oba sva nekadilca, večina najinih prijateljev so nekadilci in tiste dva ali mogoče trije, ki pridejo, vedo, da se pri nama ne kadi, poleti na terasi se lahko prižge.
Sem pa enkrat, ko sem živela še v bloku, dobila obisk kolegico z enim tipčkom, ki je ob prihodu takoj prašal, kam grem lahko prižgat. Halo, a tudi tiste pol urce ne moreš zdržat? Je pač šel ven pred blok kadit, ker nismo imeli balkona, hotel je na hodniku, pa sem rekla, da če mu je tako nujno, naj gre pa pred blok stat.
Tako da, v najini hiši se ne kadi sploh in me sploh ne zanima kdo in kaj pride na obisk. Zdi se mi totalno nekulturno, da kadilec prižge v stanovanju ali hiši nekadilca, pa tudi če mu le ta reče, da lahko. Se verjetno da tiste pol urce ali urco zdržat.
Kar se pa avtorice posta tiče, če si pri starših in sta kadilca, boš žal morala še tiste par mesecev počakat in se pač poskušaj čim bolj izogibat cigaretnemu dimu, verjamem pa, da če je človek v neki odgovorni službi, da ni ravno najbolj super, če na sestanek prismrdiš po cigaretih ali pa kakšnem golažu ali čem že, da se ne bo kdo obesl na kej.