writing-img

RE: Naja, Lina ali Neli

clock-img

26.11.2010, 15:31

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Absolutno Neli

clock-img

28.11.2010, 14:22

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Neliuser posted image

clock-img

30.11.2010, 18:26

clock-img

witch

pencil-img

3540

Meni je všeč Naja user posted image itak pa je teh treh imen zadnje čase ogromno.. Se boš pa res počasi mogla odločiti user posted image user posted image še malo pa bo punčka prišla na svet user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

02.12.2010, 13:40

clock-img

mag3

pencil-img

1194

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Meni je všeč Naja user posted image itak pa je teh treh imen zadnje čase ogromno.. Se boš pa res počasi mogla odločiti user posted image user posted image še malo pa bo punčka prišla na svet user posted image user posted image

Res je Witch, bo treba pohiteti z odločitvijo, da ne bo detece prehitelo nas. user posted image

Kako si kaj ti?

clock-img

13.12.2010, 11:47

clock-img

študentka86

pencil-img

61

Lina user posted image

clock-img

14.12.2010, 14:20

clock-img

mariy

pencil-img

128

Neli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2011, 14:40

clock-img

olana

pencil-img

403

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Heeeej. user posted image

Malo pomoči bi mi prav prišlo. Tokrat jaz izbiram ime za našega malčka in je kr težka. Pa še tehtnica po horoskopu. user posted image  

Pravi G, da bomo imeli še eno user posted image .

Kaj menite o imenih: Naja, Lina ali Neli.

Hehe, no tudi meni je Neli ime, pa mi je kar všeč, pa sem že okrog 30, sam da risanke slončica Neli ni več na programuuser posted image user posted image user posted image . Tudi moja izbira bi bila Naja, ker mi je lepo nežno ime. Lina mi pa nekako ni všeč.

clock-img

10.01.2011, 14:48

clock-img

honey*

pencil-img

165

Naja user posted image
Lina mi je tako, tako... Neli mi pa sploh ni všeč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem