07.01.2011, 13:05
7572
Če pa je to ta homeopat predlagal, potem pa pozabite na vse to, ker me je razočaral. Gibčnost je eno, zakisanost drugo. Ok, npr če kar naenkrat več ne moreš dat palca v usta oz da si kar naenkrat postal trd ko kamen, bi še mogoče rekla ok, ampak če nikoli v življenju nisi bil gibčen, se lahko razkisaš v nulo, pa ga ne boš vtaknil. Tu je skelet, tu so mišice, ki nimajo veze z zakisanostjo. To je moje mišljenje in čeprav zagovarjam v eni smeri homeopatijo in tako prehrano, imam tudi slabo mišljenje o njej, mogoče ravno zato, ker v take "neumnosti " ne morem verjet . Verjamem kar mi pomaga, ali pa mi pomaga zato ker verjamem. . Potem če ta link malo bolj bereš, potem vidiš, da je lahko vse skupaj ena velika pravljica, za vsako bolezen je krivo to, japajade , kdo lahko to verjame. Ta link mi je bil vedno všeč, ker je lepo napisano kaj in kako se kaže zakisanost, kako se lotit protiglivične diete, najdeš tudi kaj jest.... ene take osnovne napotke dobiš, da se lažje orientiraš in lažjo predstavo dobiš kako vse to deluje. v TAKE PALCE itd se jaz nisem nikoli ozirala, jaz sem enostvno čutila, da se je moje telo spremenilo, da sem preveč vedno smrkala, kihala, driskala, beli tok...... in glede na moj način prehrane sem vedela, da bi lahko to bilo to. Potem pa so mi v homeopatski bolnici vse še samo potrdili
Itak pa vse s pametno glavo, ne vzeti vse za sveto. Prebrat čim več napotkov, preštudirat še kak drug članek, kak drug link odpret in izbrat tisto, kar misliš, da je to to.
Še to , jaz sem palec dala v usta vedno, celo nogo dam za glavo še pri 32 letih . Sem pa kljub temu bila v razsulu.
Mene so testirali tudi v kliniki s slino, urinom. Vsako terapijo slikali jezik in merili utrip srca in potem primerjali, če gre za izboljšave. Nisem rabila palcev tlačit - kar se tiče pa osnov, pa zagovarjajo iste zadeve, tak da dieta ni za lase privlečena kot palci
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.1.2011 13:13:46 >