cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ime za fantka- ogenj v strehi--

clock-img

24.09.2010, 11:13

clock-img

lipikica

pencil-img

290

rabim nasvet. še 2 meseca in dojenček bo tu... za punčko imava ime za fantka, nikakor ne. jaz imam predloge ki pa možu ne odg. in se kregava da je joj. jaz sem za moderna imena, taj, nal, tan, ... on pa ne. kaj naj naredim? vem pa da če ne odtopim in da če bo fantek in mu dam ime, moje ime, da bo razočaranaje na kvadrat- se pravi namesto da bi bili v tistem trenutku veseli, se bowa verjetno kregala- je malo čudn tale moj mož-------

clock-img

24.09.2010, 11:15

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ti izberi za puncko, on pa naj za fanta. in kar bo  bouser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

24.09.2010, 11:17

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

naj ima 2 imena...mi smo tak rešli...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

24.09.2010, 11:18

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: lipikica

je malo čudn tale moj mož-------

Hja, al pa ti...kakor vzmes. Osebno mi niso vsec ta nova, kratka imena, ceprav sem se jih ze navadila. Predlagam pac, da sestavita vsak svoj spisek 10 vama ljubih imen in se glede na spisek dogovorita za eno.

clock-img

24.09.2010, 11:19

clock-img

Volga

pencil-img

9346

rabim nasvet. še 2 meseca in dojenček bo tu... za punčko imava ime za fantka, nikakor ne. jaz imam predloge ki pa možu ne odg. in se kregava da je joj. jaz sem za moderna imena, taj, nal, tan, ... on pa ne. kaj naj naredim? vem pa da če ne odtopim in da če bo fantek in mu dam ime, moje ime, da bo razočaranaje na kvadrat- se pravi namesto da bi bili v tistem trenutku veseli, se bowa verjetno kregala- je malo čudn tale moj mož-------

pusti možu, da izbere ime, čez čas mu boš hvaležna, pa otrok tudi.

clock-img

24.09.2010, 11:19

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Praviš da je mož čuden, jaz pa pravim, da si ti prav toliko čudna kot je on. On ne popušča, ti pa tudi ne. Ne vem, naj ima dve imeni, čeprav meni osebno to ni všeč, za vaju pa morda bo rešitev, ali pa tudi ne, ker potem se bosta pa kregala, katero ime bo na prvem in katero na drugem mestu. user posted image

clock-img

24.09.2010, 11:20

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

pusti možu, da izbere ime, čez čas mu boš hvaležna, pa otrok tudi.

user posted image

clock-img

24.09.2010, 11:20

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Jaz dam tvojemu možu prednost! user posted image

clock-img

24.09.2010, 11:21

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Jaz dam tvojemu možu prednost! user posted image

tudi jaz. kaksna obupna imena pa ima na zalogi?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

24.09.2010, 11:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pa naj ima 2 imena. npr. Val Jakob ali Lan Patrik? Val in Lan sta namreč tudi staroslovanski imeni in nista tako zelo "moderni" user posted image

clock-img

24.09.2010, 11:39

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Se strinjam z možem. Nisem pristaš modernih imen. (če se lepo izrazim).

clock-img

24.09.2010, 11:44

clock-img

naja17

pencil-img

2696

mu dam ime, moje ime, da bo razočaranaje na kvadrat

Ja čudn, a ne user posted image , k je tud njegov otrok user posted image

Sej se midva tud ne strinjava, ampak čar odnosov je, da prideš do kompromisa user posted image ... In bova naredila tako kot je napisala tanja55, mal tud pomene iskala, ne pa da bova vsak pr svojem vztrajala, saj sva skupaj v vsem user posted image ...

clock-img

24.09.2010, 11:45

clock-img

a@n@

pencil-img

39

Podpiram tvojega moža user posted image  Meni tudi niso všeč ta, kao moderna imena.
Slovenci imamo dosti lepih imen.user posted image

clock-img

24.09.2010, 11:50

clock-img

loremi

pencil-img

2184

In kakšno ime za fanta bi izbral mož?
Malo se pogovorita od nemodernih imen in od modernih in primerjata, kaj se vama najlepše sliši.
Ali pa vprašajta dr., katerega otroka je spol in če je deklica, je problem glede imena rešen, če je pa fant, pa imata še dva meseca časa izbirat.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

24.09.2010, 11:52

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: a@n@

Podpiram tvojega moža user posted image  Meni tudi niso všeč ta, kao moderna imena.
Slovenci imamo dosti lepih imen.user posted image

podpišem to

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

24.09.2010, 12:05

clock-img

branka81

pencil-img

428

hehe mi je znano,za punčko sva izbrala ime takoj,a za fantka se nikakor nisva strinjala,se je pa na srečo rodila punčka ALINA user posted image no sej tud če bi bil fantek bi že našli eno ime sej jih je na miljone...

clock-img

24.09.2010, 12:07

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

mu dam ime, moje ime, da bo razočaranaje na kvadrat

Ja čudn, a ne user posted image , k je tud njegov otrok user posted image

Sej se midva tud ne strinjava, ampak čar odnosov je, da prideš do kompromisa user posted image ... In bova naredila tako kot je napisala tanja55, mal tud pomene iskala, ne pa da bova vsak pr svojem vztrajala, saj sva skupaj v vsem user posted image ...

pametno napisano

clock-img

24.09.2010, 12:16

clock-img

PeggyBundy

pencil-img

321

Prav toliko si čudna, kot tvoj mož.
Tudi meni niso všeč imena kot tebi, tako, da upam, da bo po moževo.

clock-img

24.09.2010, 12:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.09.2010, 12:22

clock-img

lipikica

pencil-img

290

hvala za mnenja. pojma nimam, upam da je pupica.... kolikor nisem želela vedet kaj bo, me sedaj mika, da bi povprašala, ker če je pupa bo mir, za kako leto......:) user posted image , potem smo pA SPET TAM... že cel dopoldan zijam v seznam imen pa ne vem. je pa tako, da saj ne da so mi vsa njegova grda, ma niso mi všeč tista k so zelo pogosta. če je v redu ime, je en fant v sosednji vasi, pa mi teži.... joj sej sem tudi jaz čudna ja.....user posted image

clock-img

24.09.2010, 12:24

clock-img

a@n@

pencil-img

39

hvala za mnenja. pojma nimam, upam da je pupica.... kolikor nisem želela vedet kaj bo, me sedaj mika, da bi povprašala, ker če je pupa bo mir, za kako leto......:) user posted image , potem smo pA SPET TAM... že cel dopoldan zijam v seznam imen pa ne vem. je pa tako, da saj ne da so mi vsa njegova grda, ma niso mi všeč tista k so zelo pogosta. če je v redu ime, je en fant v sosednji vasi, pa mi teži.... joj sej sem tudi jaz čudna ja.....user posted image

Daj napiši možev izbor, da vidimo, oziroma, da še mi ocenimo.user posted image

clock-img

24.09.2010, 12:27

clock-img

janapan

pencil-img

823

ti izberi za punčko on pa za fantka in pika....kje pa piše da mora bit vse po tvoje....meni osebno tud niso ne vem kaj ta nova imena   ...tai...se mi sliši kot kitajček ;)

clock-img

24.09.2010, 12:28

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

jaz sem mojemu rekla, da naj on izbere ime; da jaz s tem ne mislim imet nic user posted image  no, komentarje sem si vzela pravico dajatuser posted image
in ime, ki ga otrok ima, mi ni blo vsec NIKAKOR-bilo pa je prvo, ki ga je predlagal. na rezervi je mel se tocno samo enega-Valentinuser posted image
ampak, kar sem rekla, sem rekla - in danes mislim, da ta otrok ne bi mogel bit cisto nic drugega kot ELIASuser posted image
jebelacestauglajena, je hodu en mesec vazn ko puran naokol user posted image  ker sem mu prepustila tako resno zadevo...
takrat ne vem, ce bi mu lahko s cim kako vecje veselje naredla, res ne!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

24.09.2010, 12:29

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

jaz sem mojemu rekla, da naj on izbere ime; da jaz s tem ne mislim imet nic user posted image  no, komentarje sem si vzela pravico dajatuser posted image
in ime, ki ga otrok ima, mi ni blo vsec NIKAKOR-bilo pa je prvo, ki ga je predlagal. na rezervi je mel se tocno samo enega-Valentinuser posted image
ampak, kar sem rekla, sem rekla - in danes mislim, da ta otrok ne bi mogel bit cisto nic drugega kot ELIASuser posted image
jebelacestauglajena, je hodu en mesec vazn ko puran naokol user posted image  ker sem mu prepustila tako resno zadevo...
takrat ne vem, ce bi mu lahko s cim kako vecje veselje naredla, res ne!

na katero črko imate poudarek? E ali I?

clock-img

24.09.2010, 12:33

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

na I user posted image  ampak zdaj mi je ze jasno, da bo kdaj tudi Elias s poudarkom na A - res se mi ne da vec vsakemu razlagat...

ja no...ce se tak izgovori motoristov priimek, se mora tudi nase ime,aneuser posted image
se dobro, da ni predlagal imena Rosiuser posted image user posted image namesto Valentinuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem