cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Koren Maca

clock-img

08.10.2014, 15:34

clock-img

Tikie

pencil-img

327

Hei.Moje m še ni-sicer jo pa ne pričakujem nekje za vikend oz.najkasneje do 14.10.Čaj sem jaz kupila v Sanolaborju,mislim,da ga drugje(razen tržnica v Lj)niti ni za dobit.Najbolje,da vprašaš v Sanolaborju,jo ziher imajo.Se pravi,da pri tebi tudi ta mesec ni bilo ničuser posted image držim pesti,da ti v tem novem krogu uspeuser posted image

clock-img

23.10.2014, 20:46

clock-img

mamyce

pencil-img

23

živjo, tikie.

kaj novega, je ratalo al je prišla m? js jo "ne pričakujem " okrog 5.11. Krvomočnico pridno pijem :) čakam, čakam, komaj čakam kaj bo čez en teden

clock-img

23.10.2014, 21:29

clock-img

chapita

pencil-img

56

Pozdravljene user posted image

A mi lahko prosim napises kako piješ krvomočnico?

clock-img

28.10.2014, 10:37

clock-img

mamyce

pencil-img

23

chapita, js čaj krvomočnice pijem od menstruacije do menstruacije-od prvega dne, ko nimaš več menstruacije pa do dne, ko jo spet dobiš. Če ti test pokažeuser posted image  moraš takoj nehat pit, ker lahko povzroči splav. Drugače pa med menstruacijo tudi ne smeš piti. To piše na spletu in tudi js tako pijem.

Zanima pa me če bo učinkovalo-5.11. ne pričakujem user posted image , bomo pa videli. Vse so napisale, da ko so začele piti ta čaj jih je najprej v jajčnikih špikalo in so potem tudi zanosile. Mene še nič ne špika :( Zanima me če je katera pila čaj krvomočnice in maco skupaj-ali je lahko kaj narobe?

clock-img

28.10.2014, 21:31

clock-img

chapita

pencil-img

56

Drzim pesti.

Mene u jajcnikih spika že več ku 6 mescu pa sm bla treh ginekologih in usak drgače pove. user posted image pa ni in ni :(

clock-img

08.11.2014, 14:46

clock-img

mamyce

pencil-img

23

Živjo, punce. Oglašam se z veselo novico, test je pokazal user posted image  :) sj skoraj nism mogla verjet oziroma še zdj ne verjemem čisto, dokler ne potrdi ginekologinja. Sm dva testa naredila za sigurno, preden sem se prijavila za pregled :) Naj povem, da mi maca ni pomagala, kljub temu, da sva jo jedla oba s partnerjem. Res je tudi, da sma jo jedla samo en mesec, potem sm prešla na čaj krvomočnice in ga pila samo jaz in evo, ratalo. Nisem imela pa nobenega znaka nosečnosti. Ne slabosti, boleče prsi, napihnjen trebuh, kot nekatere poročajo. Tak, da res vsem priporočam čaj krvomočnice. Vendar pozor: res takoj nehat piti čaj, ko je test pozitiven, ker lahko baje povzroči splav.

Aja, naj povem, da je to moja druga nosečnost, prvič je ratalo takoj prvi mesec, sedaj pa sva se "mučila" 7 mesecev. Očitno je res, da ko je ženska starejša težje zanosi (jaz imam 28 let, prvič sem rodila pri 26 letih).

Srečno vsem in držim pesti, da čimprej tudi ve zagledate user posted image

clock-img

12.11.2014, 20:22

clock-img

chapita

pencil-img

56

Iskrene čestitke user posted image
No če pri meni zdej nbo user posted image ga začnem piti še jazuser posted image

clock-img

27.11.2014, 19:05

clock-img

roses

pencil-img

94

jaz sem ga v novembru pila krvomočnico prvič, sedaj grem v drugi krog pitja, zraven pijem še folno kislino

poročam rezultate za božič user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem