cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!

  
clock-img

03.09.2010, 17:15

clock-img

2violina

pencil-img

505

IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Tole sem našla na spletu, vem da je ena spraševala, samo ne najdem sedaj posta.

Nasvet: 10 minut za lep trebuh, noge in zadnjico

Vaje izvajajte počasi, temeljito in koncentrirano. Malo truda se splača! Preverjeno!

3 minute za trebuh

Prema trebušna mišica

  • Uležemo se na hrbet in noge pokrčimo, da nastane pravi kot. Stopala so na tleh. Pogled je usmerjen navzgor.
  • Iztegnjeni roki potisnemo čim dlje med stegna ter pri tem glavo in ramena dvignemo od tal. Trebušne mišice močno stisnemo in napetost kratek čas zadržimo. Vsakokrat, ko roki potisnemo naprej, izdihnemo.
  • 10-krat ponovimo in šele nato ramena spustimo spet na tla. Premor.
Poševne trebušne mišice

Začetni položaj je enak kot pri prejšnji vaji.
  • Tokrat iztegnjenih rok ne potisnemo naprej med stegna, temveč sunemo z njima mimo stegna vstran, da začutimo napetost v trebušnih mišicah.
  • 10-krat v levo stran. Nato spustimo ramena na tla in si malo odpočijemo.
  • Vajo ponovimo še 10-krat v desno stran.
Pri vseh vajah je pomembno pravilno dihanje.

6 minut za noge

Zunanji del stegen
  • Uležemo se na desni bok. Spodnjo (desno) nogo pokrčimo in jo potisnemo rahlo nazaj. Opremo se na podlaket desne roke, dlan leve roke položimo pred telesom na tla.
  • Zgornjo (levo) nogo iztegnemo ter jo počasi dvigamo in spuščamo. Nikoli je ne odložimo na tla. Koleno naj bo ves čas stegnjeno.
  • 3-krat po 10 ponovitev s kratkim premorom.
Notranji del stegen
  • Ležimo na boku v enakem položaju kot prej. Tokrat iztegnemo spodnjo nogo, zgornjo nogo pa pokrčimo in prekrižamo čez spodnjo.
  • Stegnjeno spodnjo nogo dvigamo in spuščamo. Važno: ležati moramo popolnoma na boku in se ne smemo nagibati niti naprej niti nazaj.
  • 3-krat po 10 ponovitev, nato si odpočijemo. Zatem naredimo obe vaji še v drugo stran.
1 minuta za zadnjico
  • Uležemo se spet na hrbet. Obe nogi pokrčimo. Zahtevnejša različica: opiramo se samo na pete.
  • Dvignemo medenico, da se zadnjične mišice napnejo. Napetost nekaj sekund zadržimo, nato zadnjico počasi spustimo skoraj do tal. Mišice spet napnemo ter zadnjico dvigamo in spuščamo …
  • 3-krat po 10 ponovitev.






Pigy - jaz bi potrebovala inštrukcije in motivatorja za vse te vaje..... Mah grem raje teč. Danes po hribčkih in dolincah..... tam okoli, kjer raste najina mala hiška naredim en krog 8 km.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

03.09.2010, 17:21

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

agh, mene spet krivi dans... cuker, cuker, cuker. ugotavljam da sem očitno (vsaj mal) zasvojena user posted image ampak še vedno držim. za tazadnje živce sicer, ampak gre. edin mami je že ugotovila, da se cukra držim nazaj, ker sem menda nemogoča (po obnašanju).

ok, eno vprašanje - kako in kok v dieto vkorporirat oreščke (seveda, neslane) in semena (sončnice, lan, sezam,...) jest sm nora na oboje, je pa oboje sicer zlo kalorično, vsebuje pa tut 'dobre' zadeve... zdej recimo sm si potresla sončnice (eno žlico semen) po čist navadni zeleni solati s kisom in oljem, ker jih v kej drugega ne upam vtaknit... tko da kakšne nasvete prosim.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

03.09.2010, 18:27

clock-img

LanaM

pencil-img

170

No, da se še jaz malo javim. prvi dan je bil na žalost manj uspešen, saj so me v službi premamile slastne sladice sodelavk, ki so častile za rojstni dan. Drugi dan je bilo že malo bolje, danes pa mi zaenkrat še uspeva. za zajtr sem pojedla banano in popila kapučino, za kosilo sem špagete s paradižnikovo omako, zdajle pa si pripravljam dva marelična cmoka. vmes pa sem še nektarine jedla. namreč sadje bom jedla čez cel dan. Migala pa zaenkrat še nisem preveč. Druge mere vam še sporočim.

clock-img

03.09.2010, 19:29

clock-img

TDTP

pencil-img

366

Najprej Pigy hvala za napotke vaj, mi bodo zelo koristili! zdaj pa še moje mere: P:84, Z:105 in s:55, danes nisem imela veliko časa za pripravo kosila zato sem si naredila kar solatko z tuno, potem pa sem še malo meseka jedla z možekom! No vidim, da se ne bom mogla čist po dnevih držati ločevalne diete, bom pa ločevala, pa tudi če bom dva dni zaporedoma jedla riiž z solatko, si ne morem pomagat, če ga imam pa tako rada! Vendar mislim, da bom že z tem in vajami ter opustitvijo obilnih večerij veliko naredila za to da izgubim teh 5 kg in obdržim željeno težo! Vam pa sotrpinke, svaka vam čast, ko tako bodrite vsako izmed nas in nam pomagate z nasveti in vzpodbudnimi besedami, verjamem da nam bo uspelo! Uspelo vsem skupaj in vsaki posebej!!!! pa lep preostanek večera!!!lp

clock-img

03.09.2010, 20:51

clock-img

nataš

pencil-img

265

Da se jaz malce pridružim debati.Zasledila sem ,da ste dodale še ostale mere telesa.
Jaz se bom čimbolj boskušala držati ločevalne diete ,in če shujšam se mi bo poznalo  na
vsem telesu,trebuh ,rita....Moram reči ,da mi do
sladkega za enkrat ni in se sladkemu spretno izogibam.Zjutraj ,ko se vstanem si
privoščim kavico in pripravim vrč z vodo in se veselo nacejam celi dan .
Se moraš prav potruditi ,da spije  3 litre vode na dan ,predvsem je problem ,ker nikoli nisem toliko pila.
Upam ,da bo rezultat kmalu viden.Je pa res ,da je samo hujšanje odvisno od posameznikovega metabolizma.
Kaj je morda katera probala ,shujšati po krvni skupini obstaja tudi določena dieta na vrsto krvne skupine.Če jo katera ima bi prosila,če jo lahko objavi.HVALA veliko uspeha vsem pri hujšanju
in da bomo vse zadovolne z svojim telesom.

clock-img

03.09.2010, 20:56

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

2violina kok si pa zgubila v prvi rundi sej vem da je vse odviso od vsakega posameznika ampak samo informativno

eeeejjjj cccuuuuuuuukkkkkkrrrrr in my blood aja pa hvala za opozorilo ker sm šla prevert in ja samo kos torte ali 3 kepice tko da je padu kos torte user posted image  sm pa danes že 3 zapored prehodila 6km (z hribčki in dolincami user posted image ) da ne boste misnle da sm po zavnm ker to ni nič bi biu pa začetek in je tudi majhno uvajanje na tek ker drug tedn je moj nočna in bom lahko lepo šibnla med stezice v gorice user posted image  bom pa u izi sm lansko leto rabla mislm da ene 2-3 tedne da sm prelaufala 3km v celem kosu sm kr zapustila se glede na to da sm bla v šoli najhitrejša med vrstniki so se sošolke otepale me in sm mogla z fanti testiranja dalat user posted image  ampak no bomo že nazaj uletel pa bo sicer bo pa tud naš lumpek vsak čas shodu in pol bom šele tekala ker je pa dobesedno neumorljiv se ne ustavi tudi za minuto še ko jeva ga zvežm v stoučku ker čene ne pojeva ni je rekla moja mami da je tok hier aktiven k jst k sm bla v njegovih mescih in ne boste verjele ji je pediatrinja ponudila neka pomirjevala da bi me malo umirila ampak je bla naša mati strogo proti temu jst sm p tud mi je pa edino to hudo ker se je od 6 pa do 9 mesca zrediu 250g user posted image  ampak je rekla pediatrinja da pač pokur sam tamau pa skooos sam je mah bo že sm čist zaplavala na drug konc uglaunem ja tortica je pasala

danes sm si pa jst pizzo kr naročila se mi je ni dal delat pa še dobra je bla sploh ni bla tko švoh sm pa dala gor še svež paradižnik in papriko tko da je kr šlo me je pa strah jutrišnjega dne pa glavobolou ker samo sadje ceu dan no tole me bo mal dajal ampak upam da mi rata


_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

03.09.2010, 21:15

clock-img

popl

pencil-img

27

ninasiki itak da ti bo ratal tudi jutrišnji sadni danuser posted image . enostavno si vzemi kakšen sok 100%  in ga porazdeli čez cel dan, vmes mogoče še kakšno jabolko, pest mandljev in je:)
aja pa čim več bodi zunaj, da te ne premami domač hladilnik;) pa mogoče še nalepi kako hudo babnco gor na hladilnik, katere body bi rada imela, pa ti garantiram, da ne boš toliko v hladilniku (mogoče bo edino tvoj dragi bolj pri njem ko bo občudoval vrata hladilnikauser posted image )

drugače pa smo dejansko že skoraj na polovici prvega tedna, tako da gremo naprej. počasi, a vztrajno!

clock-img

03.09.2010, 21:36

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Še jaz, še jaz...zadnje čase sploh nimam nobenga časa...šola, uvajanje v vrtcu....hja, vse je za nekaj dobro...še na hrano ne mislim toliko, kot prejuser posted image ...Drugače pa sem kar pridna, le tu in tam naredim še kakšen manjši grehec...Če ne bo hujšega, bo prav super...sicer pa mam tudi jaz zaradi jutrišnjega sadnega dne malo mešane občutke...

clock-img

03.09.2010, 22:01

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310



nick, starost, metoda hujšanja, trenutna teža, ciljna teža v kolikšnem času


user posted image 2violina, 40, ločevalna+tek, kolesarjenje
user posted image al1*, Montignac, 66kg, 60kg v pol leta
user posted image Aninchy, 21, manj-žri+miganje, 70kg, 60kg do NL
user posted image aprilko, 27,  Montignac, 78kg, 68kg
user posted image baby22, manj-žri+več gibanja, -15kg
user posted image Eva19, manj-žri+večerja pred 18h, 84kg, -10kg (zač.)
user posted image Felicita, manj-žri+miganje, 85kg, 70kg
user posted image julija30, Montignac+miganje, 70kg, 55kg
user posted image LanaM, 33, ločevalna+nadaljevalna loč., 104kg, 80kg v pol leta
user posted image nataš, 26, -10kg
user posted image ninasiki, stroga ločevalna+tek+trebušnjaki, 100kg, 70kg
user posted image pelin, ločevalna?, 80kg, 69kg
user posted image Pigy, 27, 65,5kg, 60kg
user posted image poli*, manj-žri+veliko zelenjave, 53kg, 51kg
user posted image popl, 29, 90-dnevna ločevalna, 79kg, 65kg
user posted image Sandra_26, 28, Montignac+3l vode/dan, 96kg, 85kg
user posted image sončnica 3, 33, ločevalna+gibanje+joga, 78kg, 65 kg v pol leta
user posted image Sunny Morning, 35, manj-žri/ločevalna+aerobika, 73kg, 62kg do NL

user posted image štrumfek, ločevalna+več gibanja, 98kg, 75kg
user posted image TDTP, 29, ločevalna, 65kg, 58-60kg
user posted image tetka5, ločevalna,fly-box+tek, 70kg, 55kg
user posted image thaiss, ločevalna+tek, -10kg
user posted image tinca35, manj-žri+več gibanja, 70kg, 62kg
user posted image UmpaLumpa, 27, manj-žri, 95kg, 80kg
user posted image urshak, 40, Montignak, 96kg, 65kg
user posted image xoxox, 25, ločevalna+miganje, 60kg, 54kg
user posted image živka, 27, lastna dieta+telovadba, 77kg, 65kg







Mnogi ljudje ne uspejo zato, ker se ne zavedajo,
kako zelo blizu uspeha so, ko obupajo.
Thomas Edison


< Sporočilo je popravil Aninchy -- 3.9.2010 22:03:55 >


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

03.09.2010, 22:05

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

PUNCE, JST SE OPRAVIČUJEM, AMPAK MED UREJANJEM SEZNAMA PO ABECEDI SEM POMOTOMA ZBRISALA 2 OSEBI! ENA JE NA PRVO ČRKO L, ENA PA MISLIM, DA NA P.... če se najdete, oz. se ne najdete, napišite podatke ponovno, prosim user posted image


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

03.09.2010, 22:06

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310






p = pas, z = zadnjica, s = stegna

1.9.2010:

- al1*
, 66 kg + p: 76 cm, b: 104 cm, s: 60 cm

- Aninchy, 70 kg + p: 99 cm, z: 102 cm, s: 56 cm
- Felicita, 87 kg + p: 96 cm, z: 116 cm, s: 70 cm
- ninasiki, 100 kg + p: 125 cm, z: 123 cm, s: 69 cm
- pigy, 65,5 kg + p: 89 cm, z: 97 cm, s: 55 cm
- popl, 79 kg + p: 84 cm, z: 105 cm, s: 66 cm
- Sandra_26, 96 kg + p: 108 cm, z: 118 cm, s: 62 cm
- soncnica 3, 78 kg + p: 93 cm, z: 114 cm, s: 71 cm
- TDTP, 65 kg + p: 84 cm, z: 105 cm, s: 55 cm

- urshak, 95 kg + p: 105 cm, z: 125 cm, s: 74 cm
- xoxox, 60 kg + p: 89 cm, z: 100 cm, s(desno): 59 cm _ s(levo): 57 cm
- živka, 77 kg + p: 84 cm, z: 105 cm, s: 60 cm


6.9.2010:



13.9.2010:



20.9.2010:



27.9.2010:




user posted image user posted image user posted image USPELO NAM BO!! user posted image user posted image user posted image




_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

03.09.2010, 22:07

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

IZVIRNO SPOROČILO: 2violina
P.S. pri meni se po kuhinji vali vonj po sveže pečenem jabolčnem zavitku.



Tega pa prav nism hotla prebrat....user posted image user posted image

Uhh sm se namatrala s tto abecedo user posted image ma dobr, zdej je za en cajt mir user posted image

Šibam spat, lahko noč!!


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

03.09.2010, 22:08

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Uf, ste ble pridne jaz pa šele sedaj. Dolg, naporen dan, drugič kaj več "pojamram". Ampak, uspelo se mi je ne nažret, kljub temu, da smo imeli včeraj mega težak dan.


Arual in ljiljana dobrodošli.
2violina, sem kar torto Nutella naredila, dam pa v kremo še mal želatine, d ani preveč tekoča, je pol ful kompaktna.
urshak, nanasiki in ostale, ne se obremenjevat z merami drugih, tekmujemo vsaka izključno SAMA S SABO, med sabo smo si le motivacija in rama za jokanje, če je potrebno.
Aprilko, tudi meni so vitaminski dnevi ubitačni, malo si pomagam s solatami ali pa si skuham "svež" kompot /jabolka.../, da še mlačnega pojem, mi ful paše nekaj toplega pojest. Vodni dan pa mi je zakon, ne vem zakaj, prav super mi je, sam jst bi takrat "meditirala", brala knjige, se umaknila od ostalih... P ato pri nas zdaj ne gre, ko imamouser posted image . Pa nič zato, bom že.

Bomo, bomo, bomo zmogle...!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

clock-img

04.09.2010, 08:16

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420


HALO, ZASPANKE, Jutro, za vse ena grenka user posted image (no sugar!!!),, pa men že uspe piti jo brez mleka. /Uf, gurmanski užitek/ Ko se enkrat navadiš na grenko kofe, ti želodec obrne, če je samo malo sladkauser posted image .

"ločevalke", danes so vitamini, pa si kakšno zelenjavo skuhajte, kakšen kompot (no sugar!!!), k jabolkam dodajte v kompot malo cimeta pa kakšno nageljnovo žbico, pa boste zadovoljile svoje brbončice!!!

Pa ne pozabit, (no sugar!!!),user posted image user posted image user posted image . Hujšamo zase!!!, za svoje zdravje!!!, /pa dase kakšen orng tip na pločniku obrne za...in si misli: njami, njami...MANTRA: (no sugar!!!),(no sugar!!!)/,/ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no pa tud za svoje možeke malo, no...user posted image

dejmo, dejmo, dejmo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SMEH JE POL ZDRAVJA /pa malo manj kg tudi!!!/

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 4.9.2010 8:19:56 >


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

clock-img

04.09.2010, 09:03

clock-img

aprilko

pencil-img

17

sončica3 se je zbudila polna dobrih idej in nasvetov - prav pomagal ti je današnji spanec :-) hecam se no,....lepo se naredila uvod v današnji dan

joj jest sm se pa zmerla in ne najdem listka kamor sm napisalauser posted image tok da bomo še enkrat ponovil vajo

včer sm šla domov k očetu in kot nalašč itak vsi kamor kol prideš a si lačna, pa kaj boš jedla, pa dej to probej,...pa dej mal kruha zravn,....uglavnem sem se pregrešila s piškotom, pa koščkom zaseke ,....no ja sej ni blo velik ampak vseen,...ma bo že,...sej živimo tud zato da mal uživamo,...trenutki sreče user posted image

danes bojo za zajtrk kosmiči, za kosilo ražnjiči ( jih je možek prnesu ) pa solata za večerjo pa še nevem.

danes morm tud vložit stročji fižol, a ma katera dober recept? probala bi ga v slanici, da bi ga kdaj dala lahko tudi v kakšne juhe zelenjavne, pa da bi bil vseeno dober za solato?

no lep dan želim, na našem koncu se že kaže sonček

clock-img

04.09.2010, 10:39

clock-img

xoxox

pencil-img

355

Dobro jutro! user posted image Skuhala sem si kavico. Sicer je z mlekom na sadni dan ampak temu se zaenkrat še ne morem odpovedati. Pijem jo pa brez cukra že  kar nekaj časa in mi je tako zanič če je s cukrom pa tudi če ga je čisto malo. Sem bila pa včeraj pridna. Čeprav je bil cuker na sporedu sem za večerjo pojedla samo košček čokolade. user posted image No in zato mi je danes kava z mlekom oproščena. user posted image


Sem začela brati vaše poste od včeraj pa sem kar zaključila, ko sem zagledala, da se neke torte omenjajo. In sem kar nehala brati predno zavijem v hladilnik.  Tako, da če sem karkoli pomembnega odignorirala mi prosim še enkrat napišite. user posted image Sem pa prebrala tvoj post soncnica 3. Super vzpodbuda za nas ločevalke. Če bomo take zadeve vsak dan pisale bomo definitivno zmogle. user posted image


Aninchy oprosti ker sem ti delo naložila s tem abecednim redom. user posted image

Itak punce, da bomo zmogle! user posted image user posted image user posted image

user posted image


_____________________________

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

clock-img

04.09.2010, 11:02

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

aaaagggghhhh, kot sem že učeri izrazla svoje dvome, bivanje pri mojem vd možu ne prinaša nič dobrega moji dieti. danes sicer zgleda nekak tkole: zajtrk: kava z mlekom; kosilo: pražen krompir (obisk 10. festivala praženega krompirja, je daleč daleč pred vsemi moja najljubša jed, zamudila sm ga VEDNO do zdej in ja, šla bom, ku*c gleda vse user posted image ); večerja - zihr kej nezdravega user posted image ju3 pa sleduje nedeljsko kosilo (ni problematično), je pa problematičen tiramisu, ki ga moj vd. tast naredi božjastno dobrega. ni šans da se upreš! tko da se bom trudila ostat pri samo enem koščku... tko da ja... v ponedeljek pa sledi dvojna doza teka (upam da bom že tolko pr sebi) + še kaka telovadba da se spet v ritem spravim.

may the power (of the will) be with you! user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.09.2010, 11:10

clock-img

popl

pencil-img

27

juhuhu pa je sadni dan tuuuu:)

tudi jaz se ne morem še odpovedati kavi z mlekom-sicer pijem zraven sojinega,in z Natreenom a vseeno:)
za danes sem si kupila tudi mandlje, borovnice, solato, 100 % pomarančni sok, tako da mislim da mi ne bo tako hudo.)

super ste punceuser posted image

clock-img

04.09.2010, 11:13

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

ojla bejbe
evo (zame) navečja ovira in se ne dam mi je dau moj tako maotivacijo in vsi vrjamejo vame tko da upam da gre brez glavobola mim
Z: mango
m: sadni sok
K: sadna solata (eno uprašanje ali lahko kako solato kle jst pojem recimo zelje)
m: 6x orehova jedrca in skodelica čaja
V: zmečkana banana z orehi

aja voda voda voda .... user posted image



_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

04.09.2010, 11:30

clock-img

Pigy

pencil-img

809

dan,

jaz sem si včeri kupila kolebnico s števcem, uhhhh... samo 300 preskokov sem naredila, pa sem mislila da mi bo srce vn skočilo. Ampak imam premalo stanovanje, kmal sem luster razbilauser posted image .

V prvi rundi hujšanja sem zgubila 17 kg, me pa prav zanima koliko časa bom potrebovala da zgubim še teh 5.

Zajtrk: jabolko,
kosilo: kaka zelenjavna juhica,
večerja: pa spet kak jabolček.

aninchy- dej pri meni na seznamčku dopiši da grem spet po ločevalni naprej.

soncnica3- vedno sem pila črno kavo s full sladkorja, potem sem se naučila brez, sedaj pa tud mene obrača, če ga kdo po nesreči da notri.

xoxox- kako mamljivo zgleda tale tvoja sadna sličica.

IZVIRNO SPOROČILO: 2violina
Takopunce bodite pridne med vikendom jaz počasi odhajam v kraje kjer ni neta (hvala bogu). In držite pesti, da jutri ne bo dežja, da bomo uspešno kolesarili za poli klobaso.



uživaj.


Sedaj čakam da še moj pride, potem greva pa al lovit ribe, al ga pa mogoče prepričam in  greva do mojih na kavo, kr nimamo vode v našem bloku, spet menjavajo števce user posted image



_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

clock-img

04.09.2010, 15:58

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

 


_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

04.09.2010, 18:12

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

ja pa kje ste bejbe a vse spite user posted image  mučni dan je mimi no skoraj še mal pol pa spet papamo normalno jst sm ga (do sedaj) zdržala brez prekrška
nč grem pridm nazaj user posted image  k se prebudite iz spanca


_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

clock-img

04.09.2010, 18:24

clock-img

TDTP

pencil-img

366

saj spremljam poste, sam spisat se ni ne da. danes sem jedla pire krompir in paradižnikovo omako od čuftov, brez mesa pa sem taaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkooooooooooo lačna, da je za popiz.....!cel hladilnik obrnala, sem pojedla jabolko pa nič boljš, sem šla v trgovino sinu bundo kupit, pa ni nič boljš, najrajš bi šla kar spat, pa moram še verčerjo otrokom naredit - dans bom kar umrla!!!!user posted image Na kulinarično slovenijo sploh ne upam prečikirat, če je kaj novega! Mejte se,  saj boljš ko bomo suhe, lepe smo pa tako že zdajuser posted image !lp

clock-img

04.09.2010, 19:27

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Dan!

Dans nisem počela nič kaj posebnega, tak da se ne bom nič pretirano hvalila...user posted image

Danes pa je moj želodček (oz. kr ornk želodec!!) dobil:
Z: kava z mlekom (tokrat sugar-freeuser posted image )
K: pire in špinača (in brez hrenovke!!user posted image )
V: kos kruha s posebno user posted image in banana

Dobila sm mensrtuacijo...user posted image In v teh dneh se zeeelo zeeeeloooo težko uprem čemurkoli....user posted image

Evo, čez dva dni pa že prve nove mere!!! user posted image


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

04.09.2010, 20:58

clock-img

ninasiki

pencil-img

1055

ojla
evo dan preživela BREZ pregreha user posted image  
pojedla pa
Z: mango
K: sadna solata
V: spustila
umes sm mela 2 črne kave brez vsega pa ene par oreščkou tud za pest ne tko da sm tooook vesela da vm sploh ne morm povedat a po eni strani toooooooooooook žalostna da bi najraj ta dan spustila in ga za vedno zbrisala user posted image  namreč kolegici je zgorelo celo nastropje spodnje je v vodi pa še prvi rojstni dan je imeu sinek tko da pomoje me je tud to mal minilo do apetita mah najbolj važno je da so vsi celi material bomo že nabral da se bojo spet fajn mel povrnit pa tko ne mormo starga tko da

nč grem pod tuš pa spat npčko in go go go vedno bližje


_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem