cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nagradna igra knjiga Fridine zgodbe

clock-img

19.12.2010, 16:01

clock-img

kazi

pencil-img

42

user posted image user posted image 6 krakov user posted image user posted image

Najprej pometi pred svojim pragom.

clock-img

19.12.2010, 18:25

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

6 korakov...

So what....

clock-img

19.12.2010, 19:34

clock-img

Oceania

pencil-img

762

6 krakov

p.s. Onasiss popravi svoj odgovor;)

clock-img

20.12.2010, 00:13

clock-img

krasevka

pencil-img

8

6 KRAKOV

clock-img

21.12.2010, 13:41

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Čim več vodnih hlapov se spremeni v led na rastočem snežnem kristalu, tem bolj dramatično strukturo ima. Najbolj poznana je zvezdasta ali zvezdi podobna struktura. Nekateri izmed teh zvezdastih kristalov so tako razvejani, da so podobni praproti. Nekateri imajo manj krakov, ki so okrašeni z nežnimi ploščicami. Ne glede na končno obliko imajo zvezdasti snežni kristali običajno šest glavnih krakov, ki se nato cepijo v manjše stranske krake in tako naprej. Občasno lahko najdemo zvezdaste snežinke s tremi ali dvanajstimi glavnimi kraki, štiri-, pet-, sedem- ali osemkraki kristali pa v naravi nikoli niso bili najdeni.

Moj odgovor: 1 snežinka ima 6 krakov.

clock-img

21.12.2010, 13:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

6 krakov

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

21.12.2010, 23:13

clock-img

rubica

pencil-img

741

6 :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem