IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
He he - naša bog da pride do kopalnice - bi bila cel dan notri in delala bedarije.
haha, od prijateljice mali je ravno prejsnji teden kopalnico zakuril k sreci nic hjsega, ampak ji se zdaj ni jasno, kako
No evo, takole nekako bi bilo pri nas, če bi ga dala na ohlajanje npr. v kopalnico. Vrata od stroja bi bila ziher odlomljena ker bi se nanje obešal, programator tudi ne vem če bi preživel, ker ga je tko fajn vrtet, vprašanje, če bi ostal suh, ker bi ziher zlezel v tuš kabino in odprl vodo. Po školjki bi tudi zagotovo šaril. V bistvu njega ni varno samega zapreti v kateri koli prostor, povsod bi ušpičil kakšno bedarijo in kaj uničil.
Je pa na srečo pri nas tako, da je sicer zelo zahteven in samosvoj otrok, ampak tako daleč pa še nismo prišli, da bi ga bilo treba dati na ohlajanje. Če pa bo do tega prišlo, potem bomo morali najti drugo metodo za umirjanje.
Sem pa ugotovila, da moja oz. najina (z možem sva si pri vzgoji enotna) vztrajnost in nepopuščanje zaenkrat kažeta rezultate. Danes pri 22. mesecih je veliko bolj obvladljiv kot pa slabega pol leta nazaj. Mogoče tudi zato, ker več razume, čeprav tudi pri 15. mesecih me je prekleto dobro razumel, le da ni hotel razumeti.
Se pa strinjam, da včasih otrok pač mora dati ven iz sebe tisto ihto in se zdreti. Jaz sem 1x poskusila od ronje metodo - pravi, da takrat hčerko stisne k sebi in je ne spusti dokler se ne umiri. No, pri nas je bila potem še večja histerija, zato sem ga spustila. Ko se je po nekaj minutah nehal dreti, je bil spet ok, kot da ni nič bilo. Očitno to rabi na vsake toliko časa.