za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Je tudi meni všeč (virtualno, spoznala je še nisem).
Jst sem ko Jeti, vedo da obstajam, videl me pa še nihče ni. In ja, prišvasana, kaj čem.. garancija je potekla, tako, da me moj ne more menjat.
Prav zares
27.12.2010, 18:53
ZARA
17227
Šadap.
28.12.2010, 11:31
ZARA
17227
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!
Zmaga in penetracija zagotovljeni!
ps. okej, če ima alfa samec še 196 cm je to samo še specialni dodatek
OMG, Colt. A to je neke vrste samopromocija? Vem, da si velik, ker to veliko poudarjaš in ne vem s čim naj bi bilo to povezano, ampak resno ... a ti to resno? Alfa samec? Popizdiš.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 28.12.2010 11:32:14 >
28.12.2010, 11:51
Spontan
236
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA OMG, Colt. A to je neke vrste samopromocija? Vem, da si velik, ker to veliko poudarjaš in ne vem s čim naj bi bilo to povezano, ampak resno ... a ti to resno? Alfa samec? Popizdiš.
No jaz sem malo manjši, tako in drugače ha ha
Imaš zdaj mene rajši?
28.12.2010, 11:58
ZARA
17227
Aja manjši si? A potem tvoj ego spraviš v petsobno stanovanje? A imaš posebej za to garažo?
28.12.2010, 12:01
Spontan
236
imam en predalček, čisto majhen.
28.12.2010, 12:23
ZARA
17227
OK. Samo premalo tudi ni dobro. Nekje vmes je fajn.
28.12.2010, 12:25
Spontan
236
Po potrebi se ostrezno poveča.
Tako kot še nekaj drugega
28.12.2010, 14:34
Bakfark
886
Spontani, dajem ti predlog, ti pa delaj z njim kar te je volja, da mogoče malo zategneš vajeti. Mislim, simpatično je to, da ima človek bujno domišljijo, si ustvari nek svoj namišljeni prostor, imaginarij. Sploh ko si to domišljijo dovoli sprostiti v nekem navidez paralelnem svetu, pa ne govorim zdaj o Twillight zone-u, kjer vlada občutek, da obstajajo popolnoma drugi fizikalni zakoni in kjer "mašta može svašta". Naj te ne zavede, tudi tam obstaja gravitacija in pod njo trdna tla, na katera pristanek zna biti še kako boleč. In prvenstveno zelo realen.
Mogoče pa nimaš druge izbire, kot butniti z glavo v zid, da bi se lahko zbudil.
28.12.2010, 14:53
Spontan
236
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Spontani, dajem ti predlog, ti pa delaj z njim kar te je volja
Hvala. Naj se ti 1000x povrne :))
Se pa strinjam, da res ni nič bolj pametnega trenutno tukaj gor, tako da si se pač moral spotakniti ob tole nepomembnost.
Res si čudovit, ker skrbiš, da ne bi preveč trdo padel na tla, ko me bi Zara ali Ronja skenslala, ampak tvoja skrb je odveč, ker me čut za realnost ni zapustila.
ne pišem jima ZS, ne osvajam ju, tako da je vse v najlepšem redu in na nivoju.
mirno in brez skrbi lahko prestopiš v novo leto, ker smo vse ovčice dobro.
Stari, dej mir no!
28.12.2010, 14:58
picola1
2009
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan
28.12.2010, 15:03
Bakfark
886
...
Ti si eden od onih "sam pao, sam se ubio"? Cenim tvojo hrabrost, dozorel si, samo rokaj!
28.12.2010, 15:11
Spontan
236
...
Ti si eden od onih "sam pao, sam se ubio"? Cenim tvojo hrabrost, dozorel si, samo rokaj!
Lahko prevedeš zadnjo besedo? :)
Lej, jaz se v tebe ne vtikam, ker ti rabiš anti-argumente, da se potem napolniš s tisto energijo. Meni se pa tega ne da. Rajši grem malo laufat ali igrat tenis ali kaj podobnega.
Torej še enkrat. Stari, dej mir, ker mene ne boš spravil iz tira. Ne jemljem forume niti resno niti osebno. Žal.
29.12.2010, 09:51
Bakfark
886
rokaj = rock on
29.12.2010, 15:24
shewolf
87
In kaj tebi mar, Bakfark?
29.12.2010, 15:47
Frodo Bisagin
4438
IZVIRNO SPOROČILO: shewolf
In kaj tebi mar, Bakfark?
In zakaj mu ne bi bilo mar.. saj je na forumu, pa se demokraticnem (baje)
In kaj tebi mar, shewolf?
Zahtevam vsesplosen fajt ! In glavno pritozbeno telo se mora nujno pritoziti, da pobrisejo temo.
03.01.2011, 08:39
kalbo
6271
Spontani, dajem ti predlog, ti pa delaj z njim kar te je volja
Hvala. Naj se ti 1000_x_ povrne :))
Se pa strinjam, da res ni nič bolj pametnega trenutno tukaj gor, tako da si se pač moral spotakniti ob tole nepomembnost.
Res si čudovit, ker skrbiš, da ne bi preveč trdo padel na tla, ko me bi Zara ali Ronja skenslala, ampak tvoja skrb je odveč, ker me čut za realnost ni zapustila.
ne pišem jima ZS, ne osvajam ju, tako da je vse v najlepšem redu in na nivoju.
Stari, dej mir no!
Daj človek posodi mi malo svoje možgane, da malo odmorim....
< Sporočilo je popravil kalbo -- 3.1.2011 8:46:17 >
03.01.2011, 08:45
kalbo
6271
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!
Ej, stari, tle si pa majčkeno preteral. Dobro blago se samo hvali, ne rabi promocije. Odebeljeno pa izniči kavalirstvo.
Jemlji to kot dobronamerno kritiko.
L
03.01.2011, 11:28
ssevin
1704
Pa so sploh kake barabe na tej temi z dobrimi ****mi doma?
03.01.2011, 11:41
StrawberrY
957
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Inteligenca. Splošna razgledanost. Načitanost. Smisel za humor. Zmožnost komunikacije. Sposobnost poslušanja. In določena mera kimanja. Vsaj minimalna stopnja kavalirstva!
Ej, stari, tle si pa majčkeno preteral. Dobro blago se samo hvali, ne rabi promocije. Odebeljeno pa izniči kavalirstvo.
Jemlji to kot dobronamerno kritiko.
L
Ah, kr podpis pod kalbota. Se mi ne da ob vsej tej pocukrani samopromociji izgubljati besed. Bljek.
03.01.2011, 23:00
liliana
10282
Brez tistega skrivnostnega pogleda, kot ga ima recimo Javier Barden ti splošna razgledanost, inteligenca ter ostali pomembni atributi koristijo zgolj na netu......
04.01.2011, 08:08
Bakfark
886
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Brez tistega skrivnostnega pogleda, kot ga ima recimo Javier Barden ti splošna razgledanost, inteligenca ter ostali pomembni atributi koristijo zgolj na netu......
Mislim, da vem o čem govoriš...
04.01.2011, 12:56
liliana
10282
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Brez tistega skrivnostnega pogleda, kot ga ima recimo Javier Barden ti splošna razgledanost, inteligenca ter ostali pomembni atributi koristijo zgolj na netu......
Mislim, da vem o čem govoriš...
Zgolj misliš, da veš......
04.01.2011, 13:04
tehnofil
3160
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Dobro blago se samo hvali,
Ja, pa saj Dobro blago se sa'mo hvali.
10.05.2011, 12:38
sanjačica
65
Oprosti, fant, mož, deček, karkoli ...že si. Vem pa kaj, s takim odgovorom, nisi. Nisi inteligenten, splošno razgledan, načitan. Da o smislu za humor ne govorim.
Na tvojem mestu bi se malo zamislila o razčiščenosti pojmov. Ali pa hočeš reči, da dejansko obstajajo punce, žene, ki na tako prostaško retoriko padajo?