IZVIRNO SPOROČILO: osamljena
Jaz pa sem si vmes naredila nov skrivni e mail in mu že poslala vabilo, vem, da je otročje ampak ****t ga bom saj videla kaj je sedaj na tem.
Jest bom zdej tazlobna in tagrda, ampak govorim iz lastnih izkušenj. Poznam 6 (ja, 6) parov, pri katerih je nezaupanje prišlo tok delč, da so začeli s fejk emaili, spy programi, key loggerji, vohunjenju po mailih... a kera ugane kok od teh parov je še skupi? noben. ženska je pobrala stvari in otroke in odšla, mož se ji je na kolena metu - od začetka lagal, da je spy program dobila verjetno sama, kot virus s spletne strani, potem je priznov, jokov, se po tleh metov... ona je pa šla. in nikol več nazaj prišla. tbh, jest bi isto nardila. če mojmu partnerju neki ni všeč in me niti
sposoben ni vprašat, kaj in kako je s tem, potem s takim človekom nimam kej v vezi počet. sploh. mislm tko se zadeve rešujejo mogoče v srednji šoli, odrasli ljudje z otroki bi jih mogli bit sposobni drugače razrešit.
tko da, če mene vprašaš osamljena, ko bo on enkrat ugotovil, kaj si nardila (namest da bi mu sama povedala/ga vprašala) - in verjemi, ugotovit se da, mislm da bo konc. tko da še 1x premisli če je to kar si nardila pametno.
noble and children respected their elders.