cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Keks in jogurt

clock-img

22.11.2010, 23:37

clock-img

san

pencil-img

4176

divans, sem našla kopijo paparice na računalniku, jo imam v wordu. pošlji mi svoj mail, če želiš, na zs, pa ti jo pošljem. par idej kaj lahko pripraviš in kako pripraviš

clock-img

23.11.2010, 00:00

clock-img

san

pencil-img

4176

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Od sadja sem mu že uvedla jabolko, banano in hruško... od zelenjave pa že je krompir, korenček in cvetačo... mu jo pa kuham na sopari in mu je veliko bolj okusna kot prej. Ta teden mu mislim ponudit brokoli, zvečer je mlečne kašice... kaj mu še lahko ponudim od sadja in zelenjave?

sadje: sedaj so kakiji aktualni, pa suho sadje . rozine, suhe slive, suhe marelice - samo pazi da niso žveplane, recimo v dm-ju doobiš nežveplane.
zelenjava: avokado, por, kolerabo, bučke, stebelna zelena, pastinak, špinača, blitva, grah, poskusiš lahko tudi že s paradižnikom, pa papriko, pa sedaj je čas za rumene buče
si mu že naredila kdaj polento ali pa riž z zelenjavo? pa gres mu lahko že ponudiš. npr. skuhaš jabolko ali pa brokoli, ko se zmehča vzameš sadež oz. zelenjavo ven, na tej vodi pa skuhaš polento ali pa gres, ne pregosto in potem sadje zmiksaš ali pa z vilico premečkaš in skupaj zmešaš.

jst kupujem tudi razne kosmiče od biotopa: ajdove, riževe...pa potem kasneje ko to uvedeš poskusiš še proseno kašo, ovsene kosmiče, kus kus...

od mesa začni s piščančkom, ga skuhaš in potem malo dodaš npr. h korenčku al pa brokoliju....
pa po 6. mesecu mu lahko ponudiš tudi jajčni rumenjak - trdo kuhan, najprej čisto malo, npr. četrt, recimo 1 krat na teden

< Sporočilo je popravil san -- 23.11.2010 0:05:17 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem