cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: sosedov pes mi se...e pred blokom

clock-img

10.12.2010, 19:44

clock-img

lunka1

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Pokakaj se sosedovemu psu pred balkon.

a prideš namesto mene?user posted image

clock-img

10.12.2010, 21:40

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

živimo v bloku in imamo psa

Kje je pol problem? Pelji svojega psa kakat pod njihov balkon, pred njihov avto (zelo učinkovito je pri prtljažniku - vem iz izkušenj, sem že večkrat gor stopla user posted image user posted image ), tja kjer se igrajo njeni otroci...
Pa pokomentiraj, da saj je ne moti, ne?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

11.12.2010, 07:36

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Jst bi pobrala drek od njenega psa, ga zbrala v eno vrečko in ji vse skupaj skipala direkt pred vrata.

To je sicer učinkovito user posted image , vendar zate kaznivo.

user posted image user posted image Zakaj pa to? Jaz sem  samo ena zavedna in prijazna soseda, ki sem ji nazaj prinesla, kar je njen kuži po poti izgubil. Hvaležnost pa taka!user posted image

Zares bi me zelo zanimala reakcija sodnika, ko bi ti to povedala v svojo obrambo. user posted image

Ok, resno... a potem ji lahko da redar kazen tudi samo v primeru, da hodi za živaljo in poslika dotični kakec, kako leze ven iz riti njenega psa na travo/pločnik/kamorkoli že?

Ne.
Kazen lahko gospodična dobi samo v primeru, če "dogodek" osebno vidi inšpektor. Če bi jo pa ti snemala med "dogajanjem", bi pa mogoče celo ti dobila kazen, saj je to neupravičeno snemanje (oseba ne ve za snemanje, pa tudi strinja se ne), četudi na javnem mestu. In ker najbrž tudi ne gre za javno osebo...

Aja, čist mim grede, pa tudi za to, ker pes ni na povodcu, lahko dobi kazen.

To pa lahko, vendar bi bilo treba imeti, če že ne bi bilo inšpektorja zraven, fotografijo spuščenega psa, pes pa bi moral imeti, ko pride (in če pride) naknadno inšpektor naokrog, mikročip, po katerem bi se dalo ugotoviti, kdo je lastnik.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem