cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev...

clock-img

07.09.2010, 17:19

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Frodica, večina je ipak zdravih, vsaj približnouser posted image .

Ne, kot sem rekla: to spada k osnovam, ko se odločiš za otroka - zame in za še nekatere, za druge pač ne. za to ne dobiš nobene medalje.

Aleluja !! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 7.9.2010 17:25:52 >

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 17:21

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
kam pa naj najstniki grejo?

V svojo sobo?

clock-img

07.09.2010, 17:21

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

A obstaja sploh kak način, da nekdo, ki se celo življenje ignorantsko obnaša, začne malo bolj gledat tudi na ljudi okrog sebe? Npr. pri 50 letih in več?

Ja, če na smrt zboli. Drugač pa ne.

clock-img

07.09.2010, 17:22

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
V bistvu res. Če pa kadiš ob nekom, ki je itak že mrtev...pa sploh ni rizik...user posted image

Moras biti previdna. Nekateri samo delujejo omrtviceno, kot bi bili mrtvi. Ko zakasnja zaradi pasivnega kajenja tvoje cigarete ne ves ali bi mu zaracunal 1/4 cigarete ali bi pobegnil kar te noge nesejo.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 17:24

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Veselica na vidiku...a sem kej zamudil? user posted image

Nč, grem si enega prižgat..

Ti se pa upas !! user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 17:25

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
Moras biti previdna. Nekateri samo delujejo omrtviceno, kot bi bili mrtvi. Ko zakasnja zaradi pasivnega kajenja tvoje cigarete ne ves ali bi mu zaracunal 1/4 cigarete ali bi pobegnil kar te noge nesejo.

O, Bože mili... user posted image user posted image user posted image

Frodo... ker sva menda ravno obe Ljubljančanki... a te lahko povabim na kofe in čik? user posted image

clock-img

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Hvalabogu, da nisem kadilka: umrla bi zaradi stresa, ki ga nekadilci povzročate kadilcem! Grozljivo! Totalno psihično nasilje...

Podpis: nekadilka.

Tako... eni skodijo okolici s pasivnim kajenjem, drugi z moraliziranjem o lastni nezmotljivosti in popolnosti user posted image user posted image user posted image

Pri cigaretih vsaj veš, kaj škodljivega je v zraku...

...vsega ostalega se zaveš..enkrat. Mogoče čez leta.

Prikrito in s samim tem toliko bolj perfidno...

(Ivan Cankar)

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tashan

Ne, se ne hecam. Izpušni plini avta so enako "dokazano" škodljivi zdravju kot cigaretni dim. Je pa lažje za vse krivit čike. Razumljivo, cigaretom naj bi se vsak lahko odpovedal, avtu se pa noben ne bo...

Ja hodim peš, ne zaradi zdravja, ampak ker nimam avta user posted image .

Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Problem rešen!

user posted image

clock-img

07.09.2010, 17:26

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

A obstaja sploh kak način, da nekdo, ki se celo življenje ignorantsko obnaša, začne malo bolj gledat tudi na ljudi okrog sebe? Npr. pri 50 letih in več?

Ja, če na smrt zboli. Drugač pa ne.

Takrat spet gleda sebe, ne druge okoli sebe.....

(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 17:28

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom.

Zdaj pa vidim, da sem res obupen primer. Kar se mene tiče, lahko cel svet začne pešačit'.

clock-img

07.09.2010, 17:28

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

O, Bože mili... user posted image user posted image user posted image

Frodo... ker sva menda ravno obe Ljubljančanki... a te lahko povabim na kofe in čik? user posted image

Z veseljem... nekoc... user posted image

(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 17:29

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Ne, se ne hecam. Izpušni plini avta so enako "dokazano" škodljivi zdravju kot cigaretni dim. Je pa lažje za vse krivit čike. Razumljivo, cigaretom naj bi se vsak lahko odpovedal, avtu se pa noben ne bo...

Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Problem rešen!

user posted image

hahahahaha imam predlog. Kerensa bo kadila, jaz jo bom pa z avtom vozila, lahko tako?? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 7.9.2010 17:30:30 >

(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 17:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Hvalabogu, da nisem kadilka: umrla bi zaradi stresa, ki ga nekadilci povzročate kadilcem! Grozljivo! Totalno psihično nasilje...

Podpis: nekadilka.

Tako... eni skodijo okolici s pasivnim kajenjem, drugi z moraliziranjem o lastni nezmotljivosti in popolnosti user posted image user posted image user posted image

Pri cigaretih vsaj veš, kaj škodljivega je v zraku...

...vsega ostalega se zaveš..enkrat. Mogoče čez leta.

Prikrito in s samim tem toliko bolj perfidno...

Prikrito s fino plastjo idealnosti, tako prefinjeno, da človek sploh ne bi smel podvomiti v njene blagodati.
Ampak - manj je več in slabše je bolje.

clock-img

07.09.2010, 17:31

clock-img

Anonimen

user posted image

hahahahaha imam predlog. Kerensa bo kadila, jaz jo bom pa z avtom vozila, lahko tako?? user posted image user posted image user posted image

Ja, s katrco. Danes sem razmišljala o eni rdeči.

clock-img

07.09.2010, 17:31

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

07.09.2010, 17:33

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

user posted image

Lahko. Samo, da lahko kadi v avtu... jaz bom pa pasivno kadila na njen racun in sparala user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 17:33

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kerensa bo kadila, pa če se ostali vozite al' pa pešačite user posted image .

Ampak ena kava z RR-kadilkami bi pa res pasala.

clock-img

07.09.2010, 17:36

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Samo, da lahko kadi v avtu...

Ops... Kerensa pa zelo zelo redkokdaj kadi v avtu.

clock-img

07.09.2010, 17:49

clock-img

Anonimen

Kaj zdaj?
A je že čik pavza user posted image ?

clock-img

07.09.2010, 19:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

V demokraciji imamo po definiciji vsi enake pravice. Nekadilci imate pravico nekadit, kadilci pa imamo pravico kadit. In če izvajamo svojo pravico do nečesa potem smo sebični? Isto lahko rečem zate, si sebična ker želiš kratit moje pravice.

Ne bo tržalo. V bistvu demokracijo omejuje zakon. In ta je napisan tako, da kadilce omejuje. Po tvoji logiki bi se lahko, teoretično, po avtocesti vozili tudi 300 na uro, če bi imeli tako zmogljiv avtomobil?

Sploh ne.
Bistvo demokracije so zelo različne pravice za vse.

Enake so lahko pravice samo v absolutizmu.

clock-img

07.09.2010, 19:31

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Samo, da lahko kadi v avtu...

Ops... Kerensa pa zelo zelo redkokdaj kadi v avtu.

Potem bom pa jaz kadila cik, ti bos pa vozila.
Moske sanje: on vozi - ti pusis user posted image user posted image user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

clock-img

07.09.2010, 19:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Potem bom pa jaz kadila cik, ti bos pa vozila.

Aha... kadit' je nemoralno, brez izpita pa lahko vozim? user posted image

Moske sanje: on vozi - ti pusis user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče bom šla pa raje h komu drugemu v avto, ne k tebi. user posted image

clock-img

07.09.2010, 20:03

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Dobila sem na mail hud opis tvoje osebnosti. Izredna metaforika in plasticnost opisa. Zajame tip osebnosti v nekaj stavkih. Kljub dovoljenju avtorja, ga ne bom objavila, ker vem, da ti bo prislo do zivega. Ko bos zadosti odporen... me spomni.

Se ti ne zdi, da tole presega meje? Očitno se ti z mano precej bolj ubadaš kot jaz s tabo. Celo po mailu si dopisuješ o meni, lepo oziroma alarm zame, da se umaknem, ker tole je šlo čez mejo sprejemljivega zame..

Ko boš pa pripravljena o moji osebnosti govorit odprto na štiri oči bom pa spet pripravljen na debato do takrat pa...pospravljam igrače.

No tole se je izkazalo za lažni alarm, avtorici tegale opisa pa čestitam za dober štos, z dovoljenjem avtorice ga pa objavim tamle na zabavi.user posted image

< Sporočilo je popravil kalbo -- 7.9.2010 20:06:22 >

clock-img

07.09.2010, 20:58

clock-img

Anonimen

A zabava bo še naprej privat user posted image ?

clock-img

07.09.2010, 21:11

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Mogoče bom šla pa raje h komu drugemu v avto, ne k tebi. user posted image

Vidis kako hitro lahko popusis user posted image user posted image user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem