče rekla ok, ampak če nikoli v življenju nisi bil gibčen, se lahko razkisaš v nulo, pa ga ne boš vtaknil. Tu je skelet, tu so mišice, ki nimajo veze z zakisanostjo. To je moje mišljenje in čeprav zagovarjam v eni smeri homeopatijo in tako prehrano, imam tudi slabo mišljenje o njej, mogoče ravno zato, ker v take "neumnosti " ne morem verjetuser posted image . Verjamem kar mi pomaga, ali pa mi pomaga zato ker verjamem. user posted image   . Potem če ta link malo bolj bereš, potem vidiš, da je lahko vse skupaj ena velika pravljica, za vsako bolezen je krivo to, japajadeuser posted image , kdo lahko to verjame.  Ta link mi je bil vedno všeč, ker je lepo napisano kaj in kako se kaže zakisanost, kako se lotit protiglivične diete, najdeš tudi kaj jest.... ene take osnovne napotke dobiš, da se lažje orientiraš in lažjo predstavo dobiš kako vse to deluje. v TAKE PALCE itd se jaz nisem nikoli ozirala, jaz sem enostvno čutila, da se je moje telo spremenilo, da sem preveč vedno smrkala, kihala, driskala, beli tok...... in glede na moj način prehrane sem vedela, da bi lahko to bilo to. Potem pa so mi v homeopatski bolnici vse še samo potrdili
Itak pa vse s pametno glavo, ne vzeti vse za sveto. Prebrat čim več napotkov, preštudirat še kak drug članek, kak drug link odpret in izbrat tisto, kar misliš, da je to to.

Še touser posted image , jaz sem palec dala v usta vedno, celo nogo dam za glavo še pri 32 letihuser posted image . Sem pa kljub temu bila v razsulu.

Mene so testirali tudi v kliniki s slino, urinom. Vsako terapijo slikali jezik in merili utrip srca in potem primerjali, če gre za izboljšave. Nisem rabila palcev tlačituser posted image - kar se tiče pa osnov, pa zagovarjajo iste zadeve, tak da dieta ni za lase privlečena kot palciuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.1.2011 13:13:46 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem