IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
Aja pa še to je ta tatko rekel, da šola je zato, da se tam učijo, ne pa da starši celo popoldne porabijo, da se z njimi matrajo z računi, da je vse preobsežno, pretežko,...Kar se tiče računov imajo res veliko naloge, jo pa že v popoldanskem naredijo tričetrt, tako,da... Očitno ne vsi.
Se moram strinjat z njim.
Pač šola je za vsakega otroka drugačna..vsak naredi svoje, s svojo oceno.
Mi bi pa kar radi, da so vsi naj naj in se kar nekaj ženemo z njimi. Meni je to totalno brezveze, ne samo brezveze. Ampak to je samo moje stališče. No, pa očitno od tatkota
Ma ja to mi je jasno. ampak a pol je pa to narobe, da njima daje dodatne naloge? ne vem, mogoče pa res.
a pa te plakate, ki mi pride domov z idejo, da bi enega naredu, zadnjič o kristalih( ni imelo veze z šolo, ker so se učili o gozdu), ampak on je mel tako idejo in je prosu mojega moža, da iz Življenje in tehnika revije ven režeta in pišeta, lepita, pa da bi rad nesu v šolo, da je njegov prijatelj tudi enega naredu in da lahko.
a pol naj mu rečem, da to pa ne spada v šolo, ker se tega niso učili?
ne vem, jaz samo razmišljam na glas, ker učiteljica take zadeve tudi spodbuja.
sem pa tudi razmišljala, da pa če npr, naš ta mali ne bi bil tak, pa bi vsi nekaj nosli v šolo, neke plakate,...da pa mogoče meni ne bi blo prav, ker to našemu ne bi šlo, ali pa ga ne bi zanimalo?
Pa še izjava, da mi šolo plačamo in da so zato oni dolžni, da delajo z njimi? Ja ok, sej so plačani zato, je pa to naš otrok in moramo tudi mi kaj z njimi delat. Ne vem, razmišljam na glas.