cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Sadje

clock-img

10.12.2010, 18:42

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

No, če se že tako gremo bi lahko tudi ukrepali ob temah, ki so bile objavljene že stokrat in bile predebatirane tisočkrat!?

clock-img

10.12.2010, 19:32

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

A tale forum nima nobenega administratorja, ki bi osebam, ki dajejo take pripombe enostavno prepovedal sodelovanje user posted image user posted image user posted image

ima ima....ampak majo ful prevec dela na " o portalu"...

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

10.12.2010, 19:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.12.2010, 21:04

clock-img

Meemee

pencil-img

490

IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka

No, če se že tako gremo bi lahko tudi ukrepali ob temah, ki so bile objavljene že stokrat in bile predebatirane tisočkrat!?

Zakaj pa take teme sploh bereš in komentiraš user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2010, 21:21

clock-img

izalina

pencil-img

349

Divans jaz sem ji po dopolnjenem petem mesecu začela dajati pred sadno malico košček sadja (na začetku banano), da sem videla kaj bo. No in mala sedaj lepo je koščke sadja. Naprimer danes ni hotela jesti sadne kašice pa sem ji poskusila narezati sadje na mini koščke in je pojedla brez težav kar sem ji pripravila, le malo dolgo je trajalouser posted image . Predlagam ti, da mu/ji daš košček sadja med lica inspodnjo dlesen, tako jo bo ta košček motil in ga bo začel premetavati po ustih. Tako sem jaz začela. Jaz ti ne prporočam, da zmešaš koščke med kašico, ker to dojenčke po mojem mnenju zmede in ne vedo da je vmes večji košček. Vsaj na začetku ne.

Upam, da te nisem preveč zmedla s tem. Poskusi, da čim prej začne 'žvečit' te koščke, saj terapevti pravijo, da zvečenje ugodno vpliva na razvoj govora (z žvečenjem krepijo čeljustne mišice).  

clock-img

10.12.2010, 21:26

clock-img

mkbk

pencil-img

838

Moj taprvi se je pa recimo še najbolj naučil žvečit ko sem mu dala kako kruhovo skorjico, samo je še zdaj včasih rad poje kako kašico (pa jaz tudi) - ki jo dojenčica pusti se kar grebe.user posted image

clock-img

11.12.2010, 09:55

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Izalina, koliko je pa stara tvoja punčka?

clock-img

11.12.2010, 20:34

clock-img

izalina

pencil-img

349

Stara je 6 mesecev in pol.

clock-img

13.12.2010, 09:35

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Jp, s kruhovo skorjico se lepo naučiuser posted image Pa lahko mu daš najprej kr skorjo, pa če vidiš, da bo lepo žveču, mu pa daj en košček sredice, pa boš vidla če bo tud to prežveču... Jst mu tud prav "nastavim" v usta, ampak kr na sprednje dlesni, da misli, da odgrizneuser posted image in pol žveči kot da ima ne vem kok zateglo meso v ustihuser posted image user posted image
Pa ko mu boš dala kruh, bod skos zraven njega, namreč hitro se zmehča zarad sline in naš si hoče pol kr cel kos v usta porintuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem