Njami, njami...men je to ful dobr...pa pomaga tud
!!
Mismis naj še tebi pomaga!!
Čer, vsem!
Gigi, jest moram tud še eno nalogo napisat....vse ostalo narejeno, spisat se pa noče samo
!! Bravo,
Lana08, jest sem tud mislila, da bom to storila še kot nosečka...pa sem bila lena kot ****sa (pa sploh ni tko grda beseda, pa jo je pozvezdical)
!!
Sonja, jest imam zlato G in osebno zdravnico tudi, tako, da ni bil problem dobit bolniško...večji je bil nato na komisiji, kar sem že pisala. Je bla pa sreča, da sem ravno na začetku imela težave z retenco in so mi potem zarad tega podaljšali...zarad let mi niso, čeprav jih imam krepko več kot ti
. Veš, kako je blo šele men bit na bolniški, ko tud običajnih nosečnostnih težav nisem imela...ampak so v službi rekli: boš pač malo bolj jamrala, pa bo!! In sem ubogala
!
Če bom šla nazaj??...bolj vprašanje, če bodo oni mene vzeli...to je privat firma in si hitro lahko kaj zmislijo, tko, da bom lahko še vesela, če bom lahko šla nazaj. Zato imam v glavi tud plan K za tak primer. Zamerila?? V začetku zelo, predvsem sem bila prizadeta, kako malo je človek vreden, oziroma je vreden le, dokler gara...nato sem se pač posvetila pomembnejšim stvarem
!!
Aqvič super za dobro NS in za
!!
Zarja, potem se pa človek vpraša kaj napredovanje pomeni v primerjavi s smejčkom sončka
!!
Mausi, pestke!!
Mamo sirenco, grem,...nočka!!